Channeling, Healing, Spiritualiteit, Wetenschap

Med Beds: Toegang tot Hogere Genezing

Channeling door Kate Woodley

Hier het origineel in het Engels

‘Med Beds’ zijn medische bedden met een buitenaardse technologie voor genezing van allerhande ziekten. Ze werken samen met de intentie en het bewustzijn van de ‘patient’ dat wel een zeker niveau moet hebben bereikt om goed te kunnen functioneren.

Voor degenen onder jullie die geïnteresseerd zijn om meer te begrijpen over de voortdurende inspanningen van Lichtwerkers om te helpen met de ascensie van de Aarde, geniet van deze gedetailleerde boodschap van De Galactische Federatie van Licht in samenwerking met Commandant Ashtar.

Ashtar:

Hallo, dit is Ashtar. En ik ben vergezeld door een paar andere leden van de Galactische Federatie. Het is altijd een genoegen om weer in jullie aanwezigheid te zijn.

Interviewer [Kare Heywood]: Met betrekking tot de medische bedden, zie je wanneer die technologie wordt vrijgegeven?

Ashtar: Er zijn al een paar medische bedden op jullie Aarde. Dit zijn wat wij zouden kunnen omschrijven als meer simpelere versies van de technologie die we buiten de planeet hebben. En de reden hiervoor is dat er een leercurve is. Om te leren moet iedere lichtwerker, medicus of gezondheidswerker eerst vertrouwd raken met een eenvoudiger concept en versie van het medische bed, voordat nieuwe technologieën en hogere aspecten van deze medische bedden beschikbaar kunnen worden gemaakt.

Nogmaals, dit gaat over langzame transformatie op een manier die verteerbaar en aanpasbaar is voor mensen. En dus worden op dit moment deze medische hulpmiddelen, de weinige die er op jullie planeet zijn, ontdekt – er is een leercurve. En naarmate de evolutie van de mensheid vordert, zullen er langzaam maar zeker meer medische bedden over jullie planeet worden geïntroduceerd.

Kate Woodley

Langzaam maar zeker zullen er nieuwe functies, bij gebrek aan een beter woord, worden toegevoegd aan deze medische bedden, totdat ze volledig zijn ingericht. Maar nogmaals, als we de mensheid deze zeer geavanceerde medische bedden zouden geven voordat hun menselijk bewustzijn op een niveau is waarop het deze medische bedden op de juiste manier kan gebruiken, zou het niet het volledige doel dienen en de volledige voordelen bieden. In een notendop, de meeste mensen zijn niet volledig klaar voor het hele spectrum van medische voordelen die buiten de aarde beschikbaar zijn. Het gaat om het leren en aanpassen aan deze medische hulpmiddelen en om het toestaan van een evenredige toename in de menselijke evolutie, zodat deze overeenkomt met het niveau van begrip dat in ieder wezen moet worden geabsorbeerd voordat hij of zij volledig gebruik kan maken van alles wat een medisch bed te bieden heeft.

Medische bedden werken met zeer hoge lichtfrequenties. En deze frequenties werken in op het menselijk bewustzijn en op hun intenties. Totdat het menselijk bewustzijn zover is geëvolueerd dat het volledig en op de juiste manier kan interageren met de hogere technologie van het bed, zouden veel mensen niet in staat zijn om de volledige voordelen van genezing en behandeling te ontvangen, omdat hun bewustzijn nog niet overeenkomt – een vibrationele overeenkomst – voor deze medische bedden. Ik begrijp dat dit een te simpele uitleg is, maar het is de beste en meest eerlijke uitleg die ik op dit moment kan geven.

Kunnen Lichtwerkers toegang krijgen tot deze technologie door meditatie?

Interviewer:

Dank u. Ik vraag me af over die lichtwerkers die ijverig werken aan het verhogen van hun frequentie. Zouden wij in staat zijn om energetisch toegang te krijgen tot deze technologie door meditatie of misschien tijdens onze droomtijd voor persoonlijke genezing?

Ashtar:

We moedigen mensen altijd aan om aan hun Hoger Zelf te vragen of je echt een med-bed nodig hebt voor de healing of dat de healing op een andere manier kan plaatsvinden. Voordat medische bedden volledig aan de mensheid geleverd kunnen worden, is het belangrijk dat de mensheid eerst accepteert en begrijpt dat ze het vermogen hebben om zichzelf te genezen. Het idee van ascensie is de mensheid in staat te stellen zichzelf te genezen, in tegenstelling tot de mensheid volledig te laten vertrouwen op technologieën en hulp die buiten henzelf staan.

Dit is een deel van de reden waarom ik heb uitgelegd dat het bewustzijn van de mensheid moet evolueren voordat med-bedden op de juiste manier kunnen worden gebruikt. Een deel van deze evolutie zal komen van het inzicht van de mensheid dat zij hun primaire genezers zijn, dat genezing niet buiten henzelf kan worden verwacht, maar van binnenuit moet worden gedaan. Natuurlijk kunnen medische bedden een nieuwe laag en niveau van genezing van buitenaf bieden, maar het moet van binnenuit beginnen.

Vertrouw niet op één vorm van medische hulp. En dus willen wij niet dat de mensheid vertrouwt op de ene vorm van medische hulp boven de andere. Want dit zal jullie evolutie niet bevorderen, noch zal het jullie in staat stellen de kracht en de aangeboren vermogens te realiseren die ieder in zich draagt. Er zijn vele aspecten van jezelf die jij kunt genezen en deze bekrachtiging, deze erkenning van je eigen vermogens moet je eerst onder de knie krijgen voordat je een beroep kunt doen op externe technologieën.

Wij willen jullie adviseren om je eerst af te vragen: “Wat is het in mijzelf dat ik kan helen en hoe?” En als je eenmaal voelt dat je een eind bent gekomen in je eigen genezing, als er iets is dat je niet alleen kunt helen, dan is dat de vraag om aan je Hogere Zelf en je gidsen te stellen: “voor welk aspect van mezelf heb ik hulp nodig bij het genezen?”

Er zijn sommige aspecten die je zelf kunt helen en er zijn andere aspecten van jezelf waar je hulp bij nodig hebt. Het idee hier is dat je niet 100% afhankelijk bent van iets of iemand die buiten jezelf ligt.

We hopen dat dit jullie vraag beantwoordt en ons antwoord duidelijk is geweest. Het is ons altijd een genoegen.

Zegeningen,

Ashtar & De Galactische Federatie van Licht

Vertaling: Elias

Kate doet ook privé channelings:

Elias Telegram groep – Link: https://t.me/elias9990

10 gedachten over “Med Beds: Toegang tot Hogere Genezing”

 1. Geachte,
  Is dit ook in Noorwegen beschikbaar?
  De dochter van een vriend ligt nu al heel lang in het ziekenhuis na psychische pijn, destructie en boulimia
  Hij weet niet meer wat hij voor haar kan doen
  Lieve groeten Danielle van Weerdt

  Like

 2. Ik heb vernomen dat deze bedden zich in NL (Drachten) bevinden. Wat mij verder zorgen baart, zijn de vaccins. Dit omdat vaccins zorgen dat je geen verbinding meer hebt met je goddelijke zelf. Dus connectie hogere zelf /ziel

  Like

  1. Dat van Drachten schijnt niet te kloppen. Je laten vaccineren betekent je eigen ascensie te blokkeren, dus niet doen. De Geestelijke Wereld heeft ons steeds voorgehouden om authentiek te zijn, steeds ons hart te volgen en dat er dan altijd achterdeuren opengaan …

   Like

   1. Dag Elias, ik las dat er één medbed is in de buurt van Tilburg (jammer, heb de exacte info niet meer).
    Ivm de werking : heb me es energetisch in verbinding gesteld met een medbed. Bedacht ook dat ze “werken” voor zo ver je eigen vib het toelaat. Zo niet zouden ze al snel opgeëist worden door/gereserveerd worden voor de superrijken der aarde.

    Like

 3. En ik ben ten einde raad wat mijn gezondheid betreft. Kan heel moeilijk stappen door oedeem onderste ledematen. Steeds ontstekingen in slijmbeursvliezen. Moe en uitgeput….. Ik droom ervan om onder een med bed volledig te genezen…..

  Like

  1. Ashtar: We moedigen mensen altijd aan om aan hun Hoger Zelf te vragen of je echt een med-bed nodig hebt voor de healing of dat de healing op een andere manier kan plaatsvinden. Voordat medische bedden volledig aan de mensheid geleverd kunnen worden, is het belangrijk dat de mensheid eerst accepteert en begrijpt dat ze het vermogen hebben om zichzelf te genezen.

   Elias: Bovendien zijn de weinige bedden op de planeet nog niet vol-functioneel. In dit geval zou de eerste vraag best zijn: waarom heb ik dit probleem? Wat zijn de diepere oorzaken? Hoe kan ik die oorzaken wegnemen? Zijn die innerlijke processen afgewerkt, dan is genezing in de meeste gevallen ook binnen bereik.

   Een reading zou al helpen om achter de blokkades te komen die aan de basis liggen van de fysieke kwalen.

   Like

 4. Hallo Elias,

  Ik ben zeer benieuwd of er al vooruitgang is geboekt bij de Med Beds.
  Het zou toch prachtig zijn voor de mensheid,om op deze manier iedereen te kunnen genezen van allerlei problemen, ik gun het echt iedereen.

  Lieve groetjes van Rose-Marie 🌹

  Like

  1. Naar ik gehoord heb zijn bedden van dit type al in productie, meer weet ik er ook niet van. Ik kan mensen die er klaar voor zijn wel naar Sirius begeleiden voor een MedBed behandeling met Jezus en andere Lichtwezens. Over enkele maanden hoop ik weer te kunnen starten met mijn MedBed behandelingen in Zutphen, Elias

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s