Ascentie, Cabal, Channeling, Creatie, Deep State, Healing

LICHTZUILEN – 2

Jezus zegt dat de duisteren wanhopig aan het worden zijn. Ze zullen van alles proberen op het wereldtoneel. Jezus toont wat de Lichtzuilen bewerkstelligen: overal verschijnen lichtende punten die zich over de aarde uitbreiden en wat een netwerk vormt. De energieën van het duister kunnen zich niet meer verbergen. Er bestaat allerlei bewustzijn op aarde. Er is bewustzijn dat het Licht helemaal niet kan verdragen.

Jezus:  “De lichtzuilen zijn ook belangrijk op een andere manier. We gaan naar een veel hogere trilling op aarde. Die Lichtzuilen zullen voor de mensen een heel grote hulp zijn. Als ze in zo’n Lichtzuil lopen dan is dat al een kennismaking met een hoge trilling. Sommige mensen, die er voor open staan, zullen zich daardoor al beter gaan voelen, maar niet iedereen. Op een gegeven moment zal de energie op aarde zo hoog zijn dat velen het niet kunnen verwerken. De komende tijd gaan die mensen al vertrekken. Nu wordt de energie langzaam opgevoerd.”

Jezus toont vervolgens de planeet met al die Lichtzuilen en zegt: “Door die zuilen komen energiestromen naar de aarde, die ook versmelten met de Lichtzuilen die die stroom van energie ook kanaliseert. De wezens van de duisternis kunnen straks in de hoge trilling van de aarde niet meer aanwezig zijn. Door de Lichtzuilen te plaatsen wordt ook een heel mooi begin gemaakt van de Nieuw Aarde.

Bij het plaatsen van de zuilen moet er een verbinding zijn van hoofd en hart. Je visualiseert niet alleen vanuit je hoofd, maar ook met je hart. Die verbinding zorgt dat het goed gaat functioneren, maar je moet wel stevig met je voeten op de aarde staan.”

Elias: “ik visualiseer altijd de Lichtzuil, bijvoorbeeld om een gebouw heen, verbind die met het hart van de Schepper en met het hart van Moeder Aarde. Dan vraag ik aan de Schepper voor zijn Licht en visualiseer een instroom van boven in de zuil van het schitterende, stralende Goddelijke witte Licht. Vervolgens vraag ik aan Moeder Aarde om haar Licht en visualiseer hoe dat witte Licht van onder in de zuil stroomt. Afsluitend visualiseer ik het uitdijen van de zuil en wel zover als het kan.”

Jezus: “Het Licht van Moeder Aarde kan ook een andere kleur aannemen, dan natuurlijk daarmee werken. Dat uitdijen doen we met ons hart.” Hij toont dan een beeld waarin iemand voor de Lichtzuil staat en met zijn hartkracht de zuil groter en groter en groter maakt.

Elias: “Je zei al eerder dat je ook nog andere plannen hebt met de mensen van deze groep die zich daartoe geroepen voelen en dat had onder meer te doen heeft met het scheppen van de Nieuwe Aarde.”

Jezus: “Absoluut, maar je krijgt daar nog aanwijzingen voor. Maar voorlopig concentreren we op het plaatsen van de Lichtzuilen. “

Dan meldt Aartsengel Gabriel zich en zegt: “Het is belangrijk dat de mensen bij het plaatsen goed geaard zijn, dat is essentieel om een goede verbinding met de aarde tot stand te brengen. Hij toont dan een beeld van wortels in de aarde, geen gewone wortels maar een soort ingekrulde wortels en dan een mens met zijn voeten op de grond en onder de omega chakra (de chakra die zich rond de twintig centimeter onder de voeten in de aarde bevindt) gaan de wortels, die ingekrulde wortels, de grond in. Gabriel: “Als je het op die manier doet, bescherm je de wortels tegen duistere wezens, die in de aarde huizen en die samenwerken met de Cabal. Zij hebben dan geen toegang tot die wortels. Vervolgens de wortels met Liefde vullen waardoor je een heilige trilling vanuit de aarde opwekt.

Wortels vanuit de Omegachakra

Jezus: “Het lijkt alsof het slecht gaat op aarde, maar er gaat eigenlijk ook heel veel goed.” Hij laat dan weer een beeld zien wat toont dat er heel veel Licht komt en zegt dat we een diep vertrouwen moeten hebben dat het echt helemaal goed gaat komen.

Nu vertoont Maria-Magdalena zich en zegt dat het haar bijdrage is om te helpen om een goede verbinding tussen hemel en aarde te bewerkstelligen.

Elias: “De mensen die zich nu geroepen voelen om hier aan mee te doen zijn in feite Lichtwerkers geïncarneerd om dit soort werk te doen?”.

Jezus: “Ja, dat klopt. Door die zuilen krijgen wij veel meer mogelijkheden om jullie en de aarde te helpen, zijn daar heel dankbaar voor en verheugen ons er op. Het is een zegen voor ieder die een Lichtzuil plaatst”

Mee Lichtzuilen plaatsen? – YouTube live streaming

gratis en iedereen is welkom

op dinsdag 7 december om 19 uur?

Aanmelden, ook voor alle volgende plaatsingen:

https://laposta.nl/f/ssdz6flmtnml

Elias Telegramgroep: https://t.me/elias9990

12 gedachten over “LICHTZUILEN – 2”

  1. Hey Broeder Elias, ik heb mij afgelopen dinsdag geconcentreerd op Witte Huis USA en wil daar as di mee verder gaan. Mijn gevoel gaf dat aan. Tot as dinsdag, Namaste Leo

   Like

  1. Het zuilen zetten met de groep is veel sterker en gebeurt vanuit een morfisch veld dat samen wordt opgebouwd en wat voor een hogere trilling en bewustzijn zorgt. Jezus vraagt aan ieder om na de samenkomsten ook individueel tenminste zes Lichtzuilen te plaatsen. Dat kunnen er ook meer zijn. In de groep wordt op een heel speciale manier gewerkt waarna het individueel ook meer kracht zal hebben.

   Like

 1. Beste Elias, nog een vraag over het plaatsen van lichtzuilen, hoe kan ik kiezen waar ik het best de zuilen kan plaatsen. (Is dit gebieden waar onrust of eventueel oorlog gaande is of wordt dit verkregen via een ingeving.
  Alvast dank .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s