Geen categorie

LICHTZUILEN – 3

Jezus over de aanvallen van de Cabal, over Lichtzuilen en leylijnen.

Jezus: “De duisteren willen koste wat kost voorkomen dat jij dit doet omdat die Lichtzuilen voor hun een groot probleem oplevert.” Jezus laat ook zien dat ze in paniek zijn. Het is als een grote donkere, grijze deken die momenteel over de aarde heen ligt. Ze proberen op alle mogelijke manieren te voorkomen dat het plaatsvindt.

Hij laat dan twee beelden zien. Het universum wat er prachtig uitziet en de aarde waar momenteel destructie plaats vindt. Er hangt een donker grijze deken over de aarde en hij toont een beeld van mensen die in hypnose verkeren en dat hij het enorm knap vindt dat mensen überhaupt uit deze hypnose kunnen ontwaken. Hij vindt ook de mensen ontzettend dapper die de overheid in de ogen durven te kijken. Veel anderen voelen dat de grond onder hun voeten wordt weggetrokken.

Jezus toont dan weer die deken over de aarde, nu vanaf een zekere afstand gezien. Door de Lichtzuilen ontstaan er Lichtpuntjes op aarde en toont hoe dat Licht uitdijt en laat ook het grid rond de aarde zien wat we gaan maken met de Levensbloem. Het is in feite een activatie van de leylijnen van de aarde en dat we op die manier helpen dat ze weer terug kan naar haar oorspronkelijke staat en dat dit niet alleen voor het morfisch veld van de mensheid, maar ook voor alle wezens in het universum belangrijk is.

Ley Lines, Energy Grids and Earth Currents - Stillness in ...

Jezus: “Er zijn heel veel wezens die kijken hoe het momenteel gaat op aarde en laat zien dat de destructie die op onze planeer plaats vindt gevolgen heeft voor een heel groot deel van het universum. We helpen niet alleen de aarde en ons veld, maar ook het geheel. Dan toont hij een beeld van een atoombom die afgaat. Het is bijna niet voor te stellen welk effect dat heeft in verschillen de lagen van het universum als iets dergelijks gebeurt. Dan zijn we niet enkel bezig in onze eigen energieën, maar in allerlei andere energieën ook. Jezus zegt ook dat het onmogelijk wordt gemaakt om nog een atoomoorlog te starten. Dat is niet meer mogelijk op aarde, het wordt niet meer toegestaan. Dat kan voor ons ook een geruststelling zijn. Wat nu van groot belang is, is het ontwaken van de mensheid.

Hij toont dan een beeld van wat er gebeurt als we blindelings alles opvolgen wat de duisteren met ons voorhebben. Dan kan het wellicht nog driehonderd jaar duren, als we met hun plannen meegaan. Wat we doen met de Lichtzuilen is dat proces enorm versnellen, waardoor het Licht op aarde veel beter kan werken. We komen er sowieso wel, maar de vraag is hoe lang het gaat duren.

Veel mensen zijn individueel met de Lichtzuilen aan de slag gegaan. Jezus bedankt deze mensen hartelijk en zegt dat ze daar al heel veel aan hebben gehad. Daardoor zijn er al openingen gekomen in die duistere deken en dankt ieder die er aan heeft deelgenomen nogmaals heel hartelijk. Hij geeft dan een inkijk in de plannen van de Cabal die door het plaatsen van de Lichtzuilen in hun uitvoering bemoeilijkt worden. Zelfs door de Lichtzuilen die individueel gezet zijn heeft de duisternis al hinder ondervonden.

Het plaatsen van de Lichtzuilen over het gebouw waar de persconferentie plaatsvindt heeft als effect dat deze personen wel alles kunnen zeggen, maar dat het bewustzijn veel sneller bij de mensen zal komen. Door de Lichtzuilen worden de mensen sneller bewust van hun leugens, omdat ze in hun hart sterker voelen dat de dingen niet kloppen.

Meer dan driehonderd mensen hebben aan de plaatsing van de zuilen op 7 december meegewerkt. Nadien kwamen daar nog 225 mensen bij die met de video hebben gewerkt. Daar ‘tijd’ in feite niet bestaat hebben ze toch aan de groep van 7 december deelgenomen.

Na afloop vroeg ik Jezus naar het effect van het plaatsen. Zijn uitvoerige reactie staat in mijn volgend artikel. Dit is wat hij onder meer zei:

“Licht komt op de aarde en gaat barrières doorbreken. Overal waar het Licht komt, wordt het lastiger voor de duisternis om zich te manifesteren. Het was een prachtig begin waardoor mensen in hun kracht worden gezet en dat is waar het om gaat, dat het DNA geactiveerd wordt. Hoe meer activatie van het DNA, hoe meer mensen kunnen waarnemen, ze zullen op een gegeven moment in staat zijn om bijvoorbeeld reptielen te zien of andere wezens. De aarde is op weg naar haar ascensie. De Lichtzuilen bespoedigen de ascensie van de aarde.”

Ook meehelpen om Lichtzuilen te plaatsen?

AANMELDEN:  https://laposta.nl/f/ssdz6flmtnml

Overigens: één keer aanmelden is voldoende en geldt voor alle toekomstige plaatsingen.

De link en het materiaal wordt ruim vóór de volgende plaatsing toegestuurd.

Meer informatie over Lichtzuilen:

https://eliascoachinghealing.blog/blog/

Elias Telegramgroep: https://t.me/elias9990

Een gedachte over “LICHTZUILEN – 3”

 1. Ik wil individueel ook meehelpen om lichtzuilen te plaatsen.
  Vertel mij aub. op welke manier ik deze lichtzuilen kan plaatsen, is dat via meditatie of gebed?
  Ik doe al vele jaren in mijn gebeden werken met de violette vlam.
  Zelf ben ik geboren op een woensdag 20/12/44 in de Cristal witte vlam van ceraphis Bey, Ae Gabriel en van Claire en Astrea.
  Ook mediteer ik elke woensdag in een groep via Zoom (Christuswijs)
  Ik ben een man!
  Bij voorbaat dank voor Uw reactie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s