Ascentie, Cabal, Duisternis, Healing, Lichtzuilen, Spiritualiteit

LICHTZUILEN – 4 –

Jezus over het zuilen plaatsen van dinsdag 7 december 2021: “Er is echt iets magisch neergezet met de groep:”

“Licht komt op de aarde en gaat barrières doorbreken. Overal waar het Licht komt, wordt het lastiger voor de duisternis om zich te manifesteren.

Ieder heeft een heel mooie intentie gehad en er is echt iets magisch neergezet met de groep en we moeten absoluut niet onderschatten wat de kracht van het aantal is. Weet dat dit echt bergen kan verzetten en dat iedereen die meedoet aan zo’n meditatie een enorme krachtimpuls geeft bij het zetten van de zuilen en dat het heel belangrijk is. “

Hij laat de Lichtzuilen zien en dat ziet er prachtig uit. Het zijn zuilen die de grijze deken rond de aarde openbreken, waardoor nu al heel veel mensen in hun kracht gaan staan. Jezus toont dan een wagen door paarden getrokken, waar iemand op de bok zit en dat is symbolisch voor iedereen bedoeld die vol in zijn kracht zit, die zich niet laat afleiden van wat anderen van hen willen en vol op zijn doel afkoerst.

Het is iemand die door barrières heen kan breken, zonder uit zijn evenwicht te geraken. De man op de wagen is helemaal in evenwicht en rijdt zo door de duistere wolk heen. Dan laat hij een hele massa mensen zien, die allemaal in die wagen zouden kunnen zitten, wat betekent dat heel veel mensen door de zuilen in hun kracht worden gezet.

Elias: “Geldt dat voor de deelnemers aan het plaatsen of voor de mensen die door de zuilen geraakt worden?”

Jezus: “Beide groepen.”

Elias: ” Het is een groot probleem voor veel mensen die onder druk gezet worden door hun werkgever om zich te laten vaccineren. Anderen staan al sterk en stoppen met werken als ze zouden worden gedwongen en dat in vol vertrouwen dat er wel een oplossing komt, weer anderen twijfelen nog. Heeft Jezus een boodschap voor deze mensen?”

Jezus: toont dan een tweesplitsing. Aan de ene kant een prachtige wereld en aan de andere kant, waar de Cabal wil dat de mensen heengaan, een wereld vol controle, vol ziektes en destructie. Welk pad kies je? Het is ieders vrije keus.

Hij laat dan zien, dat als ergens een deur sluit, een andere opengaat als je maar vertrouwen hebt. Je moet vertrouwen hebben. Jezus begrijpt ook heel goed, dat mensen dat lastig vinden als ze al hun zekerheden dreigen kwijt te geraken en dat is ook heel moeilijk. Voor ieder, die twijfelt, toont Jezus dan een soort van navigatiesysteem net alsof daardoor je route opnieuw wordt uitgestippeld. Je hebt een doel in je leven. Wijk je af van dat doel, dan werkt het zo ongeveer als een routeplanner, we moeten even de route opnieuw instellen.

Elias: “In feite krijgen ze dan een nieuwe route toegewezen. Dus moeten ze kiezen voor de ene of voor de andere weg.”

Jezus: “De ene weg is wat langer dan de andere, maar ieder komt waar hij zijn moet. Het is altijd een vrije keuze. Weet wel dat er geen goed en kwaad is. Welke weg je ook kiest, neem wat jou het meest aanspreekt en dan maakt het niet uit of je je wel of niet laat vaccineren omdat je uiteindelijk toch terecht komt waar je moet zijn. Is het niet in dit leven dan wel in een ander.”

Elias: “Kunt u het effect van het plaatsen van gisteren nog eens samenvatten?”

Jezus: “Licht komt op de aarde en gaat barrières doorbreken. Overal waar het Licht komt, wordt het lastiger voor de duisternis om zich te manifesteren.

Waar een Lichtstraaltje valt in de duisternis wordt de duisternis aangeraakt. Stel je een duistere kamer voor waar een klein kaarsje brandt. Dan ga je al de contouren zien van de kamer. Hoe meer Licht er komt, hoe moeilijker het zal zijn om dingen verborgen te houden. Ook de duisteren spelen hun spel en we moeten ze niet veroordelen.

Kaars, Steek Een Kaars Aan, Licht, Vlam

Elias: “Ik stel me voor dat het samen plaatsen van de zuilen met zoveel mensen als een explosie van Licht in de duisternis uitziet”

Jezus: “Er zijn goede stappen in die richting gezet. Stel je wel voor dat het een hele planeet betreft en er nog heel veel plekken zijn waar nog Licht moet komen. Maar het was een prachtig begin en mensen worden in hun kracht gezet en dat is het waar het om gaat, dat je DNA geactiveerd wordt. Hoe meer activatie van het DNA gebeurt, hoe meer mensen zullen veel meer kunnen waarnemen, ze zullen op een gegeven moment in staat zijn om bijvoorbeeld reptielen waar te nemen, of andere wezens. Maar ook het Licht van bomen, bloemen en dieren. Dat komt als je daar aan toe bent. Nu gaat het er om dat mensen in hun kracht komen en heel diep innerlijk weten wat hun weg is en dat dit voor hun heel duidelijk is wat ze wel of niet moeten kiezen, dat ze weten wat hun pad is.”

Elias: “Wat hebben de Lichtzuilen met de activatie van het DNA te maken?”

Cyborg, Printplaat, Dna, Geleidersporen

Jezus: “Als je de aarde activeert en dat is wat er gebeurt, dan wordt zo de aarde geholpen om te transformeren. Zij is op weg naar haar ascensie. De Lichtzuilen bespoedigen de ascensie van de aarde. Dat betekent, dat de wezens die op haar leven mee zullen moeten gaan in die ascensie. Het kan niet zijn dat mensen blijven hangen in heel lage trillingen, want die zullen strakjes niet meer aanwezig zijn op aarde. Dus moet het DNA gereactiveerd worden om mee te kunnen gaan in die hogere trilling. Stukje bij beetje zal dat alvast gebeuren, maar in de toekomst zal het grid, wat jullie aan het maken zijn, volledig aangezet worden.” Jezus toont dan een gouden Lichtwolk die naar de aarde komt die alles in een andere frequentie zal doen belanden. Alleen is het zo, dat daarvoor alles gereed moet zijn en jullie zijn in feite de gereedbrengers door het plaatsen van de Lichtzuilen die het grid doen opleven waardoor het mogelijk is dat de aarde volledig in haar kracht komt, maar dat is nog even werk! Nu al zijn er heel veel mensen in hun kracht komen te staan.

Dan laat hij een gebied zien wat heel veel Licht nodig heeft, waar al veel Licht is, maar wat moet worden gereactiveerd en zegt: “In het verleden heb je daar al Lichtzuilen geplaatst, maar nu is het weer heel erg nodig en doe het nu met de groep. Kies er weer een aantal plekken uit met je gevoel. Hij toont dan dat daar al een heel hoge energie aanwezig is, maar tegelijkertijd ook nog heel veel duisternis en dat we ook bij de muur Lichtzuilen moeten plaatsen, gewoon op een aantal plekken op de muur om die te doorbreken met Licht en Liefde.

Dan spreekt Jezus over muziek en dat die wat extra Licht kunnen gebruiken en toont het gebouw van de violist die ik ken en daar werkt en lesgeeft aan kinderen en vraagt om daar ook een zuil te plaatsen.

Elias: “En het kindercircus van Palestina waar ik enkele keren geweest ben, dat is ook heel belangrijk om kinderen van de straat te houden.”

Jezus: “En Hollywood en de muziekindustrie en zegt dat de sterren ook gesplitste persoonlijkheden hebben en vraagt om de volgende keer bekende mensen uit om hun hart te verwarmen. Jezus: “Deze mensen zijn compleet gefragmenteerd en dat is heel moeilijk is voor hun zielen.”

The Hollywood Sign: Where to View It and Hike to It

Hartelijk dank voor wat jullie doen, heel hartelijk dank, want wij kunnen door die Lichtzuilen heen al mensen helpen om hun DNA te activeren.” Hij toont dan een mens die voelt wat waar is en zegt: “als je dat voelt, dan ben je weer een iets meer gereactiveerd.” Jezus toont dan iemand die leeft in hogere dimensies en wat die allemaal waarneemt. Dat is een heel andere wereld dan die, die wij waarnemen en zegt dat nu ons innerlijk weten steeds beter wordt afgestemd, dat we daar steeds sterker in worden, maar dat onze waarneming in onze wereld nog geactiveerd gaat worden.

Elias: “Dus die reactivatie gebeurt eigenlijk minder door een innerlijk werken, maar meer door het inwerken van buiten door de Geestelijke Wereld.”

Jezus: “Jullie kunnen de activatie helpen en ik vraag dat iedereen dat ook echt doet, anders ga je straks niet mee.”

Elias: “Door onze trilling te verhogen.”

Jezus: “Ja, het is heel belangrijk dat jullie je trilling verhogen en laat weer die flash, die gouden wolk zien die op de aarde gaat komen en toont dan alle Lichtzuilen die op dat moment in hun kracht worden gezet en het is dan alsof de hele aarde in heel korte tijd als een ster gaat schitteren en stralen. Maar daar moeten wij in mee kunnen gaan. Er zijn mensen, die daar niet voor kiezen, want het is een vrije keuze, Van belang is ook om, wat je ook doet, je steeds goed geaard blijft: dingen creëren, vreugde beleven, je eigen weg vinden, alles heel belangrijk. Ook het vormen van groepen met mensen en samen de krachten bundelen, heel belangrijk is dat. Neem deel aan wereldwijde meditaties, dat zet het Licht aan op aarde. Dat is heel essentieel en bevordert de activatie en helpt eenieder. Het gaat om het experiment om met ons lichaam op te stijgen en daar zijn we ons nu op aan het voorbereiden.”

Elias: “Als die wolk komt, zijn er dan nog mensen die nog niet voorbereid zijn? En zo ja, moeten ze dan meteen vertrekken of zijn ze dan al weg?”

Jezus: “Een groot gedeelte zal al weg zijn, maar er zullen ook mensen zijn, die het op dat moment niet zullen trekken. Dat betekent overigens niet, dat deze mensen verloren zijn, want alles is een en die zielen worden door alle ervaringen, opgedaan op aarde alleen maar sterker, groter en krachtiger.”

Ook meehelpen om Lichtzuilen te plaatsen?

AANMELDEN:  https://laposta.nl/f/ssdz6flmtnml

Overigens: één keer aanmelden is voldoende en geldt voor alle toekomstige plaatsingen.

De link en het materiaal wordt ruim vóór de volgende plaatsing toegestuurd.

Meer informatie over Lichtzuilen:

https://eliascoachinghealing.blog/blog/

Elias Telegramgroep: https://t.me/elias9990

2 gedachten over “LICHTZUILEN – 4 –”

  1. Dank je wel Elias en Meester Jezus .
    Ik ben blij om samen licht en liefde neer te zetten op Aarde voor het hoogste goed en welzijn van iedereen . 🙏

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s