Ascentie, Cabal, Celwerk, Channeling, Deep State, Duisternis, Lichtzuilen, Meditatie

LICHTZUILEN – 5 –

Jezus reactie over het plaatsen van de Lichtzuilen op 14 december 2021

Elias: “Wat was het effect van de laatste plaatsing?”

Jezus laat een prachtig beeld zien. Overal komt er Licht door. Overal komen er Lichtzuilen die hun Licht verspreiden over de aarde. Er is nu ook heel veel Licht te zien in Israel en Palestina. De Lichtzuilen openen de harten van de mensen die door de zuilen lopen. Het is alsof ze er als Licht doorgaan, alsof de vernederingen van de checkpoints niets meer uitmaken, alsof het hun niet meer raakt. Bij sommige mensen werkt het niet, bij anderen, die er gevoelig voor zijn, werkt het heel goed.

Elias: “Wat kan de Lichtwereld door de zuilen naar de aarde toe doen?”

Jezus: “Als er Licht geplaatst wordt op aarde in een Lichtzuil dan gaan de harten open van de mensen die er gevoelig voor zijn en kunnen de Lichtwezens helpen met het afwerken van de thema’s waar die mensen mee bezig zijn. Het werkt ook op celniveau van de mensen, maar ook met de aarde. Het slaat een brug voor alle emoties, die opgeslagen liggen in de aarde van mensen die niet weten welke kant ze op moeten met hun verdriet, pijn en woede en waardoor vulkanen tot uitbarsting komen, omdat het geen andere uitweg vindt. Maar door die Lichtzuilen worden andere uitwegen gevonden. Het verstoort ook de uitwerking van apparatuur. Op plekken, waar Lichtzuilen staan, is het moeilijker om met haat of met 5G, effect te hebben op mensen. Het beschermt.”

Elias: “Is het zinvol om Lichtzuilen over 5G-masten te plaatsen?”

Jezus: “Zeker. Dat heeft heel veel zin. Het heeft een groot beschermend effect voor de uitdijing van de straling, het transformeert.”

Attentat mot 5G-mast ledde till fängelse. Brittisk man ...

Jezus toont dan een 5G-mast waarvan de straling getransformeerd wordt en zegt: “Het plaatsen van zuilen rond de 5G-masten is heel belangrijk werk, maar we moeten ons niet enkel daarop concentreren. We hebben namelijk ook nog met satellieten te malen en alle andere negatieve frequenties.”

Jezus vraagt dan om ook de vissen te helpen. De vissen hebben het heel moeilijk. Hij toont hoe de duistere krachten met trillingen in de zee, de dieren helemaal van hun pad brengen en vraagt om in de Atlantische Oceaan een aantal Lichtzuilen te plaatsen.

Jezus toont vervolgens talloze dode vissen, die overal ter wereld aanspoelen. En bij Fukushima zijn ze afval aan het lozen en vraagt om ook daar zuilen te plaatsen.”

Jezus bedankt afsluitend iedereen heel hartelijk voor het plaatsen van de zuilen verleden keer en zegt dat de mensen geen idee hebben hoe belangrijk hun werk wel is. Hij zegt: “Als je het zou kunnen zien, dan zou je steil achterover slaan.”

Meer over de Lichtzuilen: https://eliascoachinghealing.blog/blog/

Elias Telegramgroep: https://t.me/elias9990

VOLGENDE LICHTZUILEN PLAATSING:

DINSDAG 28 DECEMBER OM 19 UUR.

Nog niet aangemeld voor het plaatsen van de zuilen:

https://laposta.nl/f/ssdz6flmtnml2 gedachten over “LICHTZUILEN – 5 –”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s