Ascentie, Cabal, Channeling, COVID-19, Deep State, Dualiteit, Duisternis, Healing, Lichtzuilen, Meditatie, Spiritualiteit

LICHTZUILEN – 6 –

De reactie van Jezus over het plaatsen van de Lichtzuilen op 28 december en tijdens de demonstratie van zondag 2 januari in Amsterdam, over hoe we de veteranen kunnen helpen en vooruitzichten voor 2022.

Jezus zegt dat het heel goed is in deze roerige tijden om je te richten op projecten die vreugde brengen en dat dit ook de energie van de aarde verhoogt. Als je in vreugde bent over wat je doet, dan helpt dit de verhoging van de trilling op aarde.

Young Woman, Pretty, Red, Balloons
Foto: Jill Wellington

Elias: “Zou Jezus ons een vooruitblik op de gebeurtenissen van het jaar 2022 willen geven?”

Jezus laat zien dat er steeds meer mensen wakker worden en zegt dat er een moment gaat komen in 2022, waarschijnlijk rond september dat er een kantelpunt verschijnt en toont dat het niet alleen met Covid te maken heeft, maar ook met ritueel kindermisbruik en wie daarmee te maken hebben. Hij zegt dat dit echt een grote schok teweeg zal brengen, ervan uitgaande hoe de dingen nu zijn, maar dat het tijdstip ook kan veranderen.

Foto: Bruce Marse

Elias: “Ik neem aan dat we dit proces met het plaatsen van de Lichtzuilen kunnen versnellen?”

Jezus: “Heel zeker, want dat zet een hele berg in beweging. Mensen moeten zich realiseren dat zonder de Lichtzuilen diverse situaties veel meer uit de hand gelopen zouden zijn. Dingen kunnen nu wel heel heftig lijken, maar het had ook veel erger kunnen worden.”

Elias: “Ik had graag van Jezus een reactie over de plaatsing van de Lichtzuilen op 28 december.”

Jezus toont een beeld waarop te zien is dat het zeker effect heeft gehad, met name voor de zeedieren die in de Atlantische Oceaan leven, die veel last hebben van de HAARP instrumenten en trillingen en de vissen vinden een heel sterke ondersteuning door de Lichtzuilen. Jezus laat dan een beeld zien van de frequenties die worden uitgezonden om de bevolking in een lagere trilling te houden en hoe die storing ondervinden van de Lichtzuilen en dat is heel, heel mooi om te zien!

Het volgende beeld wat hij toont, is dat er overal Lichtpunten verschijnen in de donkere deken die de Cabal over de aarde heeft geplaatst en zegt: “Die Lichtpunten dijen uit waardoor de grijze, donkere deken minder en minder volume heeft. Dit door steeds meer zuilen te plaatsen. De Cabal heeft hooguit nog tijd tot 2025 om te trachten hun agenda uit te rollen. Het is heel belangrijk om niet voor hun druk te zwichten en het is inderdaad zoals Klaus Schwab het zegt: ze hebben enkel nog een ‘small window of opportunity’ (een klein venster van mogelijkheden). Hun rest dus nog slechts een paar jaar waarin ze zullen voortgaan met te proberen hun plannen uit te rollen. Ze weten wel dat ze uiteindelijk moeten gaan, maar ze proberen met man en macht om de energie van de aarde ondertussen zo laag mogelijk te houden.

De trilling van de aarde wordt steeds hoger nu ze steeds dichter bij de centrale zon komt. Op een gegeven moment is het echt afgelopen voor deze wezens. Maar dat betekent dat tot die tijd, als ze angst zaaien en mensen voelen angst, verdriet of andere lagere frequenties, ze daardoor hun voeding krijgen en dat is ook waarom ze HAARP en die 5G masten en andere apparatuur hebben staan om mensen in een lage trilling te houden.”

HAARP in Canada

Elias: “Voor de volgende plaatsing op 11 januari heb ik foto’s verzameld van HAARP installaties in Duitsland, Canada en de V.S.”

Jezus: “En vergeet Rusland niet.”

Elias: “Verleden keer vroeg Jezus ook om Lichtzuilen te plaatsen langs de kust van de V.S. Oost- of Westkust? Voor de grote steden?”

Jezus toont dan de kant van New York, en zegt: “Inderdaad voor de grote steden.”

Jezus laat dan een kaart van Duitsland zien.

Elias: “Nu de regeringsgebouwen in de deelstaten, zeker?”

Jezus: “Ja, van de deelstaten, maar je moet opzoeken welke de heftigste Corona-maatregelen hebben ingevoerd. In sommige ‘Länder’ is het veel erger dan in andere staten.”

Elias: “Ik zou Jezus ook willen vragen wat het effect was van de plaatsing van de zuilen tijdens de demonstratie van afgelopen zondag in Amsterdam.”

Demonstratie Amsterdam 2 januari 2022

Jezus laat zien dat het vele malen erger zou zijn geweest zonder het plaatsen van de zuilen en zegt dat ze ook op de juiste plaatsen waren neergezet. Ofschoon het heftig is geweest zou het veel meer uit de hand zijn gelopen waren ze niet gezet geweest. Mensen moeten zich realiseren dat de duistere kant ook hun plan heeft en alles probeert om te intimideren om negatieve energie bij mensen los te maken. Daarom is het zo belangrijk om in vrede en vreugde te leven. Het gaat om de trilling van de aarde hoog te houden. Deze demonstratie was verboden en dat gaf hun zogenaamd de ‘bevoegdheid’ om op de groep in te beuken.

Elias: “Wat kunnen we nog doen voor de gearresteerde veteranen?* Lichtzuilen op de plaatsen waar ze worden vastgehouden?

Arjen van IHGVV

Jezus: “Ja, absoluut.”

Internetconsultatie van start voor wetsvoorstel ...
Paleis van Justitie Amasterdam

De volgende plaatsing van de Lichtzuilen vindt plaats op dinsdag 11 januari om 19 uur. Gratis meditatie en iedereen welkom.

Hier Aanmelden

Meer informatie over de Lichtzuilen:

https://eliascoachinghealing.blog/blog/

Elias Telegramgroep: https://t.me/elias9990

2 gedachten over “LICHTZUILEN – 6 –”

    1. Ieder die zich heeft aangemeld krijgt de foto’s en alle verdere informatie via e-mail gestuurd.
      Een keer aanmelden geldt ook voor alle verdere plaatsingen.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s