Geen categorie

LICHTZUILEN MEDITATIE SCENARIO

Voor het plaatsen van de Lichtzuilen kunt u dit scenario volgen dat ik van Jezus, Aartsengel Gabriël, Maria Magdalena en Anu heb ontvangen. Dat kan met de groeps plaatsing of individueel en toch met de energie van de hele groep verbonden zijn. Dat is een enorme kracht van rond de negenhonderd mensen waar u dan als individu aan deel neemt. Voor het plaatsen van de Lichtzuilen doen we steeds enkele andere korte healings die door de Lichtwezens in dit verband gevraagd werden.

We beginnen te visualiseren dat we met de hele groep een pad door een bos volgen. We komen dan op een heel grote open plek en vormen een cirkel.

We vervolgen met het contact tussen de voeten en de aarde te voelen. Dan openen we de chakra in de voeten, zoals een bloem haar blaadjes opent. Aansluitend open we de omega chakra. Dat is de chakra die zich rond de 20 cm onder de voeten bevindt. Er is ook nog een chakra onder de basischakra, onder de eerste chakra. Als die geopend is openen we de hartchakra.

We beginnen dan het hart te doorademen en zullen zien dat er druk, spanning of een emotie voelbaar wordt. Wat we ook voelen, dat het hart bezwaart, we doorademen het even en kunnen er na afloop van deze meditatie of later verder mee werken tot het helemaal is opgelost. Daar we hier met de kracht van het hart werken, is de de zuivering en verdere opening van de hartchakra maximaal en ook heel belangrijk voor onze persoonlijke ontwikkeling en ascensie.

Vanuit het hart sturen we dan langs de benen en de voeten een Lichtstraal naar het hart van Moeder Aarde, dat we ons voorstellen als een heel klein punt, het middelpunt van de planeet, om de straal daar te verankeren. Dan sturen we een boodschap met het gevoel van Liefde en Dankbaarheid naar haar toe, voor alles wat ze voor ons heeft gedaan en nog doet. .

Vervolgens visualiseren we gekrulde wortels die zich vanuit de omega chakra onder de voeten uitbreiden en zich verstevigen in de aarde. Door de wortels op deze manier te krullen hebben de duistere wezens, die in de aarde huizen en samenwerken met Cabal, geen toegang. Daarna ademen we haar Licht en Liefde in langs de voeten en vullen ons helemaal ermee. Bij elke inademing meer en meer tot we dat Licht ook gaan uitstralen. Aansluitend vullen we de wortels nog met onze Liefde. Zo zijn we goed geaard en door de Liefde in de wortels helpen we Moeder Aarde met de transformatie van de dikke laag emotionele energie van de lijdende mensen op aarde.

Dan openen we de kroonchakra en de alfa of achtste chakra, die zich iets boven de kroonchakra bevindt. We sturen dan een Lichtstraal vanuit ons hart naar het hart van de Schepper en geven langs die straal ons gevoel van Liefde en dankbaarheid door aan de Schepper. Dan kunnen we ook zijn Licht inademen langs de kroonchakra, het Goddelijke schitterende, stralende witte Licht om ons daar helemaal mee te vullen, tot we ook dat Licht gaan uitstralen. Zo zijn we ook goed met het Goddelijke verbonden en dijen ons energieveld uit, zover als het kan, vragen de Engelengroep, die zich hiervoor heeft aangeboden, om te helpen om de gaten van ons energieveld te dichten en visualiseren onze aura omgeven door een bol met een gouden rand, zoals de wand van een zeepbel. Dan visualiseren we een dergelijke bescherming om onze hele groep.

Aansluitend geven we elkaar de hand en geven ons Licht en onze Liefde door via onze linkerhand aan de mens die links naast ons staat en ontvangen het Licht en de Liefde van alle anderen langs de rechterhand. Zo ontstaat er een circulatie van Licht en Liefde in onze kring. Dan visualiseren we een fontein in het midden van de groep en vullen die met ons Licht en Liefde waardoor die heel ver omhoog schiet en laten het Licht in miljarden kleine Lichtdeeltjes in alle kleuren van de regenboog over ons allen neerdwarrelen. We hebben nu een mooie groepsaura geschapen, het begin van een morfisch veld, waar we later een beroep op kunnen doen als we energie of healing nodig hebben. Christina von Dreien noemt de duisteren, de wezens van het onlicht. We sturen nu ons Licht en onze Liefde naar alle mensen van de Cabal en naar hen die voor hen werken.

 BLOEM VAN HET LEVEN

Vervolgens visualiseren we dat de Bloem van het Leven zich vormt binnen onze kring. Dan laten we die uitdijen tot ze de hele aarde omhult. 

BLOEM VAN HET LEVEN – AARDE

De lijnen van de Bloem vullen we dan met Licht. Zo werken ze in op de leylijnen die door de duisteren zijn beschadigd en kunnen de Leylijnen op deze manier repareren en reactiveren.

Healing van de 5G-satelietten

Visualiseer vervolgens de aarde als een schitterende, stralende ster en dat haar stralen door alle 5G-satellieten gaan. Zie die straling als een soort van zonnevlam vanuit de aarde.

Visualiseer ook de verbinding tussen de 5G-satellieten onderling. Ze vormen een netwerk. Vul ook die verbindingen met het licht

Healing van Moeder Aarde Meditatie

ontvangen van Maria Magdalena

Vóór het plaatsen van de Lichtzuilen gaan we eerst de Healing van Moeder Aarde Meditatie doen. Dit om de woede te transformeren van de mensen die wakker worden en begrijpen dat ze bedrogen werden door hun leiders, stellen we ons voor dat we met de hele groep in de aarde afdalen, door alle lagen heen tot in het middelpunt van de planeet. We vragen Maria Magdalena om hulp hierbij.

Dan gaan we onze harten wijd openen en dijen met onze intentie en hartkracht heel veel Liefde steeds verder en verder door alle lagen heen tot ons Licht en onze Liefde tot aan de oppervlakte gaat schijnen, waar de woede, die we als duisternis waarnemen, getransformeerd wordt, Licht wordt.

We zien dat de Lichtzuilen, die al werden geplaatst, door ons Licht worden aangeraakt en nog meer worden gevuld en zo vanuit de aarde ook meer geaard worden.

We weten dat de wezens van het onlicht die in de aarde huizen daar moeilijk tegen kunnen en onze aarding moeilijker kunnen blokkeren of verzwakken. We danken dan Maria Magdalena voor haar hulp.

Healing van de Chemtrails

Directe healing van de Chemtrails is gecompliceerd, zegt Jezus. Wat we wel kunnen doen is Licht en het gevoel van Liefde naar de piloten sturen. Nu en telkens weer als we die vliegtuigen in de lucht bespeuren.

Nu zijn we klaar om de Lichtzuilen te gaan plaatsen.

Het plaatsen van de zuilen doen we als volgt: visualiseer een zuil van Licht rond het gebouw, stad of 5G-mast en dergelijke. Verbind de zuil van boven met het hart van de Schepper en van onder met het hart van Moeder Aarde. We vragen dan om het Licht van beide bronnen en zien het van boven en van beneden instromen en dat tot de zuil helemaal gevuld is.

Vervolgens dijen we de zuil uit, zover als het kan met de kracht van ons hart. Dat vroeg Jezus, de zuilen laten uitdijen met onze hartkracht! Vandaar ook het belang om het hart steeds verder te openen. Werk zo de ene plek na de ander af.

Nadat de laatste zuil geplaatst is zien we ons weer op die open plek in het bos, geven elkaar de hand en sturen ons Licht, onze Liefde en Dankbaarheid naar alle Lichtwezens die ons ondersteunden en naar de andere deelnemers van de groep via de linker hand en ontvangen met de rechterhand.

Elias

Elias Telegramgroep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s