Ascentie

WERELD IN BEWEGING – 10

Foto: Dewang Gupta Mu

OVER:

Het verwerken van de Nieuwe Energie – Reacties Storm – Het financieel systeem van de illuminati – De nieuw adellijke stand – Planten produceren licht

Het verwerken van de Nieuwe Energie

Of leeftijd er iets mee te maken heeft, maar sinds vandaag weet ik me echt gedragen door de Nieuwe Energie,  voel heel duidelijk mijn nieuwe, hogere trilling, terwijl ik de afgelopen tijd toch nog in het proces van absorptie en verwerking van de laatste golf Licht stak.

Hoe dan ook, de mensen die zoals ik als kind de Tweede Wereldoorlog nog hebben meegemaakt, beschikken waarschijnlijk over een ander DNA dan de jonge generaties die zich nu wel meer en meer als een vis in het Nieuwe Tijdse water zullen voelen. Dat nieuwe gevoel gaat voor mij gepaard met een sterkere innerlijke kracht, met meer gedrevenheid en creativiteit. Het is alsof er nu heel wat dingen precies op hun plaats zijn gevallen. Thank you ever so much, thank you very much indeed!

Enkele reacties over de storm:

Dag Elias,
Dit is wat ik doe :
ik leg beide handen om de basis (orgon) van een chembuster 

Selection_166

en vraag om zo hoog en zo breed te stralen als hij kan.
Dan roep ik de hulp in van de engelen, gidsen en meesters en van alle lichtwezens van de Schepper God en vraag om
…………………..( te benoemen naargelang de situatie), te milderen en desgevallend te herleiden tot bvb ‘een milde weldadige
zomerregen’. Eindigen met “Zo zij het en zo is het” en danken.
Het is erg belangrijk om de aanroeping met eigen woorden te doen, dan pas komt het uit het hart wat veel krachtiger werkt.
Ook is het zo dat orgon uitsluitend via de intentie, via een opdracht werkt.
Warme Lichtgroet

Heb ook de meditatie gedaan en er is geen enkel geval van beschadiging in onze buurt .Er zijn wel windstoten geweest ,maar minder erg dan voorspeld.

lucy-chian-LYq7W1lRal4-unsplash

Foto: Luci Chian

Enerzijds weet je dat de storm nodig is om energieladingen te transporteren en transformeren. Anderzijds denk je als individu: ‘Maar ik wil wel gespaard blijven van die heisa!’. Dus je gaat het fenomeen trachten te beïnvloeden, af te wenden.
En als je het nu es allemaal aanvaardt?  Inziet dat wat gebeurt nodig is om het evenwicht te herstellen op onze Aarde ? Ikzelf heb ook de neiging gehad om het domein waar ik woon te beschermen met een kristallen piramide, maar wat met de rest van ons land hé? Dus nu doe ik dat niet meer, al wat gebeurt, is oké, ook al begrijp ik het niet, er zijn grotere redenen dan wat ik zie. En we zijn beschermd. En wat ons overkomt, met of zonder storm, het is oké!

Elias: Ieder dient hier zijn eigen gevoel te volgen.

Dag Elias

Ik heb in mijn bestand 2 vrienden die onafhankelijk van elkaar  een persoon uit Beerzel en een uit Oost Vlaanderen, die met de storm gewerkt hebben, Bij de één kwam op het laatst het woord woede. En bij de ander, die zag zichzelf in een zilveren buis staan, en de storm nam af in kracht. Zo zien we dat we allen kunnen meehelpen

groetjes

Het financiële systeem van de illuminati

Door de channelings die via verschillende kanalen naar ons toekomen krijgen we steeds de op maat gesneden informatie die we van dag tot dag nodig hebben.

Ik las het heel gedetailleerd bericht van Adamu, van de Plejaden over het financieel systeem van de Illuminati. Met name over hoe goed het functioneerde, hoe het nu begint af te brokkelen en hoe we ons kunnen wapenen om de komende crash zonder veel kleerscheuren door te komen.

Ik heb het iets ingekort en geef aan het einde de link door naar het originele, lange artikel in het Engels. Vanwege die lengte deel ik mijn vertaling op in enkele delen. Er staat ook een Nederlandse computer-vertaling bij, maar die kan ik niet aanbevelen.

DE ILLUMINATI EN HUN FINANCIEEL SYSTEEM

Een openhartige channeling van Adamu van de Plejaden over het financieel systeem, over de rol van de politiek, de farma- en voedingsindustrie, over de komende financiële crash en hoe wij ons daarop het beste kunnen voorbereiden.  

Deel 1: Hoe ons financieel systeem werkt

Adamu begint zijn betoog met: “Beste vrienden, jullie bevinden zich in… Lees verder

 

Nieuwe Adelijke. stand

De rechtstaat is er om de belangen van de zwaksten en de velen te beschermen en handhaven tegen absolute vorsten. Daarvoor is het bedoeld. Om te zorgen dat eenieder gelijk is voor de wet en de macht. Of je nou de minister-president of schoonmaker bent. Je hebt dezelfde rechten en plichten, patere legem quam ipse fecisti.

Echter, onze rechtstaat begint steeds meer op een fantastisch mooie papieren tijger te lijken. Zeg nou eerlijk, er is een steeds groter wordende groep die zich niets hoeft aan te trekken van onze wetten en plichten. Waarbij afkomst steeds minder belangrijk is, is de hoeveelheid geld die je hebt en de functie die je vervult kenmerkend of je bij deze nieuwe stand hoort of niet. Lees hier verder

 

In het Park van Morgen produceren planten licht

Plantlichtjes

Planten zijn ontzettend goed in het omzetten van zonlicht in energie. Zo goed zelfs dat ze meer omzetten dan ze zelf nodig hebben. Het teveel aan opgewekte energie delen ze met het bodemleven om hen heen. Dat bodemleven zet die energie om in elektriciteit  en dat hebben ze in het Park van Morgen zichtbaar gemaakt. Met licht.

Lees verder

 

20° op Antarctica

Selection_165

Foto: Wikipedia

Laten we vooral niet vergeten  wat Kryon zei dat elke kleine ijstijd wordt voorafgegaan door een temperatuurstijging.

Wat de channeling van Adamu betreft: er wordt vaak gezegd dat je beter niet bericht over negatieve zaken, omdat je die dan energie geeft. Dat klopt, maar kan heel weinig of heel veel energie zijn. Weinig als je de bestaande toestand niet veroordeeld maar als vertrekpunt accepteert om een betere toekomst te scheppen en enkel de informatie doorgeeft met raad hoe er het beste mee kan worden omgegaan. Veel mensen zijn nog totaal onbewust van de greep van de Illuminati op de samenleving en kiezen telkens weer hun vazallen in het pluche.

Bovendien is het zo dat door het Licht van de Geestelijke Wereld dat steeds intensiever naar onze planeet stroomt, er schandalen aan het Licht komen, die ons allen nog zullen verbazen, om het eens zacht uit te drukken,

Ook in dat licht is het van belang dat de mensen enigszins worden voorbereid om de schokkende onthullingen beter te kunnen opvangen en verwerken. Onvoorbereide mensen zullen in één klap hun hele imaginaire zekerheid verliezen en totaal ontredderd kunnen raken.

Daarom is het van belang dat de informatie die Adamu hier deelt, die overigens grotendeels ook in andere bronnen op internet te vinden is, of in het boek van Willem Middelkoop over het financieel systeem, met de nodige afstand wordt opgenomen. Het is wel zo, dat je die afstand met een lage trilling praktisch niet kunt nemen en dan emotioneel gaat reageren.

Als de dollar valt

Angst, woede of onzekerheid trekt je uit je centrum, verlaagt je trilling nog meer en geeft juist energie aan dat wat je niet kunt accepteren, terwijl als je vanuit je hogere trilling in je centrum blijft, het gebeuren vanuit een heel ander perspectief zult waarnemen Nood aan een hogere trilling?

Hoe  we in beweging moeten komen, vragen we best aan onze ziel.  Heb je nog moeite met accepteren wat er is, gaan heftige gebeurtenissen met je aan de loop of weet je niet hoe je de raad van je ziel kunt opvangen? Kijk dan eens hier.

Afsluitend zou ik willen zeggen, we kunnen deze tijd vóór de omslag ook als een mooie tijd beschouwen, zelfs als er meer en meer bewijzen van de misdaden van de illuminatie aan het Licht komen, ook als we weten dat door de komende financiële crash ons geld op de bank niets meer waard blijkt te zijn, of als gedurende enige tijd de schappen van de supermarkten leeg blijven, geen benzine meer te tanken valt en we geen toegang meer hebben tot het internet. Dit, omdat we weten dat het tijdelijk is en er aansluitend een veel beter systeem voor in de plaats komt.

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: