Healing

WERELD IN BEWEGING – 11

Foto: Unsplash.com – Magic Bowls

OVER:  Muziek en Healing  – Financieel systeem Illuminati deel 2 –  Nieuwe Tijd in Groningen – Is er hoop voor Sanders? – Varia

 

Muziek en Healing

Sound healing therapy uses aspects of music to improve physical and emotional health and well-being.

What is music therapy?

Ik had een client die geen verbinding meer naar ‘boven’ met het Goddelijke kon maken. en daar zeer onder leed. Omdat mediteren moeilijk ging, vroeg ik hulp aan de Geestelijke Wereld:

“Het is te zien dat zijn kruinchakra wel open is en in zekere zin een goede doorstroming heeft in het chakra zelf, maar het is alsof het chakra toch is losgekoppeld van het hoofd en te weinig doordringt tot in het midden van zijn hoofd. Dit door een draaikolk van een tot twee centimeter die boven zijn hoofd blijft hangen. Het is daarom dat hij niet goed kan mediteren dat normaal gesproken de trilling van de mensen verhoogt. Hier moet dus gewerkt worden op de verbinding van het kruinchakra naar het hoofd.

Motoki Tonn

Foto: Motoki Tonn

Wanneer hij naar muziek gaat luisteren, die zijn trilling verhoogt, meditatieve muziek, muziek uit de sferen, waardoor de trillingen ervan door het kruinchakra gaan dan kan dat een vibratie teweeg brengen die de verbinding met het lichaam op deze manier toch weer tot stand kan brengen.

Om te beginnen kan hij van vijf minuten tot een kwartier naar de muziek luisteren en als hem dat goed afgaat ook langer. De muziek kan zo’n invloed hebben dat het kroonchakra werkelijk volledige aansluiting krijgt bij de verticale kolom in het lichaam. En dat geeft weer een enorme rust, en wel zo’n diepe rust, als hij al lang niet meer heeft gekend. Wel stap voor stap mee werken en alles op zijn eigen gevoel afstemmen. Vijf, tien, twintig minuten of langer als het goed voelt. Het moet genieten blijven en geen must, zoals bij het innemen van medicijnen.

Muziek die verzachting brengt, schept openheid in zijn hoofd, in zijn lichaam, benen en voeten en dat gaat tot in de aarde. Dat zal ook zijn ‘grounding’, zijn contact met de aarde bevorderen dat nu ook niet optimaal is. Dit door te veel gedachten in zijn hoofd.

Hij moet dus nu niet per se mediteren zijn. De muziek brengt afleiding en vergroot zijn trilling. Muziek kan goed werken. Zwemmen is ook goed, maar meer tijd besteden aan muziek. Meditatieve muziek, die hij graag hoort, waarvan jij weet dat die de trilling verhoogt. Hij zal dan tot meer innerlijke ruimte in zijn hoofd komen.”

Ook sacrale gezangen. Klassieke muziek of hedendaagse muziek zou kunnen helpen. Het moet alleszins aangenaam zijn om te horen en innerlijke rust teweeg brengen.

Healing Hands - 2

 

Healing en meditatiemuziek

DE ILLUMINATI EN HUN FINANCIEEL SYSTEEM – deel 2

Foto: Sharon Mccutcheon

Lieve mensen, onderstaande tekst en de vorige over dit onderwerp zijn een vertaling van een channeling van een Lichtwezen, Adamu genaamd, niet te verwarren met Adama van Telos onder Mount Chasta in Californie. Lees verder

Een andere wind met Sanders?

Bernie Sanders

Foto: berniesanders.com

De Nieuwe Tijd is in Groningen al begonnen

21 mei 2016 aardehealing, mooi!.jpg

Elohim Centre

Varia:

Op het gebied van plastic zou er veel meer gedaan kunnen worden om ongevaarlijke vervangers te ontwikkelen en op de markt te brengen Toch komt er hier en daar al wat beweging om het tij te keren:

Wasmachinefilters voor microdeeltjes plastic

Gemiddeld komen er 20 miljoen microvezels vrij pér wasbeurt. Vooral fleece is een boosdoener Lees hier verder

De Franse regering verplicht wasmachinefabrikanten om per 2025 filters voor microplastics in hun apparaten te installeren. Lees hier verder.

Over een Nederlands filter ontwerp

De Guppy Friend – waszak

tanvi-sharma--4bD2p5zbdA-unsplash

Meer over plastic

Een Nederlandse start-up gaat de plasticsoep bestrijden door oud plastic  te transformeren tot een lichte olie, die ook nog vrij van zwavel is. Dit gebeurt door middel van thermische recycling, waarbij oud plastic verhit wordt in speciale ovens.

Lees hier verder

Klimaat

Klimaatverandering en pollutie vormen een groot probleem voor de mensheid. Of er nu al dan niet na de huidige opwarming een kleine ijstijd volgt, maakt het niet meer of minder noodzakelijk om snel een aantal fundamentele problemen aan te pakken. Zeker de pollutie die door de olie-industrie wordt veroorzaakt en een grote impact heeft op het milieu. Ook moeten we de huidige opwarming onder ogen zie, omdat niemand weet hoelang die nog zal duren. Het volgend artikel gaat over een oliegigant die systematisch gaat ‘greenwashen’ op scholen.

Lees hier verder

Selection_179

Foto: Wikipedia

Dankzij Ecosia werden er  al meer dan 84 miljoen bomen geplant en komt er elke seconde nog eentje bij. Maar dat zal de gigantische bomenkap in het Amazonewoud niet tegenhouden. Er zullen meer initiatieven daar en elders genomen moeten worden om de bomenkap voor industriële doeleinden wereldwijd een halt toe te roepen, maar ondertussen is dat een geweldig mooi project en gebruik ik ook Ecosia als zoekmachine.

Lees hier verder

 

De zee voor drinkwater

frank-mckenna-eXHeq48Z-Q4-unsplash

Foto: Frank Mckenna

Dit dorp drinkt dagelijks 75.000 liter water uit de zee

dylan-alcock-q5kso2Wjsog-unsplash

Foto: Dylan Alcock

Britse wetenschappers hebben een  systeem ontwikkeld dat zeewater omzet in drinkwater met gebruik van zonne-energie. Het goedkope en eenvoudige systeem is ideaal voor afgelegen gebieden of tijdens rampen.

Nieuw goedkoop systeem

Eigenlijk niet te bevatten dat er in het verleden nauwelijks serieus onderzoek werd gedaan om zeewater te ontzilten. Anders waren er al veel langer goedkope oplossingen gevonden. Nou ja, je kunt bijna alles kopen, maar niet de zeeën en de oceanen. Dus is het interessanter om alle waterbronnen op deze planeet te bezitten. Lees hier verder

Hier

en Hier

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s