Ascentie, Cabal, Celwerk, Deep State, Healing, Meditatie, Seminars - Webinars, Spiritualiteit

STARGATE NAAR ONS HOGER BEWUSTZIJN – ONZE VOLGENDE STAP?

We leven in een tijd waarin we voortdurend worden uitgenodigd om onze trilling te verhogen. Dit om ons immuunsysteem te versterken zodat we niet meer vatbaar zijn voor de aanvallen van de Cabal, maar ook om een hogere frequentie op te bouwen om te kunnen ascenderen.

Alcazar wordt hier gechanneld door Prageet en Julieanne en stelt een heel nieuwe benadering voor om stap-voor-stap onze trilling te verhogen, om één te worden met ons hoger bewustzijn dat hij ‘super bewustzijn’ noemt en om nu al de energieën van de vijfde tot en met de twaalfde dimensie in ons energiesysteem te kunnen brengen. Voor zover ik weet is dit de eerste keer dat een dergelijke benadering wordt voorgesteld. Ik ben ermee aan de slag gegaan en ben er heel enthousiast over.

Het bijzondere aan deze benadering is dat je in feite niets anders moet doen dan te ontspannen, de energieën uit te nodigen en het gewoon laten gebeuren.

Prageet liet weten dat er wereldwijd honderden mensen deelnemen die zich telkens met elkaar verbinden voor de feitelijke channeling begint. Al deze mensen werken met een zogenaamde Stargate, een bijzondere constructie die je in de afbeelding hieronder kunt zien en die je gewoon om je heen kunt visualiseren. Door onderling te verbinden is een sterk morfisch veld ontstaan waarop je ook een beroep kunt doen als je wat extra energie nodig hebt. Dat energieveld is voor mij heel sterk voelbaar en versterkt al meteen mijn eigen trilling.

De channeling gebeurt meestal in meditatievorm die je begeleid tot in de twaalfde dimensie. Hoe hoger de dimensie, hoe verfijnder de frequentie van de energie, voor mij ook heel goed voelbaar. De meditaties brengen je ook tot in het Quantum Veld, het Veld van Eenheid, waaruit alles wat bestaat is geschapen, niet alleen met je bewustzijn, maar zelfs met je lichaam of met de ruimte waarin je je bevindt, een heel bijzondere ervaring.

Het Hoger Bewustzijn kun je door de oefeningen steeds beter om je heen waarnemen en onderscheidt zich van de aura. In feite is het een weg die wordt voorgesteld, want de channelings van een uur worden dagelijks gegeven met een pauze van een week of tien dagen per maand.

Je kunt het ook als een cursus zien die erop gericht is door de verhoging van je trilling en het werken vanuit het Veld van Eenheid al dat in je leven te halen wat je wilt ervaren. Telkens is er ruimte voor vragen en voor het delen van ervaringen. De getuigenissen van andere cursisten liegen er niet om: mensen herbeleven andere incarnaties, maken astrale reizen, zijn een verdrongen emotie kwijt of plots is een kwaal genezen. En daarvoor hoe je niets te doen, enkel ontspannen, visualiseren en het laten gebeuren. Zelf voel ik dat ik een stuk lichter ben geworden en dat de energieën van de hogere dimensies en het werken met het Veld van Eenheid mijn trilling heel sterk hebben verhoogd, dus voor mij zeker de volgende stap.

Praktisch: de channelings vanuit Hawaï in het Engels zijn qua taal makkelijk te volgen, zijn begin februari begonnen, maar je kunt op elk moment instappen, live deelnemen en de oudere inhalen. Ik heb dat gedaan door ’s avonds om acht uur onze tijd de channeling van de dag te volgen en ’s morgens een oudere. Natuurlijk kun je het in je eigen tempo volgen en alle uitzendingen achtereenvolgens downloaden. Je ontvangt dan toch alle energieën uit de desbetreffende live-uitzending omdat ons tijdsconcept hier niet geldt en je er als het ware in het Nu-moment van de uitzending aanwezig bent. De kosten van de Engelstalige cursus of opleiding zijn overigens heel toegankelijk: 17$ per maand, steeds opzegbaar, of 97$ voor het hele jaar. Indien je het Engels niet machtig bent: mijn ‘Veld van Eenheid Meditatie’ brengt je ook tot in het Matrix veld, maar de Stargate bouwt daar op voort. De ‘Veld van Eenheid Meditatie’ is nu verkrijgbeer tegen een vrij gave:

Stargate Becoming Superconsious

elias-coaching-healing@pm.me

Elias Telegram-groep

2 gedachten over “STARGATE NAAR ONS HOGER BEWUSTZIJN – ONZE VOLGENDE STAP?”

  1. de eerste stargate meditatie gedaan inderdaad een bijzondere ervaring, moeilijk te omschrijven in taal maar zacht, openend, energetisch veld in verbinding. voelde mij na afloop helder in stilte en een soort van wijds energetisch uitgerekt in liefde.

    Like

  2. Ik heb nu vier van deze meditaties gedaan. Ik vind het geweldig, zo’n prachtige energie, zacht en vriendelijk maar met een grote onderliggende kracht. Na de meditatie voel ik me heerlijk ontspannen met een diepe blijheid en dankbaarheid dat dit op mijn weg is gekomen en ik ben ook veel rustiger in mijn hoofd. Dit voelt zeker als mijn pad – eindelijk gevonden! – en ik ben van plan om over een poosje ook lid te worden maar eerst nog verder op onderzoek uit. Het is en voelt als een prachtig avontuur. Dit is Next Level Mediteren op hoger niveau, niet hard werken (3D) maar ontspannen en toelaten (5D en hoger).

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s