Ascentie, Cabal, Channeling, CORONA, Deep State, Dualiteit, Illuminati, Mind Control, Spiritualiteit

Bericht van Matthew – 3 september 2021

03.09.2021 22:16 Matthew

Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. De mainstream media berichten over dramatische gebeurtenissen in jullie wereld, en terwijl die van monumentaal belang zijn voor iedereen die er direct mee te maken heeft en voor alle zorgzame personen, heeft wat zich stilletjes achter de schermen afspeelt betekenis voor de hele bevolking.

Het is niet ons voorrecht te spreken over acties die de laatste bolwerken van de duisternis vernietigen – die zullen door de juiste personen bekend worden gemaakt wanneer de tijd rijp is in hun denken. Wat we jullie wel kunnen vertellen dat zo bemoedigend is, is wat we zien in het potentiële energieveld van de Aarde, dat de collectieve gedachten, gevoelens en handelingen van de beschaving weerspiegelt, evenals de energie die door alle andere levensvormen op de planeet wordt uitgezonden.

Intensivering van het licht ontwortelde gestaag de activiteiten van de Illuminati, totdat zij het coronavirus-19 vrijgaven. Harde beperkingen, bedrijfssluitingen, financiële ontberingen en enorm opgeblazen statistieken produceerden de massa van angst-energie die de stichtende duisteren van brandstof voorzag, en het energieveld werd een verstrengeling van chaotische slierten met lichte en duistere verbindingen die streden om de dominantie. Hoewel dat de ascensievoortgang van de Aarde niet vertraagde, was er geen duidelijkheid in het tumultueuze veld over wanneer de stromingen met licht weer kracht zouden krijgen om weer voorwaarts te gaan en de bevolking te verheffen. In het continuüm is het volkomen duidelijk – het licht heeft gewonnen, de Aarde is hersteld in haar oorspronkelijke gezondheid en schoonheid, en de vredige beschaving bloeit vreugdevol in gezondheid en voorspoed.

Maar toen de strijd om die ideale wereld te manifesteren meer dan anderhalf jaar geleden weer in volle hevigheid losbarstte op de planeet, werden lichtwerkers als het ware teruggeworpen in de emotionele loopgraven, en velen van jullie begonnen zich af te vragen of jullie werkelijk een verschil hebben gemaakt. Zijn de mensen van de Aarde aan het ontwaken, zijn de situaties aan het verbeteren, wordt de duisternis werkelijk overwonnen? Beste familie, jullie hebben absoluut een wereld van verschil gemaakt en doen dat nog steeds, letterlijk! Ja, de volkeren ontwaken, de situaties gaan in de richting van wezenlijke verandering, en de duisternis wordt zeker overwonnen! Verre van een overwinning voor hen te zijn, is de “pandemie” hun ondergang.

Nu dan, terugkerend naar het veld van mogelijkheden, recentelijk zijn stromen glinsterend van licht-gevulde verbindingen uit de verstrikking gebroken en winnen serieuze stoom. Zij zigzaggen hun weg naar een niet te stoppen momentum, terwijl streamers met duistere gehechtheden snel in aantal en kracht afnemen. Zo hardnekkig als de Illuminati zijn, ze kunnen niet verborgen blijven omdat het licht dat hen ontmaskert steeds feller wordt. Zij – en hun wijdverbreide leugens – kunnen niet standhouden zonder de instemming van een kritiekloze, bange bevolking, en een tijdlang was dat wat ze hadden. Wat ze nu hebben is een groeiend aantal onbevreesde, opstandige mensen die wel vragen stelden en concludeerden: geen lockdowns meer, geen maskers meer, geen vaccinaties meer, geen controle meer over ons.

clear plastic bottle on blue textile

We zouden willen dat we u konden vertellen wanneer de waarheid over de zogenaamde vaccins, de zogenaamde “Delta-variant” – alles wat met de “pandemie” te maken heeft – naar buiten zal komen. De greep van de Illuminati op de mainstream media en de internetcensuur kraken, maar nog niet genoeg zodat feiten de valse “officiële” informatie kunnen vervangen. Wees er van verzekerd, dat zal komen. En tegen allen die gevaccineerd zijn, zeggen wij: wees alstublieft niet bang voor toekomstige gezondheidsproblemen. Het is waar dat er mogelijkheden zijn, maar denk er vooral aan dat licht de beste bondgenoot van uw immuunsysteem is, en zoals God tegen mijn moeder zei, is het absorberen van licht net zo eenvoudig als aardig zijn.

De ogen van de wereld zijn gericht op de humanitaire crisis in Afghanistan, harten over de hele wereld zijn bij de mensen van dat land. De situatie had inderdaad veel anders kunnen worden aangepakt, met wijsheid, vooruitziendheid en mededogen. Wat zich nu voordoet, stemt ons tot grote droefheid, omdat de bevolking van dat land geconfronteerd wordt met erbarmelijke levensomstandigheden onder strenge controle, en voor sommigen zelfs met executie. Nee, dit is geen kwestie van het voltooien van gekozen karmische lessen. Voor sommige individuen kan de flexibiliteit in zielscontracten worden toegepast, maar de meesten ondergaan en zullen ervaringen ondergaan die zij niet hebben gekozen, en niemand van hen zal weten tot zij in het Nirvana zijn dat dit hen een sprong voorwaarts gaf in zielsontwikkeling.

Het is waar dat de corrupte regering ten val moest worden gebracht en dat de bezettingstroepen moesten worden teruggetrokken, zodat de Afghanen een koers kunnen uitzetten naar stabiliteit, samenwerking en welvaart in een vreedzame natie. Dat lijkt een kleine hoop op dit moment, en het zal niet snel komen, maar het zal komen. De kracht van lichttrillingen zal uiteindelijk wonden helen en de burgers verenigen in hun gemeenschappelijk belang, liefde voor familie en land.

Alle volkeren moeten weten dat wanneer een regering troepen naar een ander land stuurt om “de vrijheid van haar burgers veilig te stellen” of om “natie-vorming” te bewerkstelligen, dit altijd voor eigenbelang is. Nooit gaat het zonder bloedvergieten en uitbuiting, en wanneer de troepen worden teruggetrokken, blijft het land in een puinhoop achter. Steeds stijgende vibraties verzekeren dat dit nooit meer op Aarde zal gebeuren!

Het belang van het naar buiten komen van bewijzen over de frauduleuze presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten is tweeledig. De samenleving moet weten dat verkiezingen worden gemanipuleerd door de Illuminati zodat zij regeringen kunnen controleren, en al twee eeuwen lang zijn verkiezingen in dat land en talloze andere op de een of andere manier gestolen. Dit is de reden waarom het leven op Aarde in overeenstemming is met het doel van de Illuminati, namelijk wereldheerschappij.

Ten tweede, en dit heeft ook wereldwijde gevolgen, zal het de bestuursvorm van de Verenigde Staten veranderen. Kort nadat de koloniën zich verenigden, organiseerden het Britse koningshuis en anderen van de Rothschild factie van de Illuminati in het geheim die ontluikende natie in een corporatie, die zij bezitten. Nadat een republikeinse regeringsvorm is ingesteld in overeenstemming met de grondwet van het land, kan de wetgeving die oorspronkelijk bekend stond als NESARA, nu als G/NESARA of GESARA, ten uitvoer worden gelegd. Door een einde te maken aan verarming voor de massa’s en enorme fortuinen voor enkelen, is dit de economische basis van de wereldtransformatie.

In eerdere boodschappen hebben we gezegd dat we geen financiële adviseurs zijn, en dat is waar. Tot op zekere hoogte kunnen wij echter uw vragen beantwoorden over wat er zal gebeuren wanneer het wereldwijde economische systeem gebaseerd op edele metalen in werking wordt gesteld. We weten niet wanneer dat zal gebeuren, maar we weten wel dat de overgang van het huidige systeem naar het nieuwe zo soepel mogelijk zal verlopen om ongemak en verwarring tot een minimum te beperken.

Geld op betaal- en spaarrekeningen bij banken en kredietverenigingen zal veilig zijn omdat het bij zogezegd “bakstenen en mortel”-instellingen staat. Hoewel het grote banksysteem in handen is van de Illuminati, zou het opzeggen van talloze rekeningen meer tijd kosten dan ze hebben. Die instellingen zullen waarschijnlijk kort sluiten tijdens de invoering van het nieuwe systeem.

Er zullen regelingen worden getroffen zodat de inkomsten van werknemers die op pensioenrekeningen van de overheid zijn gestort, veilig zullen worden gesteld en aan de rechthebbenden zullen worden uitbetaald, en er zullen fondsen beschikbaar zijn voor arbeidsongeschiktheidsuitkeringen en sociale voorzieningen. Een korte vertraging bij de verwerking van al deze betalingen is waarschijnlijk.

We weten niet precies hoe de aan de aandelenmarkten gekoppelde beleggingen en pensioenfondsen zullen worden beïnvloed, omdat die voortdurend strategisch op en neer worden gemanipuleerd door de Illuminati. Een onderbreking in betalingen is waarschijnlijk als de markten aan hun controle worden onttrokken en worden gestabiliseerd.

Credit cards met woekerrentes zijn een ander instrument van de Illuminati, bedoeld om mensen te motiveren meer uit te geven dan ze kunnen en een bevolking te creëren die onder druk staat door zware schulden. We weten niet of kaarten een aankoopmethode zullen blijven – zeker, opladen is een gemak als het oordeelkundig wordt gebruikt – of zullen worden vervangen door een andere vorm.

Cryptocurrency is ook bedacht door de Illuminati en staat onder hun controle. Met een paar veranderingen van computergegevens kunnen alle vormen van die valuta worden gewist – vertrouw niet op “gegarandeerde anonimiteit” om die accounts te redden. Het zou verstandig zijn om te overwegen die fondsen te gebruiken op de manier waarop ze u het beste van dienst kunnen zijn, in plaats van afhankelijk te zijn van de beschikbaarheid ervan voor een lange tijd.

“Helpen biologische voedingsmiddelen en vegetarische of veganistische diëten bij persoonlijke ascentie?” Persoonlijke ascensie, de vooruitgang in spiritueel en bewust bewustzijn, komt met het absorberen van licht, dus laten we het hebben over hoe voeding dat beïnvloedt. Voedsel dat geteeld is zonder chemicaliën in kunstmest en insecticiden is inderdaad gezonder, maar het gevoel gestrest te zijn door de kosten van dat voedsel ontkracht de voordelen ervan. Stress brengt de gezondheid van geest, lichaam en geest uit balans – dat vermindert het licht in het lichaam en verzwakt de immuniteit.

Verse groenten en fruit zijn het meest voedzaam omdat ze het meeste licht bevatten, en als granen worden gemalen en peulvruchten worden behandeld zonder giftige chemicaliën, bevatten die ook veel licht. Wanneer het gewenste dieet en de portemonnee onverenigbaar zijn, dank dan voor wat je eet en stel je tot doel dat het je hoogste goed dient.

Sommige mensen hebben het gevoel dat hun lichaam vlees, zeevruchten en zuivelproducten nodig heeft om gezond te blijven en anderen hebben het gevoel dat hun lichaam gezonder is zonder deze voedingsmiddelen, maar veel verder dan dieet gaat de manier waarop dieren worden behandeld. Dieren in de voedselketen hebben een overeenkomst op zielsniveau met de mensheid om voedsel te leveren in ruil voor dankbaarheid, respect en zorgzame behandeling tijdens hun leven en om te sterven met zachtheid en waardigheid. Niet alleen heeft de “fabriekslandbouw” het aandeel van de mens in die overeenkomst op flagrante wijze geschonden, door de eeuwen heen zijn andere dieren, huisdieren en wilde, ook wreed behandeld. Het was de onophoudelijke onmenselijkheid van de mensen jegens elkaar en jegens de dieren die de planeet Aarde van de hoge vijfde dichtheid in de diepe derde dichtheid deed belanden en daar millennia lang vastzat.

Zielen die zich belichamen als dieren hebben een breed scala aan intelligentie en emoties, en hun families houden van elkaar net zoals jij van de jouwe houdt. Wanneer zij trauma’s ervaren in levende en stervende omstandigheden, blijft die energie in hun lichamen en psyches, en wanneer zij het Nirvana binnengaan, hebben zij dezelfde op maat gemaakte genezing nodig die getraumatiseerde personen nodig hebben en ontvangen, en zij krijgen die ook.

Als integrale delen van de onvoorwaardelijke liefdesenergie van de Schepper, is elk leven in jullie dieren- en plantenrijk een ziel met verschillende graden van bewustzijn. De walvisachtigen zijn de meest bewuste en spiritueel geëvolueerde zielen op Aarde – zij incarneerden daar vrijwillig in grote vormen om in de diepten van de oceaan het licht te verankeren dat vanuit verre beschavingen werd gestraald. En denk aan het plantenrijk. Elk zaadje weet wanneer het moet beginnen te groeien en wat het moet worden – gras, boom, bloem, fruit, graan of groente – en elk voegt onmetelijke kwaliteit toe aan uw leven en aan dat van alle andere zielen.

Misschien vooral in verontrustende tijden zoals nu, kan het gemakkelijk zijn te vergeten dat je invloed hebt op en beïnvloed wordt door elk ander leven op Aarde. Leven in overeenstemming met dit bewustzijn draagt bij aan de verbetering van alle levens met wie jullie de planeet delen – dit is persoonlijke ascentie en evolutie van de beschaving!

Geliefde zusters en broeders, jullie standvastigheid in jullie missie is van onschatbare waarde geweest in het helpen van de mensen op Aarde om “het licht te zien” zodat zij de wereld kunnen manifesteren die zij wensen en waarin het leven vredig, harmonieus en liefdevol is.

Alle lichtwezens in dit universum eren jullie en steunen jullie met de kracht van onvoorwaardelijke liefde.


Liefde en Vrede
Suzanne Ward

Vertaling: Elias

Elias: interessant wat Matthew te zeggen heeft over de Cryptocurrency. Het leek er op dat deze vorm van beleggen juist een tegenhanger is van het door de Illuminati gecontroleerd systeem.

Nu er meer en meer banken en grote bedrijven hierin investeren lijkt het mij niet waarschijnlijk dat de Illuminati, die er de bezitters van zijn, er snel de stekker uit zullen trekken. Dat ze de koersen manipuleren weet onderhand ieder wel, maar als je je werkelijk verdiept in hoe het systeem reilt en zeilt, dan kun je op die koerswijzigingen handig inspelen en grote winsten maken. Honderd en meer procent winst is geen uitzondering. Maar het blijft ook risicovol.

Natuurlijk is het investeren in goud en zilver stukke zekerder, ook al omdat het toekomstig financieel systeem daarop is gebaseerd. Dat volgens Matthew de (spaar)tegoeden op de banken niet in gevaar zijn, is goed nieuws, ook al vraag ik me af wat met het Fiat geld, wat eigenlijk enkel de waarde heeft van het papier waarop het gedrukt is, gebeurt, als de gigantische schulden-zeepbel uit elkaar spat. Voor de komende tijd lijkt het me in ieder geval verstandig om cash geld achter de hand te hebben om het op zijn minst enkele weken te kunnen uitzingen.

Overigens was het Ashtar, als ik me goed herinner, die zei dat het verstandig is om kwestie beleggingen niet alles in één mand te gooien.

Wat ons voedsel betreft: als je verstandig kiest dan hoeft biologisch voedsel niet duurder te zijn dan bespoten producten of anderzijds vergiftigd voedsel.

Laat dierlijke producten zijn en je bent een heel stuk goedkoper uit. En teel je eigen groenten en fruit, zelfs op een balkon in de stad mogelijk. Op Internet zijn hier genoeg handleidingen over te vinden, of tracht een volkstuin te huren of verhuis naar het platteland, om alleen of met een groep een permacultuur te beginnen. Elke dag plaats ik video’s hierover op mijn TELEGRAM-kanaal:

https://t.me/elias9990

Tot slot: ook deze channeling moeten we met ons gevoel en intuïtie benaderen. Ieder heeft een eigen weg en heeft specifieke ervaringen nodig. Alleen onze ziel en Hoger Zelf kennen ons pad en goed luisteren naar wat ze ons influisteren brengen ons steeds precies daar waar we moeten zijn.

Een gedachte over “Bericht van Matthew – 3 september 2021”

  1. Er komen zoveel boodschappen binnen. Negatieve en positieve. Vraag me af hoe het zit met de monolieten en lichtzuilen, of ze daadwerkelijk zullen ingrijpen en de hele poespas rond c*v*d en pasjes zullen omver werpen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s