Aarding, Celwerk, Healing, Lichtzuilen

HEALING OP AFSTAND

Op weg naar uw ascensie leert u ook hoe in uw Lichtlichaam kunt stappen om uw planeet van herkomst te bezoeken of een MedBed behandeling met Jezus en andere Lichtwezens op de planeet Sirius kunt ondergaan

Healing op afstand en begeleiding middels telefonische gesprekken is vooreerst voor een maand, maar kan telkens verlengd worden.

Dit gebeurt met medewerking van een engelengroep die het Christuslicht uit mijn kanaal opvangt om het terplaatse aan te wenden waar dit op dat moment het meeste nodig is.

Hierbij is een telefonisch gesprek per maand inbegrepen, eventueel via Skype,Telegram of WhatsApp. Duur normaliter een kwartier, maar kan uitlopen tot maximaal een half uur. gedurende dat gesprek geef ik ook ‘huiswerk’ mee, oefeningen van Jezus om de trilling en bewustzijn te verhogen. Ik ben ontzettend dankbaar voor de ondersteuning van de Engelen omdat het resultaat van de healing nog veel sterker is als voorheen toen ik nog alleen werkte met het Christus licht.

Dat ‘alleen’ is natuurlijk relatief omdat er steeds vanuit de Geestelijke Wereld hulp wordt geboden. Wij als healers zijn enkel kanaal. Het is uiteindelijk God die hier werkt of het Goddelijke van de mens die zichzelf geneest. Tijdens de healing plaats ik de persoon die healing ontvangt ook in een Lichtzuil, die ik regelmatig weer activeer door nieuwe energie uit de Bron en van Moeder Aarde toe te voegen, waarna ik de zuil zover uitdijt als het gaat.

Voor ik met deze vorm van healing mocht beginnen, moest ik weer door een reinigingsfase waar gedurende een bepaalde periode elke dag één engel uit de groep naar voren trad om mijn hart aan te raken en om op deze wijze er nog iets uit te trekken dat niet meer nodig was.

Deze healing en ondersteuning gebeurt op verzoek van Jezus om de drie dagen en dit gedurende een maand maar kan verlengd worden. 

 Ik heb hiervoor  een foto nodig van de persoon voor wie de healing bestemd. Stuur de foto naar:

elias-coaching-healing@pm.me

De bijdrage is nu een donatie, een vrije gave wat steeds een goed gevoel geeft als de balans tussen geven en nemen, tussen kunnen en volen in evenwicht is. Met dit systeem valt ook niemand uit de boot.

FEEDBACK

Dankbaar ben ik dat ik je mocht ontmoeten en om de training die je me meegaf.

Lieve Elias, Ik wilde even mijn dankbaarheid tonen voor alles wat je voor me gedaan hebt. Het voelt vaak zo magisch… Vanavond had ik de hartfrequentie aan gezet en ging in meditatie..

De hele meditatie werd ik door maria gewiegt, ik was hier zelf een pasgeborene. Het voelde zo intens.En daarna kwam er een hele grote rose roos…. Heel bijzonder wat er allemaal gebeurd.

Ik heb ook de knoop doorgehakt om ontslag te nemen , ik wil er net als jij niet meer aan mee doen.Ik krijg hierbij steeds de boodschap vertrouwen en geen zorgen. Ik krijg steeds duidelijke boodschappen…Ik wilde dit heel graag met je delen … Heel veel liefs

Ik wil je met gans mijn hart bedanken voor wat je voor me hebt gedaan. Je was het licht in mijn leven op een moment dat ik me zo ontzettend alleen, verlaten en ten einde raad voelde, ik zag geen uitweg meer en wou opgeven… Ik was zo diep afgegleden in duisternis dat dit zich uitte op alle niveaus in mijn leven.

 Zoals ik eerder beschreef, jij was als die reddingsboei, of reddingsvest.Ik moest nog steeds zelf zwemmen, het was nog steeds niet gemakkelijk, de weg was nog steeds lang en onzeker, maar het maakte alles toch ietsjes lichter, het gaf me dat sprankeltje hoop.

 Het idee dat ik niet kon verdrinken, dat er hulp was, dat het universum me nog niet had opgegeven, heeft ervoor gezorgd dat ik toch niet heb opgegeven. Je gaf me de moed om door te zetten, hoe uitzichtloos het ook leek toen, stap voor stap…

 Dankzij jouw unieke, authentieke, liefdevolle, geduldige en respectvolle manier van coaching en teaching ben ik ongelooflijk gegroeid als mens en in bewustzijn.

 Ik ben trots op mezelf en op het pad dat me tot hier bracht.

 Ik ben oneindig dankbaar voor God die zijn hand naar me heeft uitgereikt op een cruciaal moment in mijn leven, via jou, een engel ‘in disguise’, een wijs leraar, een mooi en rijk mens 

Dankjewel Elias. Groetjes en veel liefs

Dank je wel voor alles. Ik voel me weer als vanouds. Ik voel mij weer positief en alles. Dank je wel.

21.08.202

Beste Elias,

 Uw ondersteuning en die van de Engelen hebben zeker geholpen.Ik ben inmiddels, tot mijn diepe dankbaarheid vrij van kanker cellen.Dus eigenlijk genezen verklaard .iets wat ik zelf nauwelijks geloven kon toen ik het vernam . 

Ben zeker bij gestaan door de Engelen en meerdere verlichte Meesters . Nogmaals Hartelijk dank voor uw liefdevolle ondersteuning .Ik wens u verder een zegenrijke tijd toe met uw mooie werk . In Liefde,

Dag Elias, ontzettend bedankt voor de ondersteuning van de afgelopen maand. Het was af en toe pittig, maar ik voelde me gedragen.

Dag Elias,

Dankjewel voor dat fijne cadeautje! Er zijn dagen de laatste weken dat ik me voel als een bruisend blij kind. Fysiek krachtiger dan ik me herinneren kan (dit tilde ik van de grond in een kruiwagen, zie foto) Daartussen voel ik me veelal goed. Moeheid geef ik makkelijker aan toe. Pijnlijke processen wikkel ik vlotter af. Ik ervaar veel ondersteuning. Lieve groet ,

Goede morgen Elias, Jouw ondersteuning en healing hebben me absoluut al verder geholpen… Verder zou ik graag de afstandshealing verlengen, ik voel dat ik daar veel steun aan heb…  Dus als het kan voor jou Elias dan mag je ze verlengen voor 3 maanden… Bedankt alvast!

2 gedachten over “HEALING OP AFSTAND”

  1. Lieve Elias,
    Omdat mijn pick-up stuk is en ik momenteel geen cd’s kan draaien heb ik via internet een meditatie vanhet Violette Vuur gedaan. Nog voor ikbegon vibreerde mijn voeten en handen al voelbaar. Was het toeval of was u al bezig met energie te sturen? ( het was ca. 05.00 uur). In elk geval emotioneerde mij dat en ik moest er van huilen. Ik voel me heel dankbaar!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s