Healing

IMPACT WERELDWIJDE MEDITATIE

Op zondag 22 december om 21u hielden wij een eerste wereldwijde meditatie en wel voor een wereld zonder gevaarlijke straling.

 

Ik vroeg aan de Geestelijke Wereld

wat dat voor resultaat heeft gehad:

 

“De impact van de meditatie was reëel. Dat betekent, meer mensen zijn gaan nadenken, meer mensen zijn er over gaan praten, andere mensen hebben er dan weer over gehoord en hebben er over gelezen. Dus de impact was reëel en we voeren hierboven, mag ik zeggen met enige humor, een vreugdedans uit om zoveel mooi werk.

Je hebt harten aangeraakt, harten geopend en het oog van de wereld gedurende een tijdje weer wat verder geopend en het inzicht bij de mensen doen groeien.

Natuurlijk is het werk nog lang niet gedaan, maar daarover gaat het helemaal niet. Het gaat eerder over de weg dan over het praktische resultaat. De vrijheid, die je genomen hebt om deze meditaties te starten, is van cruciaal belang omdat ze je spontaniteit kunnen sturen, je spontaniteit kunnen verhogen en de spontaniteit meer in je leven kunnen brengen. Dat brengt ons gelijk op het thema van welke onderwerpen kunnen we nog aansnijden om in de toekomst Wereldhealings te organiseren.

Laat dat een verhaal zijn dat spontaan bij je opkomt. Wij staan open om die thema’s, die je uitkiest, mee te ondersteunen. Welke thema’s het ook zijn, er is zoveel aan de hand in de wereld, er zijn zoveel verschillende onderwerpen, die van belang zijn.
Alle onderwerpen, die van belang zijn, hebben tijdelijk te maken met hoe de mensen met elkaar omgaan en hoe mensen nader komen tot God. Dat zijn natuurlijk grote woorden, maar het heeft te maken met zingeving van het leven.

Uiteindelijk komen de wereldmeditaties, deze prachtige initiatieven, erop neer dat mensen geholpen worden. En dat is belangrijk. Dat mensen verzachting voelen in deze tijd, die zo snel gaat dat hij voor de mensen letterlijk hard gaat.

Thema’s, die mogelijk aangesneden kunnen worden, naast vele andere, zijn natuurlijk wereldvrede in de zin van het stoppen en vermijden van oorlogen, het verzachting brengen bij de mensen in het algemeen, want verzachting kan de mensen sneller tot bij hun kern brengen, sneller tot bij de Schepper brengen. Verzachting en mededogen.

Natuurlijk is het thema van de stralen van belang omdat heel veel mensen dit niet kunnen verteren. Maar, wanneer ze in hun kern gebracht worden en jij weet dat beter dan vele mensen, wat het betekent wanneer ze in hun kern gebracht worden, in hun diepste ’ik‘, dan ontdekken ze de wegen om zichzelf te bevrijden, om zichzelf van die energieën en van de emoties, die er mee samenhangen, los te maken.

In een wereldmeditatie is het altijd net zoals in eender welke andere meditatie, dat één persoon of meerdere personen altijd een veelvoud van mensen en groepen met zich meetrekken. Altijd een veelvoud van personen en groepen in het hart aanraken, Licht brengen. inzicht brengen, healing en verzachting brengen of de andere kwaliteiten, die vereist zijn.

Het is moeilijk om er een getal op te kleven, maar het getal dat binnenkomt is duizendvierhonderdzevenentachtig mensen, die door de wereld heen zijn aangeraakt, positief zijn beïnvloedt en dit is natuurlijk, als je wenst om hiermee verder te gaan, nog maar een begin. Want zulke dingen bouwen zichzelf stilaan op. En je hoeft niet te denken: oei, vijftienhonderd mensen en wij zijn zeven miljard inwoners op aarde, zo hoef je echt niet te denken, lieve vriend, want er zijn nog veel andere, gelijksoortige initiatieven, die allemaal mee aan de kar trekken en die allemaal enigszins onbewust of enigszins bewust van elkaar, elkaar voortstuwen, optillen en voorttrekken tot het op een bepaald niveau ook tot één geheel komt en zo een soort van vermenigvuldigingseffect of hefboom ingang zetten.

Dus je hebt heel concreet die vijftienhonderd mensen aangeraakt en jij en die vijftienhonderd mensen hebben zich ingeschoven in een grotere beweging, waar nog veel meer groepen bij betrokken zijn en op die manier ook weer een soort van vermenigvuldigingscoëfficiënt opgang getrokken van mensen die dit met z’n allen bereikt hebben. En dan spreken we over miljoenen.”

Verdere wereldwijde meditaties volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s