Ascentie

WERELD IN BEWEGING – 9

OVER: Nieuwe storm op komst – Vrije energie – 5G en het Coronavirus – Trump’s ‘vredes’plan – Vreemde signalen uit de ruimte – Alles komt aan het Licht

Storm Dennis op komst

Voor het komend weekend wordt er weer een nieuwe storm verwacht, volgens Britta van Gendt, van Weer.nl.

Zij verwacht dat we zaterdag al veel wind kunnen verwachten, dat het dan steeds harder gaat waaien en dat er zondag weer windstoten en regen bij gaat komen. “Maak dan je borst maar nat ”, vindt van Gendt.

Hoe dan ook, misschien loopt het zo’n vaart niet, en zo ja, met de aanwijzingen van de Geestelijke Wereld kunnen we dan weer proberen de kracht van de storm te verminderen.

Ik zou het overigens fijn vinden om te weten wat de ervaringen van de mensen geweest zijn, die er afgelopen zondag mee aan de slag zijn gegaan, dan kan ik die reacties nog in een artikel vóór zondag anoniem, natuurlijk, met alle lezers delen. 

mail@elias-medium.info

Wat mij betreft: ik heb bewust gewacht tot de storm in Zutphen heel, heel heftig zou worden, maar dat werd het niet. Natuurlijk bulderde en loeide hier ook wel,  maar niet tot het punt dat ik voelde dat het echt tijd werd om er in te duiken. Uiteindelijk heb ik me dan toch met de geest van de storm verbonden en deze keer voelde ik dat ik gewoon de energie van  het geluid van de storm moest inademen om het door het zilveren kanaal naar de aarde te laten afvloeien. Het geluid verminderde dan steeds tot er niet veel meer van over was en het buiten relatief rustig was.

Vrije energie

Het was niet voor het eerst dat Kryon in een channeling sprak over de toekomstige energieopwekking door magnetische velden. Als ik me goed herinner was dat al in een van de eerste gechannelde boeken door Lee Carroll, die ik indertijd heb gelezen.

In zijn laatste boodschap laat hij verstaan dat wij niet langer dan enkele jaren moeten wachten, voor die magneetmachines velerlei toepassingen vinden, in kleine apparaten en auto’s tot in vliegtuigen, waarin de elektriciteit constant wordt opgewekt. “Die elektriciteit zal er altijd zijn”, zo Kryon, ” en elk huis zal zijn eigen energie  kunnen opwekken”.

Met die wetenschap is het misschien verstandig om niet meer veel te investeren in bestaande technieken en het nog een paar jaartjes te doen met bijvoorbeeld je oude wagen of verwarmingsketel. “Want de magneetmachine bestaat al”, zegt Kryon, ” maar moet nog iets verfijnd worden. Het einde van de batterijen en accu’s komt eraan….sneller dan jullie denken. Het komt eraan!”

Selection_150

Foto: Magnet Motor News

In dat licht lijkt de recente Nederlandse uitvinding om waterstof op te slaan in korrels zout al achterhaald, vóór dat die toepassingen vindt, Vóór dat bericht van Kryon leek waterstof wel de toekomst, ook omdat er al een boot rond de wereld vaart die middels verschillende technieken alle benodigde energie zelf opwekt en o.a. zeewater gebruikt voor de productie van de benodigde waterstof. Overigens niet te verwarren met die andere self-sufficient boot van Nederlandse makelei, die al dan niet door Bill Gates wordt gekocht …

Tot voor kort werden vernieuwende uitvindingen op dit gebied uit de mainstream media gehouden of door multinationals opgekocht om in de onderste la te verdwijnen. Mocht het toch lukken om iets revolutionairs dat wel degelijk functioneerde in de mainstream media te krijgen, dan ‘bleken’ die uitvindingen plots toch niet te werken, of de uitvinders werden onder valse beschuldigingen in het gevang gezet, terwijl de prototypes werden vernietigd zoals in een artikel in Net-Journal Jaargang 24 Uitgave 11/12 van 18.10.2019 uitvoerig is beschreven.

Door de Nieuwe Energie gaat die vlieger steeds minder op. Ook is het zo dat nu veel jongeren, die geïncarneerd zijn om de machtstructuren op aarde te transformeren, steeds meer in  bedrijven, organisaties of politiek infiltreren en wachten tot het moment dat ze in actie moeten treden.

christian-wiediger-PYqMJeyfV9o-unsplash

Foto: Christian Wiedige

Natuurlijk kijken we alle maal uit naar de grote veranderingen die het verschiet liggen, maar in plaats van met ongeduld die gigantische veranderingen af te wachten, of te vechten tegen de  mistoestanden, kunnen we ook actief meewerken om dat proces te bespoedigen. We kunnen bijvoorbeeld aan de plaatselijke of landelijke overheid laten weten dat we niet akkoord gaan met de plaatsing van 5G-antennes voor onze huisdeur of in de achtertuin.

Het is ook belangrijk om niet angstig te worden bij bepaalde ontwikkelingen, maar ook niets of niemand te veroordelen, omdat we dan weer energie geven aan dat wat we juist  willen veranderen. Vanuit het eenheidsbewustzijn zullen we eerder met compassie kijken naar de ‘boosdoeners’, omdat ze nog in een laag 3D bewustzijn zijn verankerd, zoals ook wij dat waren, nog niet zo heel lang geleden.

Wat we nu aan machtsmisbruik om ons heen zien gebeuren vormt dus ook steeds een spiegel die ons toont hoe we zelf ooit waren in vervlogen tijden. Hierdoor kunnen we  juist door het actuele misbruik makkelijker in contact komen met onze verdrongen emoties en kunnen beginnen met ze te verwerken en dat door ze te doorademen. *) Een stap verder is dan Licht en Liefde sturen naar die personen die dit duidelijk het meeste nodig hebben. En dat heeft altijd effect, misschien om hun instaat te stellen om hun harten weer iets verder te kunnen openen. Maar ook hier geldt, wij werken nooit resultaat gericht: niet mijn wil, maar uw wil geschiede.

Jezus zei dat elke verandering begint met het accepteren van de bestaande toestand om dan in beweging te komen door de impulsen van onze ziel te volgen. De stem van onze ziel horen we het duidelijkst door te mediteren, door innerlijk stil te worden of door het wandelen in de natuur. Elk mens heeft een andere levensopdracht, dus kunnen we ons ook hier niet spiegelen aan onze buren, maar moeten we luisteren naar wat onze eigen ziel ons te vertellen heeft.

Ook over 5G en het Coronavirus

heeft de Geestelijke Wereld weer gesproken:

Maria Magdalena en Jezus: “In China brengen 5G en verwante technologieën het onderdrukken van individualiteit en persoonlijke rechten en het verhogen van de controle op de individuele burger op een nieuw niveau in een vrijheidsbeperkend proces dat al vele jaren gaande is. Het overmatig versterken van de collectieve controle leidt tot een verzwakking van de individuele weerbaarheid.

Wie heeft er baat bij 5G?

In Follow the Money vraagt Jan Kuitenbrouwer zich terecht af of wij 5G wel willen. Op elke straathoek moet een zendmast komen, de abonnementsprijs gaat omhoog.

“Er is (nog) geen definitief wetenschappelijk bewijs dat 5G-straling ongezond is  maar ook geen duidelijk bewijs dat het geen kwaad kan. Ik wou wel eens willen weten of de pioniers van de 5G-revolutie zelf ook zo’n zendmast in de tuin hebben staan.” FtM

Elias: Natuurlijk kijken de machthebbers wel uit om een onafhankelijk onderzoek in opdracht te geven. Er is teveel geld mee gemoeid. NRC.nl: Het zal weer miljarden regenen bij de frequentieveiling.

Vreemde signalen uit de ruimte

jeremy-thomas-4dpAqfTbvKA-unsplash

Foto: jeremy-thomas

Astronomen raadselen momenteel over snelle radiosignalen, die om de zestien dagen worden herhaald.

Het Massachusetts Institute of Technology bericht dat het van een spiraalgalaxy komt dat  500 miljoen lichtjaren van de aarde verwijderd is.

Door de wetenschap wordt betwijfeld dat het signaal van buitenaardsen afkomstig is. Want, zo zeggen ze: “De signalen zijn zo sterk dat zelfs hoogintelligente wezens niet instaat zijn om voor het zenden van deze signalen de nodige energie op te wekken.”

In de toekomst zullen er ook wel astronomen zijn met een hoger bewustzijn, die dat niet zonder meer onmogelijk achten.

Het ‘vredes’-plan van Trump

is een mooi voorbeeld hoe internationaal recht geweld wordt aangedaan en steeds minder betekenis heeft, waardoor de onderdrukking en bezetting van een volk en landroof wordt goedgepraat, terwijl andere landen door de V.S. onder druk worden gezet om daar vooral niet tegenin te gaan. Die landroof, bezetting en apartheid wordt  door de Europese overheden weliswaar niet officieel goedgekeurd, maar wel oogluikend toegelaten, terwijl het geweldloos verzet van de BDS in Europa steeds meer als anti-semitisch en dus als strafbaar wordt beschouwd.

Ook hier geldt dat we onze ogen niet hoeven te sluiten voor dit ‘onrecht’, we mogen gerust weten, wat daar speelt, zonder er onze aandacht en energie aan te geven. We hoeven echt niet in de details te duiken. Wel kunnen we Licht en Liefde sturen naar daders en slachtoffers, wetende dat de slachtoffers van vandaag de daders van gisteren waren, maar allen zijn mensen en zielen op de terugweg naar het Absolute. Zo kunnen we ons verbonden voelen met ieder mens, waar die ook staat en wat hij ook doet en begrijpen dat mede door het Licht dat wij samen uitstralen, vele slapenden wakker kunnen worden.

 

Alles komt aan het Licht

Komende jaren worden we door het Licht van de Geestelijke Wereld steeds meer geconfronteerd met wat er werkelijk speelt en speelde aan de duistere kant van de samenleving. Gelukkig werden wij door de vele channelings hierop voorbereid, maar voor de massa zal het een grote schok teweegbrengen.

Tower Tarot klein

Radiant Rider-Waite Tarot

Veel mensen zullen de grond onder hun voeten voelen verdwijnen en terug worden geworpen op zichzelf. Dat effect zal nog worden versterkt door het (tijdelijk) wegvallen van het internet, of het onderbreken van de bevoorrading van de supermarkten, zoals de Lichtwezens ons als mogelijkheid hebben aangeduid Mocht dat laatste inderdaad gebeuren, dan is het goed om wat voedsel voor een dag of tien voorradig te hebben. Een moestuin zal dan zeker geen overbodige luxe blijken en dat kan al op een relatief kleine oppervlakte.

Baktuinieren

Foto: Machteld

Nu is de mens flexibel en vindingrijk, vooral als hij met de rug tegen de muur staat. En voor de verslaafde jeugd aan video en games zal het een grote uitdaging betekenen om dan de dag meer zinvol in te vullen. Ook hier kunnen we onze gedachten over laten gaan en bedenken hoe we dan onze kinderen kunnen stimuleren om met hun eigen creativiteit aan de slag te gaan.

hyungyong-kim-1CPN6YzYikI-unsplash-klein

Foto: Hyungyong Kim

Als de oude structuren ineenstorten en wij massaal als een rots in de branding blijven staan kunnen we de mensen die verloren lopen helpen om te begrijpen wat er gaande is en om weer vertrouwen te krijgen in hunzelf, in het leven en in de Schepper. Op die manier versnellen we zeker het proces van de omwenteling.

 

*) Het celwerkseminar voor healing en verjonging van volgende maand is in de eerste plaats een ascentieseminar met de bedoeling om onze trilling te verhogen. Daar we in deze fase van het proces om op te stijgen naar de 5e dimensie onze verdrongen emoties, onze pijn en verdriet of angst uit dit of andere levens dienen op te ruimen, wordt ook hieraan veel aandacht besteed.

 

 

 

 

 

2 gedachten over “WERELD IN BEWEGING – 9”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s