Healing

STORM OVER NEDERLAND

Toen ik de aankondiging las van de storm die vandaag over Nederland en België trekt, dacht ik weer aan die twee keer, dat contact nemen met de geest van de storm, veel onheil heeft voorkomen.

De eerste keer was in Hawaï. We zouden daar met onze groep gaan mediteren toen  via de radio een orkaan werd aangekondigd die wel als de meest heftige die het land ooit had meegemaakt, werd bestempeld. Tijdens die meditatie namen we contact met de geest van de naderende storm.

enrique-ortega-miranda-tkzd7gTDu8s-unsplash

Foto: Enrique Ortega Miranda

Het natuurwezen vertelde ons dat het hier ging om de zware negatieve energie van het mensencollectief en dat het zijn taak was om die op deze manier tot uitdrukking te brengen.

Zo gingen we met ons vijfentwintigen aan de slag om die negativiteit op een andere manier op te lossen. We probeerden, via visualisatie de richting van de storm om te buigen en de kracht ervan te verminderen. En dat lukte, de storm verdween in het niets. Er bleef geen spoor van achter en Hawaï bleef  van mogelijk ernstige verwoestingen gespaard.

De tweede keer gebeurde enkele jaren geleden in Kerkrade. Toen dacht ik bij mezelf, ik ben wel alleen, maar het is alleszins de moeite waard om het Hier en Nu ook eens te proberen.

Ik sloot mijn ogen, verbond me snel met de Bron en met Moeder Aarde en zocht contact met de geest van de storm. Dat lukte meteen en ik kreeg ongeveer hetzelfde verhaal als in Hawaï te horen. Ook voelde ik een ontzettend heftige woede in de kern van die storm.

max-larochelle-uu-Jw5SunYI-unsplash-klein

Foto: Max Larochelle

Het eerste wat bij me opkwam was om met het Christuslicht te trachten die kern van woede op te lossen. Ondertussen leek de geest min of meer geamuseerd gade te slaan waarmee ik bezig was, nadat hij eerst heel verwonderd keek, kennelijk, omdat opeens een mens zich met zijn zaken bemoeide.

 Ik voelde na een korte tijd dat de woede begon te zakken, maar bleef het Licht in de kern van de storm sturen totdat ik voelde dat mijn werk was gedaan. Alles bij elkaar had het nog geen tien minuten geduurd en de storm was gezakt. Later vernam ik dat er in België veel schade was aangericht en in Duitsland, juist een eindje verderop, toch verschillende mensen door de storm de dood hadden gevonden. Ik vroeg me dus af of er sprake was van verschillende stormen met verschillende geesten.

Toch even Jezus vragen, dacht ik.  Jezus: “Het is absoluut waardevol om met de energiewezens in contact te treden. We hebben gezien dat het je gelukt is om ook op dit niveau verfijnd te werken. Beter werkt het nog als je de emoties, de druk en de zwaarte die in de storm aanwezig zijn door je eigen gevoel laat stromen, door je eigen innerlijk laat vloeien. Op die manier schep je een kanaal voor dat wezen, zodat het die enorme druk kan aflaten. Anders moet de storm woeden tot alle spanning is verdwenen. Het zou heel goed zijn als jij je in een dergelijk geval met me verbindt en je door mij laat leiden.

mads-schmidt-rasmussen-v0PWN7Z38ag-unsplash-color

Foto: Mads Schmidt Rasmussen

Het is van grote betekenis dat je dit soort werk doet en daarbij schep je ook nog een veld van bescherming om je heen dat tot een à twee kilometer kan reiken. Dat lukt niet altijd. Soms gebeurt het zo snel dat je de tijd niet eens hebt om te reageren. Maar in veel gevallen kun je daar waar je bent de omgeving werkelijk beschermen.” 

Meteen kwam ook het natuurwezen zelf aan het woord en zei: ‘Het Licht heeft mij geholpen en ondersteund. En inderdaad is er daardoor een deel van de druk afgelaten. Maar als je mij als kanaal dient en ik mijn emoties via dat kanaal kan laten afvloeien, dan is het voor mij nog een stuk makkelijker. Stel je een kanaal voor dat je met zilver bekleedt, een zilveren kanaal en zo werk je als een soort bliksemafleider.”

Ik dacht: alweer iets bijgeleerd voor een volgende keer. Het lijkt erop dat we een dergelijke benadering vandaag weer goed kunnen gebruiken. Mocht je het voelen om ook op deze wijze te gaan werken, dan zou  ik voorstellen om te beginnen met jezelf met het Goddelijke te verbinden en het Goddelijke, witte, stralende Licht via het kruinchakra in te ademen en je er helemaal mee te vullen.

Cerqueira-unsplash-klein

Foto: Cerqueira

Vervolgens is het heel belangrijk om je goed te aarden.  Begin met het contact te voelen tussen je voetzolen en de aarde, open vervolgens de chakra’s in je voeten, evenals het chakra die zich zo’n twintig centimeter onder de voeten bevindt en adem dan de energie, het Licht van moeder Aarde in om je daarmee helemaal te vullen. Zo vorm je een goed kanaal. Bekleed dan het kanaal met zilver, verbind je eerst met Jezus en vraag om hulp, dan met de geest van de storm, stuur het witte Goddelijke Licht dat je via het kruinchakra inademt, naar het centrum van de storm om de kracht te doen afnemen en blijf de emotionele spanning in de kern met het witte Licht doorademen en natuurlijk, mocht je die daar ook voelen, in je kanaal.

https://eliascoachinghealing.blog/

 

 

4 gedachten over “STORM OVER NEDERLAND”

 1. Enerzijds weet je dat de storm nodig is om energieladingen te transporteren en transformeren. Anderzijds denk je als individu : ‘Maar ik wil wel gespaard blijven van die heisa!’. dus je gaat het fenomeen trachten te beïnvloeden, af te wenden.
  En als je het nu es allemaal aanvaardt ? inziet dat wat gebeurt nodig is om het evenwicht te herstellen op onze Aarde ? Ikzelf heb ook de neiging gehad om het domein waar ik woon te beschermen met een kristallen piramide, maar wat met de rest van ons land hé ? dus nu doe ik dat niet meer, al wat gebeurt is oké, ook al begrijp ik het niet, er zijn grotere redenen dan wat ik zie. En we zijn beschermd. En wat ons overkomt, met of zonder storm, het is oké !

  Like

 2. Tijdens de workshop van Elias begreep ik het punt ‘aanvaarden’ en het ‘doorademen’ niet zo goed. Nu bij deze uitleg is het kwartje pas gevallen. Als je doorademt en je jezelf als kanaal zoveel mogelijk uitzuivert dan geef je het natuurwezen de gelegenheid via jou als kanaal zijn/haar energieën weg te sluizen.
  Dank je voor de uitleg Elias. Hier kan ik wat mee. Ik ga hier ook mee aan de slag.
  Maar ieder gaat inderdaad op zijn/haar eigen gevoel af.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s