Ascentie, Healing, Illuminati, Spiritualiteit, Wetenschap

WERELD IN BEWEGING – 15

Over: Waarschuwingen via het lichaam – Onze manifestatiekracht wordt sterker – Social Media censuur – Het belang van Brian Rose als burgemeester van Londen – Dingen gebeuren die gebeuren moeten – Vindt de koning Corona ‘fake nieuws’?

WAARSCHUWINGEN VIA HET LICHAAM

Foto: Etienne Girardet

Als je, zoals ik kort achter elkaar een ontsteking door een beet van een teek, een blaasontsteking en een acute lumbagie hebt gehad, dan vraag je natuurlijk af wat daar de diepere oorzaak van was. Dat het ook nog gebeurde in de periode van mijn introspectie waar ik alles in vraag stelde, maakt het nog iets spannender. Het antwoord komt altijd, als we hulp van ‘boven’ vragen en kan op velerlei manieren duidelijk worden. Die hulp liet niet lang op zich wachten en bleek uit het inzicht te bestaan dat mijn idee van de laatste maanden dat ik meer had moeten doen op het vlak van mijn opdracht, volledig de plank mis sloeg. De Geestelijke Wereld liet mij verstaan dat dit een oude programmatie van het DNA is, die nog aan de oude wereld toebehoort. In een flits zag ik de werkelijkheid op dit niveau en voelde mijn trilling meteen behoorlijk stijgen. Ook de liefde voor mezelf kreeg een flinke boost en ik besloot deze ervaring te delen omdat ik weet dat er meer lichtwerkers zijn die hiermee hun voordeel kunnen doen. Toch een mooie afsluiting van deze periode.

ONZE MANIFESTATIEKRACHT WORDT STERKER

Foto Lina Trochez

En dat geldt niet alleen voor het verkrijgen van diepere inzichten. Tijdens mijn lumbago verdween op onverklaarbare wijze mijn jas van de kapstok met een bos sleutels die ik constant nodig heb.

Meerdere keren werd het hele huis grondig onderzocht maar helaas zonder resultaat. Toen vroeg ik hulp aan de Geestelijke Wereld en de volgende dag hing de jas met de sleutels gewoon weer op de normale plaats aan de kapstok. Nu is dat niet de eerste keer dat ik iets dergelijks meemaak. Een eerste verloren gouden ring dook wel pas na een half jaar weer op. Dit op een tapijt in mijn slaapkamer, onmiddellijk zichtbaar bij het betreden van de kamer. De tweede ring werd gestolen en lag twee dagen later weer terug op de normale plaats. Natuurlijk is het ook zo dat we spullen kwijtraken als we een teveel in huis maar moeilijk kunnen loslaten. Maar dan zijn we ze meestal ook definitief kwijt. Of dingen worden gestolen om karmische redenen, zoals mij ook enkele keren is overkomen. Later kreeg ik tijdens een verblijf in Tunesië plots beelden met het waarom: namelijk dat ik heel lang gelden in Carthago een dief was geweest. Ik zag me er voor een tempel zitten met twee gebroken polsen die ik als straf had opgelopen.

HET BELANG VAN BRIAN ROSE ALS BURGEMEESTER VAN LONDEN

Brian Rose is een succesvol zakenman dat is zeker, maar zoveel meer dan dat. Hij is een sportief iemand met een brede spirituele belangstelling en de stichter van ‘Londen Free Platform’ waar mensen met visies en wetenschappelijke onderzoeken die afwijken van het ‘politiek correcte’, terecht kunnen omdat ze gecensureerd worden door de mainstream en social media zoals Facebook, YouTube, Twitter en Instagram. Ik heb hem eens geschreven met de vraag waarom hij geen nieuw social medium creëerde, omdat ook hij met zijn bijdragen door Zuckerberg en co werd en wordt geblokkeerd en ondertussen wereldwijd een enorme aanhang heeft. Nu werd ik wel totaal verrast doordat hij zich kandidaat stelt voor het burgemeesterschap van Londen. Ik vind dit een geniale zet en moedig. Zelf een platform beginnen is wellicht te omslachtig en ook onnodig omdat er al voldoende, ook alternatieve, vrije platforms bestaan. Als de Telegraaf en andere duistere media nieuwe hoofdredacteuren krijgen die niet aan de leiband lopen van de Illuminati is de klus ook geklaard. En dat zal waarschijnlijk ook gebeuren, willen ze niet van de aardbodem verdwijnen.

Mocht Brian burgemeester worden en ik schat zijn kans groot, dit vanwege zijn bekendheid in de Engelstalige wereld en ook omdat veel mensen genoeg hebben van corruptie, vrijheidsbeperking en onderdrukking, dan kan dit wereldwijd een sneeuwbaleffect teweeg brengen. Londen is naar mijn mening na New York wel de meest invloedrijke stad en als je zijn programma leest dan kun je je al voorstellen hoe het leven daar zal veranderen:

Toen hij het Digital Freedom Platform stichtte heb ik dat door een financiële bijdrage via zijn Crowd Funding, gesteund. Hij heeft ook David Icke zo een nieuw platform geboden die overal geblokkeerd werd. Nu heb ik uiteraard weer een modeste bijdrage geleverd, want als hij volgend jaar Burgemeester wordt, dan zal dat zeker een enorme invloed wereldwijd hebben en de duistere wereld een gevoelige nederlaag toebrengen. Hier meer info over zijn programma.

Overigens, juist vanwege die censuur ben ik overgestapt naar TELEGRAM, een vrij platform, goed versleuteld, als alternatief voor WhatsApp wat aan Facebook toebehoort. Bij Telegram ben ik ook een nieuwsgroep gestart onder de naam Elias Coaching & Healing, waar je lid van kunt worden als je een ACCOUNT bij Telegram hebt aangemaakt.

VINDT DE KONING CORONA ‘FAKE NIEUWS’? De Jensen show 238

DINGEN GEBEUREN OMDAT ZE MOETEN GEBEUREN

Van een cliënte kreeg ik het verzoek om een aan kanker lijdend familielid te ondersteunen in haar stervensproces. Toen ik bericht kreeg van haar heengaan, schreef ik haar het volgende bericht:

“De avond van het overlijden is er voor mij iets heel bijzonders gebeurd: Normaal werk ik haast dagelijks, ook voor haar tot drie kwartier. Dit omvat de voorbereidende meditatie en de feitelijke healing (met de Engelengroep) die een kwartier duurt.
Door het vele werk op afstand voel ik wanneer dat kwartier gedaan is. Die avond ging ik weer naar mijn gevoel te werk, maar toen ik na afloop mijn ogen opende bleek het tot mijn verbazing geen kwartier, maar drie kwartier geduurd te hebben. Dus was die tijd ook nodig voor haar laatste momenten op aarde. Zo zie je dat de dingen steeds gebeuren, die moeten gebeuren. Ik ondersteun haar nu ook nog verder aan de andere kant.”

Foto: British Library

Meer informatie over dit aspect van mijn werk

.

Een gedachte over “WERELD IN BEWEGING – 15”

  1. Goed en kwaad zijn een creatie van de Schepper. Het corona virus dat oorspronkelijk een eenvoudige verkoudheidsvirus was is bemanipuleerd tot een lastig virus die de wereld nu beheerst. Zelf heb ik cijfercodes ontvangen van Marianne Zuiddam om het virus weer om te zetten in een eenvoudig verkoudheidsvirus waar het voor bedoeld is. Uiteindelijk komt deze cijfer code van Metatron.
    Of onze regeringsleiders kwaadaardig zijn kan ik vanuit mijn inzichten niet zien omdat ik vol van Liefde ben. Ik heb meer het gevoel dat zij door de wisselwerking van het kosmisch spel van goed en kwaad in het midden staan en vanuit de context moeten handelen. Ze volgen zover ik het kan beoordelen de wetten van de aarde. Maar mij ontbreekt misschien bepaalde informatie die ik misschien ook niet nodig heb. Ik wordt meer in beslag genomen door het verhogen van mijn trilling om ervoor te zorgen dat alle invloeden in het positieve zullen veranderen.
    De mensheid wordt op de proef gesteld om straks hogere frequenties van Licht en Liefde te kunnen aanvaarden. Teveel aandacht geven aan de kwade kant van onze wereld voedt het kwaad enorm. Vooral wij spirituele mensen kunnen dit voorkomen door meer positieve invloed uit te oefenen dus door veel Liefde te geven. Daardoor verbinden wij ons niet met het kwaad.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s