Ascentie, Healing, Illuminati, Spiritualiteit

Is dit het COVID-plan voor 2021?

Lieve mensen,

Wij leven een heel spannende tijd. Het lijkt of er een eindstrijd plaats vindt tussen de krachten van het Licht en die van de duisternis. Wellicht is het helemaal geen strijd omdat daar, waar het Licht verschijnt, de duisternis gewoon verdwijnt. Ik kan me voorstellen, dat als in één klap al het gedoe van de duisternis, dus van de Cabal of noem ze Illuminati, aan het Licht zou komen, de meeste mensen op aarde van het ene moment op het andere totaal ontredderd zouden raken omdat ze zouden voelen dat de grond onder hun voeten, al hun zekerheden, met geweld worden weggetrokken.

Ik neem aan dat het Goddelijk Plan voor de ascentie van de planeet naar de vijfde dimensie van bewustzijn daar rekening mee houdt en dat daarom de onthullingen stap voor stap plaatsvinden.

Het is van essentieel belang dat we de focus houden op het Licht en ons niet laten vangen door onze aandacht teveel te richten op de planning van de duistere krachten. Het is in deze fase van het proces essentieel om ons Licht, het Goddelijk Licht wat we in staat zijn om waar te nemen en te dragen ook in de materie brengen, met name over de planeet verspreiden. Verder dienen we heel bewust onze eigen en collectieve toekomst in gedachten vorm te geven. We visualiseren de wereld die we wensen en laten dan weer alles los: niet mijn wil maar uw wil geschiede.

Dit neemt echter niet weg dat we best op de hoogte mogen zijn welke agenda de duisternis er op na houdt en al een tijdlang uitrolt, zoals we dat al maanden aan den lijve ondervinden. Mijn aanbeveling is: lees het volgende document met uw gevoel, met uw intuïtie, toets het aan uw innerlijke waarheid en laat het vervolgens helemaal los en richt u weer op het Licht dat we te midden van de duisternis brandend moeten houden.

Foto: Mike Labrum

Beste X (echte naam onherkenbaar),

Ik wil u hierbij een aantal zeer belangrijke informaties doorgeven. Ik ben een commissielid binnen de Liberale Partij van Canada. Ik zit in verschillende commissiegroepen, maar de informatie die ik geef is afkomstig van het Strategische Planning Comité, dat wordt aangestuurd door het PMO – (Bureau van de eerste minister).

Ik moet beginnen met te zeggen dat ik dit niet graag doe, maar ik moet wel. Als Canadees en vooral als ouder die niet alleen voor mijn kinderen, maar ook voor andere kinderen een betere toekomst wil. De andere reden waarom ik dit doe is omdat ongeveer 30% van de commissieleden niet blij is met de richting die Canada opgaat, maar onze meningen worden genegeerd en ze zijn van plan om verder te gaan in de richting van hun doelen. Ze hebben ook heel duidelijk gemaakt dat niets de geplande doelstellingen zal tegenhouden.

Justin Trudeau – Foto: Wikipedia

De routekaart en het doel zijn door het PMO vastgesteld en luiden als volgt:

Hier het originele Engelstalige bericht

Fase van de tweede lockdown: het uitrollen van beperkende maatregelen, eerst te beginnen met de grote stedelijke gebieden en dan de uitbreiding naar buiten toe. Verwacht tegen november 2020.

Spoedige verwerving van (of bouw van) afzonderings voorzieningen in elke provincie en elk gebied Verwacht tegen december 2020.

Dagelijkse nieuwe gevallen van COVID-19 zullen de testcapaciteit te boven gaan, met inbegrip van stijgingen van het aantal COVID-gerelateerde sterfgevallen volgens dezelfde groeicurves. Verwacht tegen eind november 2020.

Volledige en totale secundaire vergrendeling (veel strikter dan de beperkingen van de eerste en tweede uitrolfase). Verwacht tegen eind december 2020 – begin januari 2021.

Hervorming en uitbreiding van het werkloosheidsprogramma dat moet worden omgezet in het universele basisinkomen-programma. Verwacht tegen het eerste kwartaal van 2021.

Verwachte COVID-19-mutatie en/of co-infectie met secundair virus (aangeduid als COVID-21) die leidt tot een derde golf met een veel hoger sterftecijfer en een hoger besmettingspercentage. Verwacht tegen februari 2021.

Dagelijks zullen nieuwe gevallen van COVID-21 ziekenhuisopnames en COVID-19 en COVID-21 gerelateerde sterfgevallen de capaciteit van medische zorginstellingen overstijgen. Verwacht kw.1 – kw.2 2021.

Er zullen verbeterde lock-down-beperkingen (aangeduid als Third Lock Down) worden ingevoerd. Er zullen volledige reisbeperkingen worden opgelegd (inclusief interprovinciaal en interstedelijk). Verwachte kw.2 2021.

Foto: Bruno Figueiredo

Overgang van personen naar het universele basisinkomensprogramma. Verwacht medio kw.2 2021.

Verwachte onderbrekingen in de toeleveringsketen, voorraadtekorten, grote economische instabiliteit. Verwacht einde van het tweede kwartaal van 2021.

Foto: Macau-Photo-Agency

Inzet van militair personeel in grote stedelijke gebieden en alle belangrijke wegen om reiscontroleposten op te zetten. Beperking van reizen en verplaatsingen. Logistieke ondersteuning van het gebied. Verwacht tegen kw.3 2021.Samen met de verstrekte routekaart werd het Strategisch Planning Comité gevraagd om een effectieve manier te ontwerpen om de Canadezen te helpen een ongekende economische inspanning te leveren. Eén die het gezicht van Canada zou veranderen en het leven van de Canadezen voor altijd zou veranderen.

Foto: Jan Abellan

Wat ons werd verteld was dat de federale regering de Canadezen een totale schuldverlichting zou aanbieden om wat in wezen een economische ineenstorting op internationale schaal zou zijn, te compenseren. Dit is hoe het werkt: de federale overheid zal aanbieden om alle persoonlijke schulden (hypotheken, leningen, creditcards, enz.) te elimineren waarvoor alle financiering zal worden verstrekt.aan Canada door het IMF in het kader van wat bekend zal worden als het ‘World Debt Reset programma’.

In ruil voor de aanvaarding van deze totale schuldkwijtschelding zou het individu voor altijd het eigendomsrecht op alle eigendommen en activa verliezen. Het individu zou ook moeten instemmen met deelname aan het COVID-19 en COVID-21 vaccinatieschema dat het individu n onbeperkt reizen en onbeperkt wonen toestaan, zelfs onder een volledige lock-down (door het gebruik van foto identificatie aangeduid als Canada’s HealthPass) .

De leden van het comité vroegen wie de eigenaar zou worden van de verbeurdverklaarde eigendommen en activa in dat scenario en wat er zou gebeuren met geldschieters of financiële instellingen,.We kregen gewoon te horen dat “het World Debt Reset programma’ alle details zal afhandelen”. Verschillende commissieleden vroegen ook wat er zou gebeuren met individuen als ze weigerden deel te nemen aan het World Debt Reset programma, of de HealthPass, of het vaccinatieschema, en het antwoord dat we kregen was zeer verontrustend.

In wezen werd ons verteld dat het onze plicht was om ervoor te zorgen dat we met een plan kwamen om ervoor te zorgen dat dat nooit zou gebeuren. We kregen te horen dat het in het belang van het individu was om deel te nemen. Toen een aantal commissieleden zich onvermoeibaar inspande om een antwoord te krijgen, werd ons verteld dat degenen die weigerden, eerst voor onbepaalde tijd zouden leven onder de beperkingen van de blokkade. En dat over een korte periode, naarmate meer Canadezen in het schuldkwijtscheldings-programma overstapten en dat degenen die weigerden deel te nemen, als een openbaar veiligheidsrisico zouden worden beschouwd en in een isoleercel zouden worden ondergebracht. Eenmaal in die faciliteiten zouden ze twee opties krijgen, deelnemen aan het programma voor schuldkwijtschelding en vrijgelaten worden, of voor onbepaalde tijd in de afzonderings-inrichting blijven onder de classificatie van een ernstig risico voor de volksgezondheid en al hun activa in beslag laten nemen.

Dus zoals u zich kunt voorstellen na het horen van dit alles veranderde het in een nogal verhitte discussie en escaleerde het verder dan alles wat ik ooit eerder heb meegemaakt. Uiteindelijk werd door het PMO geïmpliceerd dat de hele agenda vooruit zal gaan, ongeacht wie het er mee eens is of niet. Dat het niet alleen Canada zal zijn, maar dat in feite alle landen soortgelijke routekaarten en agenda’s zullen hebben. Dat we gebruik moeten maken van de situaties die voor ons liggen om veranderingen te bevorderen op een grotere schaal ter verbetering van de situatie van iedereen. De leden die tegen waren en degenen die belangrijke kwesties naar voren brachten die uit zoiets zouden voortkomen, werden volledig genegeerd. Onze meningen en zorgen werden genegeerd. Er werd ons gewoon gezegd dat we het gewoon moesten doen.

Het enige wat ik weet is dat ik dit niet leuk vind en ik denk dat het de Canadezen in een duistere toekomst gaat plaatsen.
Vancouver, Canada-Posted Today, 14 oktober…

Ligt dit programma ook al op het bureau van minister de Jonge?

Foto: Wikipedia

Fema-kampen in de V.S.

Quarantainekampen in Nederland?

Hoe dan ook, vergeef de daders en stuur Licht en Liefde.

Er zijn er die de duisternis hebben verlaten door voor het Licht te kiezen.

Maken de streken van de duisternis je nog kwaad, dan is het tijd om ook je innerlijke schaduw op te ruimen. Werk in deze fase van het ascentieproces je woede, angst, pijn, verdriet, onmacht en onzekerheid af.

Transformeer je innerlijke processen zoals Jezus ze noemt.

En zoek je daar hulp voor?

Dan lees hier verder.

Of één voelen met alles wat is?

3 gedachten over “Is dit het COVID-plan voor 2021?”

 1. Ik begrijp niet waarom je zo focust op dit plan. Het is een 3D scenario. Waarom ‘geloof’ je er in, waarom geef je het bestaansrecht ? Waarom focus je niet op het alternatief, de andere tijdslijn ?

  Like

  1. Ik denk dat ik in dit artikel heel duidelijk over het belang van het focaliseren op het Licht ben geweest. Daarbij hoeven we m.i. onze ogen ook niet te sluiten voor wat de duisternis van plan is. Ontwaakte mensen weten dit en handelen dienovereenkomstig. Anderen kunnen door dergelijke informatie plots worden wakker geschud. De Geestelijke Wereld zal sowieso door Lichtwerkers en klokkenluiders
   het hele bedrog duidelijk maken.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s