Cabal, Deep State, Dualiteit, Illuminati, Meditatie, Trump

WERELD IN BEWEGING – 24

TRUMP EN DE NIEUWE WERELD

Lieve mensen, vandaag heb ik het gevoel alsof de hele planeet de adem inhoudt. Het voelt als een vacuüm, als de stilte voor de storm. En dat heeft alles te maken met Trump en wat ons de komende dagen te wachten staat.

Official portrait of President Donald J. Trump, Friday, October 6, 2017. (Official White House photo by Shealah Craighead)

Wellicht ben ik niet de enige die dat gewaarwordt. Een reactie onder dit bericht stel ik daarom op prijs.

Van vele kanten krijgen we nieuws over wat ons wellicht de komende dagen, weken en maanden te wachten staat, van de Geestelijke Wereld onder meer via Magenta Pixie, Jen McCarty en Nina. En wat er meer aardgebonden plaatsvindt van Simon Parkes.

Het is fijn om te horen wat deze en andere mensen en bronnen ons te vertellen hebben want zo kunnen we checken wat al dan niet resoneert met onze innerlijke waarheid. Dat is deel van de verantwoordelijkheid die ieder van ons draagt.

Ik denk dat het duidelijk is dat geloof in de zin van het aannemen van de ideeën van anderen zonder te hebben onderzocht of die wel kloppen, de oorzaak is van de meeste ellende in de wereld.

Toen ik ruim veertig jaar geleden begon met mijn seminars, was mijn slogan: vind je goeroe binnen jezelf. Het eerste wat ik zei tegen de deelnemers was: geloof vooral niet wat ik jullie ga vertellen. Ik ga wel tonen wat voor mij heeft gewerkt. En als jullie dat zelf gaan toepassen en het werkt voor jullie ook, pas dan hebben jullie echt iets geleerd.

Die eigen verantwoordelijkheid staat nog altijd centraal evenals het eigen onderzoek. Het beste onderzoek is het checken met de innerlijke waarheid, je eigen intuïtie. Natuurlijk moet je wel kort bij je ziel staan om haar impulsen glashelder te kunnen opvangen. Daarvoor is meditatie onontbeerlijk. Heb je daar weinig of geen ervaring mee, probeer dan dit eens.

Wij zijn ook verantwoordelijk voor onze gedachten en emoties. Zij bepalen namelijk onze werkelijkheid en toekomst, onze ervaring individueel zowel als planetair.

Wat Trump en de Nieuwe Wereld betreft: ik geef hier een samenvatting van een heel interessante video met Magenta Pixie, Jen McCarty en Nina, waarvan ik de naar mijn idee de hoogtepunten heb uitgelicht en hieronder beschreven:

Magenta Pixie

De Negen die via Magenta Pixie boodschappen aan ons richten zeggen dat Trump hoe dan ook de leider van de V.S. blijft, mogelijk in een andere vorm van bestuur, maar ook en dat is nieuw, dat hij in de Geestelijke Wereld, in de hogere regionen op 11 januari (V.S.tijd) als president, als leider werd geïnaugureerd en symbolisch als koning werd gekroond. Verder dat hij een leidende rol wereldwijd zou gaan spelen.

Wat ook als heel belangrijk naar voren kwam in deze video is dat wij de tijdlijn van het winnen van Trump kunnen verstevigen door dit beeld vast te houden en ons niet van ons stuk te laten brengen door de chaotische gebeurtenissen die nu heel snel zullen plaatsvinden. Blijf vertrouwen in het Goddelijk Plan, in je eigen Goddelijkheid en blijf zo je trilling hoog houden.

Welke vorm de komende heftige gebeurtenissen gaan aannemen staat nog niet vast. Er bestaan verschillende scenario’s, verschillen de tijdlijnen en het ligt ook aan ons welke het zal worden, zoals ik hierboven heb aangegeven.

Een scenario is dat er een militaire overgangsregering wordt geïnstalleerd,

Generaal Flynn

een andere tijdlijn, die Magenta ziet als een sub-timeline die dus niet bovenaan staat, is dat eerst Harris wordt geïnaugureerd als vice-president en dat Biden aansluitend wordt vermoord waarvan een Trumpsupporter de schuld krijgt. Vervolgens wordt Harris als president beëdigd. Zij zal dan president zijn van de Corporatie (zie mijn vorig bericht) en Trump herstelt de Republiek zoals die was van voor de Corporatie en wordt daar president van. Magenta geeft deze tijdlijn niet veel kans omdat zij vermoedt dat de plannen van de Geestelijke Wereld sterker zijn dan een complot van de Cabal en de Lichtwezens waarschijnlijk niet zullen toelaten dat daardoor nog meer haat op Trump en zijn volgers wordt geprojecteerd,

Jen geeft die tijdlijn niet meer dan 20% kans en zegt dat er momenteel een strijd om bewustzijn plaats vindt over op welke tijdlijn we zijn, een oorlog over de tijdlijnen en vraagt om vooral niet naar de mainstream media te kijken omdat je niet alleen een koude, donkere douche krijgt, maar ook dat je bewustzijn omlaag wordt getrokken naar een zeer lage tijdlijn (Elias: die je dan door je aandacht meer energie geeft).

Jen McCarty

Jen: In werkelijkheid zijn we Goddelijke Wezens en niemand heeft macht over ons, we hebben enkel macht over ons zelf. Dus neem bezit van je eigen soevereiniteit. Alle autoriteiten die zich als zodanig tonen zijn ‘fake’, niet werkelijk. Het enige werkelijke is Liefde, dienstbaarheid, vriendelijkheid, vrijgevigheid. Ze proberen je in angst te manipuleren. Dat is het programmeren in de 3e dimensie. Een programma werkt alleen als het onbewust wordt uitgevoerd. Wordt het bewust, dan is er een keuze. En dat is waar het ontwaken over gaat: bewust worden van onze programmering. Het programma om te verouderen, bijvoorbeeld. Wij zijn Avatars van de hoogste orde en stop dus met jezelf te programmeren door aan die dingen te geloven.

Elias: Overigens, belangstelling om daadwerkelijk te verjongen? Kijk dan hier en hier

Jen werd door haar gids ook twee tijdlijnen getoond: de ene heel grijs en de andere met een gouden kleur. Die grijze van de oude aarde energie. Op de grijze lijn werd Biden geïnstalleerd, maar daar ontbreekt de steun van de militairen en het volk. Daarom is die inauguratie ‘fake’, onwerkelijk. Als het leger niet achter je staat heb je geen macht.

En Trump zal hoogstwaarschijnlijk niets willen weten van de oude structuren, die zijn te duister, te giftig. Daarom zal er een heel nieuw structuur worden gevormd in overeenstemming met de wil van God. Trump wordt geen president van de ‘Corporatie’ maar van de Republiek- Die inhuldiging ziet Jen op 4 maart gebeuren.

Elias: we moeten altijd voorzichtig zijn met data, zeker als het geen Stargates zijn, zoals de equinoxen.

Magenta: kies je tijdlijn en blijf er standvastig op. Geef je macht niet weg.

Jen: Wij Lichtwerkers zijn niet gekomen in deze tijd om te verliezen.

Simon Parkes

Trump geeft zeker niet op. Hij heeft niet voor niets vier jaar lang al die verschrikkelijke aantijgingen doorstaan en na deze gestolen verkiezing zal hij zeker nu niet weggaan. Betrouwbare bronnen geven aan dat Trump de verkiezing won met ongeveer 75% van de stemmen en zelfs in Californië de meeste stemmen kreeg.

Een van Simons bronnen, niet de belangrijkste, gaf aan dat er voor de 20e nog actie wordt ondernomen.

Er is een mogelijkheid dat de mensen achter Biden in de Supreme Court een kamer voor de inauguratie gaan gebruiken. Waarom zou een groep criminelen naar een plaats gaan zoals het Congres waar er 20.400 soldaten zijn die ze niet kunnen vertrouwen? Het kan ook in een studio gebeuren. De duistere kant kan iets organiseren dat zo echt lijkt dat de mensen er makkelijk intrappen

Tom Hanks, die ook van die club is, zou een soort van introductie bij de inhuldiging van Biden doen. Het kan goed zijn dat de mainstream media dan een illegale inauguratie verslaan. Dus in dit scenario gaat Biden geïnaugureerd worden.

De wereld ziet dan die valse, misschien holografische inauguratie via de media. Biden zou aansluitend naar het Witte Huis worden gereden waar hem de toegang zou worden geweigerd. Natuurlijk zullen de media dat niet laten zien, meent Simon.

Dit alles is niet wat met Simons begrip van de zaak overeenkomt, legt hij uit, maar hij geeft het verder omdat hij het zo heeft doorgekregen.

Vervolgens zou Trump de mogelijkheid hebben om binnen de twaalf uur de mainstream media te sluiten vanwege het verslag van deze ’fake‘ inhuldiging. Dit hoewel er ook nog vele andere redenen zijn om dat te kunnen bewerkstelligen. Verder zouden er van vijf tot zeven tot dagen afsluiting van alle elektronische communicatie volgen in de U.K. en eventueel andere landen. Geen internet, geen smartphones die dan nog werken. Ook elektriciteit kan tijdelijk worden afgesloten, wellicht minder lang. En: beter nu niet naar Engeland vliegen vanwege de twee verplichte Coronatesten.

Trump heeft nu overigens genoeg mensen klaar staan om het hele regeringsapparaat over te nemen. Simon voorziet ook het instellen van krijgsraden waarbij de bekentenissen van de misdadigers live worden uitgezonden via een TV kanaal, dat door Trump wordt overgenomen of geïnstalleerd. Ook zal Trump een nieuw financieel systeem gaan introduceren.

Simon bespreekt de mogelijkheid dat J.F. Kennedy jr, mocht die nog leven, het land zal afreizen om overal healing te brengen. Mogelijk dat Kennedy zich later voor het presidentschap kandidaat zal stellen. Er werd ook gezegd dat een gigantische hoeveelheid geld van de Vaticaanse bank in beslag zou zijn genomen dat als het elektronisch of in papier zou zijn, waardeloos wordt maar in goud zijn waarde houdt.

Hij komt ook met de volgende opmerking: vroeger werkte we als slaven en kregen daarvoor niet betaald. Nu werken we als slaven en worden daarvoor wel betaald. Alleen neemt de Cabal ons dat geld weer af op alle mogelijke manieren., terwijl de meeste mensen dat spel nog niet eens doorhebben.

Beide kante hebben plannen, alleen de goede kant wist wat er ging gebeuren en waren en zijn de Cabal steeds een stap voor. Het is een kwestie van strijd voor een bepaalde manier van leven. De duistere kant wil ons verder tot slaven maken. Het is een strijd tussen goed en kwaad.

Simon heeft het ook nog even hoe de verkiezing gestolen werd en dat er geen gewapende opstand van het volk nodig is om te winnen en raadt Trumps supporters aan om normaal hun dagelijkse zaken te doen en op hun president te vertrouwen.

Elias: ik denk wel dat de Geestelijke Wereld een beter overzicht heeft over alle tijdlijnen dan wij mensen met inbegrip van Trump en Q omdat zij precies weten waar beide partijen staan op elk moment en ook van hun kant kunnen ingrijpen.

Nogmaals: voor ons allen is het zaak om te vertrouwen, om niets te verwachten maar zeker te weten dat het Licht zal zegevieren. Dus gewoon afwachten wat zich voor onze ogen zal ontvouwen terwijl we in ons centrum blijven en onze trilling hoog houden. Daar nog hulp bij nodig?

Ik ben Licht, ik ben Liefde, ik ben Waarheid, ik ben Vreugde,

ik ben.

Ehyeh Asher Ehyeh – Ehyeh Asher Ehyeh – Ehyeh Asher Ehyeh

(Hebreeuws voor: Ik ben die ik ben)

2 gedachten over “WERELD IN BEWEGING – 24”

 1. Heel veel dank voor deze update Elias! Ja, zo voelt het voor mij ook er hangt een afwachtende verstilling. Niet dreigend wel alert houdend in de zin van: pas op je kostbare zelf, vertrouw op het Goddelijk plan, doe positieve bezigheden (koekjes bakken) en stuur – als je dat zo voelt – licht en liefde het veld in. Heb mededogen met iedereen. Een tijdelijke uitval van vooral internet zou me niet verbazen, dan maar even zonder.

  Like

 2. Dag Elias,
  Zondagmorgen werd ik wakker met een spontaan gevoel van grote blijdschap, een gevoel van ruimte en bevrijding. Ik wist direct waarom : de keuze voor de tijdlijn is in de sferen al een feit, rest alleen nog de manifestatie in de wereld.

  Ken je die beelden van Jezus die naar zijn (stralend) hart wijst ? Dat is zijn zwijgende boodschap (altijd al geweest !). Meer hoeven we niet te doen : die hartenergie laten stromen, ze is warm, voedend, troostend, helend.
  Ik zend ze uit, naar allen en alles, ook naar ginds in de VS.
  Grt, iva

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s