Ascentie, Cabal, Deep State, Illuminati, Meditatie, Spiritualiteit, Trump

WERELD IN BEWEGING – 26

Over: na en voor Trump – Simon Parkes – W.H.OKerry Cassidy Is de V.S, Republiek al een feit? – De Nieuwe Samenleving – Versoepeling Coronamaatregelen in democratische StatenEheyh Asher Eheyh

Foto: Ingmar

Na Trump

Na Trump lijkt het alsof Biden werd geïnstalleerd als president van de V.S. De vraag is of dit wel klopt. Er zijn immers verschillende stemmen, onder meer van Simon Parkes, die zeggen dat het allemaal fake, onwerkelijk is en dat de hele ceremonie in Hollywood is opgenomen in nog bestaande coulissen van een oude film. En dat dit theaterstuk mogelijk zelfs op voorhand werd opgevoerd, want Charlie Ward zegt dat hij de video tien uur voor de inauguratie al in Spanje heeft gezien.

Dit schilderij van Simon als Amerikaanse patriot werd overigens door generaal Flynn in opdracht gegeven aan zijn persoonlijke schilder. Dit als dank voor Simons werk om de waarheid over Trump en de gestolen verkiezing te verspreiden.

Enkele dagen na de inauguratie komt de ‘World Health Organization’ met het nieuws dat er teveel ‘false positifs’ zijn door de testmethode die nu wordt aangepast zodat veel minder mensen besmet worden verklaard als voorheen. Ook in Nederland, Hugo?

World Health Organization (WHO) Director-General Tedros Adhanom Ghebreyesus gives a press conference at Geneva's WHO headquarters on Feb. 24, 2020. (Fabrice Coffrini/AFP via Getty Images)
Foto: The Epoch Times

Verder beginnen de democratische gouverneurs nu Biden ‘president’ is de lockdownbeperkingen te versoepelen door restaurants weer te laten openen.

Ik neem aan dat beide maatregelen dienen om de publieke opinie te misleiden door voor te wenden dat juist de Trump regering verantwoordelijk was voor de gigantische schade door de Corona maatregelen. Maar in de staten waar de Republikeinen aan het roer stonden, waren de Coronamaatregelen veel minder streng.

Het schijnt dat er nu veel mensen teleurgesteld zijn dat Biden en niet Trump werd geïnstalleerd. En die frustratie komt uiteraard door de verwachtingen die werden gesteld. Bijvoorbeeld dat Trump in plaats van Biden zou worden beëdigd, verwachtingen dat er massale arrestaties zouden plaatsvinden of dat het moeras heel snel zou worden gedempt.

Deze aard van verwachtingen gaat voorbij aan de eigen soevereiniteit. Het toont een gebrek aan het vertrouwen in de Schepper en in de eigen Goddelijkheid. Als we ons zien als een deel van de Schepper dan vertrouwen we op zijn plan en kijken toe hoe het zich ontvouwt.

Ik kan alleen maar herhalen wat ik al zo vaak geschreven heb en dat is dat het eindresultaat vast staat, de ascentie naar vijfde dimensie van bewustzijn en dat de weg er naar toe wel hobbelig kan zijn.

Foto: John Salzarulo

Wat Trump betreft heb ik ook uitgekeken naar wat er op de inauguratiedag zou gebeuren maar toch vanaf een afstand om het zo eens uit te drukken. Er waren namelijk zoveel tijdlijnen die zo dicht bij elkaar lagen dat het gewoon niet te voorspellen was. En zo heb ik mij heel rustig laten verrassen door wat er uit de bus zou komen.

VOOR TRUMP

Waar staan we nu en waar gaan we naar toe?

Van de tijdlijnen die ik waarneem lijkt me de meest waarschijnlijke die dat Trump in welke vorm dan ook, terug de leiding van de V.S. op zich zal nemen. Voor mij is dat geen geloof, geen hoop, geen aanname maar een heel sterk gevoel. Het meest aannemelijk is dat we weer voor een pre-Trump periode staan, tenminste als hij niet zoals J.F. Kennedy om het leven wordt gebracht. Hij zal wel door de Geestelijke Wereld worden beschermd om inderdaad het werk van Kennedy op te pakken waar die het heeft laten staan om het dan voor eens en altijd af te werken. Het is gewoon een kwestie van tijd. Alles gebeurt in Gods tijd en niet in de onze. Laten we daar alvast aan wennen, namelijk dat alle dingen steeds op het beste en juiste moment gebeuren.

General George S Patton.jpg
Foto: Wikipedia

Wat Trump zelf betreft heb ik steeds het gevoel gehad dat hij een uitstekend strateeg is, en mocht hij inderdaad een incarnatie van generaal Patton zijn, dan weten we waar hij die kwaliteit vandaan heeft. Dus wat mij betreft kunnen we van hem nog wel enkele meesterlijke zetten op het schaakbord verwachten.

Zijn strategie zou kunnen zijn dat hij achter de schermen een nieuwe regering vormt om de Biden fake administratie op het juiste moment te vervangen

Zijn tactiek zou kunnen zijn om de tegenspeler, de Cabal, in slaap te sussen door voor te wenden dat hij gewoon vertrokken is en opgegeven heeft. Er is immers niets gebeurt op de inauguratiedag om het feest van de DEEP STATE te verstoren. Dit onder meer door in zijn afscheidsrede de nieuwe administratie alle goeds toe te wensen Met die nieuwe administratie kan hij wel degelijk zijn eigen, in het geheim samengestelde regering bedoelen, die nu al achter de schermen zou kunnen functioneren om ook de fake Biden regering te vervangen als het juiste moment is gekomen. Hij heeft in al zijn speeches nooit de nieuwe administratie aan Biden gelinkt. Overigens is Biden de president van een zieltogende Corporatie en niet van de Republiek, die Donald hoogst waarschijnlijkr weer nieuw leven gaat inblazen, met de Constitutie als basis, een natie onder God.

Een andere tijdlijn is dat Trump een nieuwe partij opricht, de ‘Patriot Party’, die dan meteen 75 tot 85 miljoen volgers zou kunnen hebben, gezien de echte resultaten van de verkiezing. Dat zou de Republikeinse partij totaal uitkleden en tot stof doen vergaan.

Meer waarschijnlijk lijkt me een andere mogelijkheid, namelijk dat hij met het oude partijsysteem van de Corporatie, dus van de Cabal niets meer te doen wil hebben en een heel nieuw systeem gaat voorstellen, een vorm van regering zonder partijen, waar elke burger concreet inspraak in heeft. Biden is dan hooguit president van een machteloze Corporate en mag nog even in het Witte Huis zetelen. Het wordt over het algemeen niet verwacht dat Trump terug naar het Witte Huis zal gaan, maar ergens anders de zetel van zijn regering zal installeren.

Volgens Kerry Cassidy is de Republiek al in werking onder leiding van Trump

Hoe dan ook of Trump terug komt of niet, de ascentie zal alleszins doorgaan. Wellicht minder snel zonder hem. Wat Biden betreft, hij heeft de verkiezing gestolen en daarom ontbreekt aan die hele structuur de energie, de kracht om voort te kunnen bestaan in de nieuwe 5D vibratie. Het is een spel dat op voorhand al gedoemd was om te mislukken. Dus de bezetting van de V.S. door de Cabal leek heel, heel lang onomkeerbaar. In werkelijkheid is het een illusie die door steeds meer mensen doorzien wordt, zoals dat ook in Nederland plaatsvindt nu er steeds meer mensen ontwaken.

Trump heeft steeds gezegd dat hij het niet alleen kan doen. En dat klopt helemaal. Wij dragen allen een verantwoordelijkheid voor onze persoonlijke en globale toekomst.

Daarom lijkt het mij van belang om de Nieuwe Samenleving in onze gedachten steeds weer vorm te geven, de samenleving gebaseerd op onvoorwaardelijke Liefde en onderling respect, waar iedereen in al zijn behoeften kan voorzien en met zijn eigen projecten ook steeds het welzijn van het geheel voor ogen houdt. En wat zijn jouw projecten? Schep nu al een stevige energetische structuur door je zelf bezig te zien in deze Nieuwe Tijd. En geef het steeds nieuwe energie door je droom te blijven visualiseren. Maar laat dan alles weer los door het in Gods Hand te leggen.

Om te ascenderen is het ook wezenlijk om onze innerlijke processen af te werken, de verdrongen emoties, maar ook alle verwachtingen los te laten en het leven open tegemoet te treden zoals het zich presenteert. Wees klaar om de echte misdadigers, de Illuminati en hun dienaren vergevingsgezind tegemoet te treden. We laten het oude helemaal los om als een onbeschreven blad en onbelast aan de Nieuwe Samenleving te kunnen deelnemen. Een mens in de vijfde dimensie heeft geen verwachtingen, oordeelt niet, heeft een volledige controle over alle lichaamsfuncties en leeft dus in volkomen gezondheid, in harmonie met de natuur en lost alle conflicten vreedzaam op.

.I am that I am (EheyH Asher Eheyh) is een ‘statement’ over de eigen soevereiniteit en eigen verantwoordelijkheid.

Het is een bevestiging van bewust zijn van de eigen Goddelijkheid. Ook en zeker te midden van tumultueuze tijden vormt het een houvast, een basis om als de rots in de branding te kunnen blijven staan. Door het herhalen van deze woorden komen we steeds dichter bij de kern van ons zijn en scheppen vanuit deze kern met steun van ons Hoger Zelf een nieuwe werkelijkheid, een nieuwe tijdlijn door de kracht van de intentie en van deze woorden.

2 gedachten over “WERELD IN BEWEGING – 26”

 1. Mijn verwachtingen waren anders hoog gespannen, en kan wel zeggen dat ik toch wel hevig teleurggesteld was, na dat Biden werd beëdigd.
  En denk dat heel veel mensen in spanning zaten hieromtrent.

  Like

 2. Lieve mensen,
  Wat de mantra Ehyeh Asher Ehyeh
  Wereld meditatie zondag ochtend 31 januari om 0.30 uur Europese tijd.
  Je kunt indien je wenst op you tube inloggen via site http://www.blossomgoodchild.com of via http://www.spiritueellezen.org om de meditatie van White Cloud te volgen. Mantra is I am light, I am Love, I am Truth ,I am. Of indien je zonder you tube werk Ehyeh Asher Ehyeh
  Ik was vorige keer niet van plan om het tijdstip van 3 uur in de ochtend mee te doen maar werd 10 minuten voor aanvang wakker van het getintel, en heb Ehye gebruikt, was indruk wekkend.

  Dank Elias

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s