Ascentie, Cabal, Deep State, Illuminati, Spiritualiteit, Trump

WERELD IN BEWEGING – 27

BLOKKEERT HET ETEN VAN VLEES ONS ASCENTIEPROCES? NIEUWS OVER DE GESTOLEN V.S. VERKIEZING en van GENERAAL FLYNN

In haar boek ‘Lessons from a Living Lemuria’ van Magenta Pixie spreken de ‘Negen’ zich uit over het effect van ons eetpatroon op onze ascentie. Samenvattend: het eten van vlees afkomstig van de vleesindustrie kan inderdaad de ascentie blokkeren. De Raad van Negen legt uit dat het eten van vlees meestal een bepaald karma schept en dat een vegan dieet dat overeenkomt met dat wat de mensen in Lemuria aten ons het beste voorbereidt voor de ascentie met het lichaam en dat er verschillende niveau’s van ascentie mogelijk zijn. In haar boek wordt gedetailleerd uitgelegd hoe dat karma werkt en waar we rekening mee moeten houden om het opstijgen te vergemakkelijken.

Een bijzonder interessant boek dat ons de tot nu toe de ontbrekende informatie levert over de invloed van ons eten op ons ascentie proces.

EINDELIJK ONOMSTOTELIJK BEWIJS VOOR DE GESTOLEN VERKIEZING IN DE V.S.

Mike Lindell

Mike Lindell heeft een documentaire gepubliceerd, die na enkele minuten al van Facebook en Vimeo was verdwenen. De video bevat tot nu toe onbekend materiaal dat laat zien dat de ‘Witte Hoeden’ de hele malversatie van de verkiezing nauwkeurig gemonitord hebben.

Alles werd opgetekend en uitgewerkt in lijsten die laten zien op welk tijdstip de stembiljetten van de V.S. naar het buitenland werden gestuurd, de meeste naar China en dat de veranderde uitslagen weer terug naar de diverse county’s werden verzonden. In die lijsten staan niet alleen de namen van de landen maar zelfs welke computers daaraan hebben deelgenomen met het precieze aantal stemmen dat per computer van Trump naar Biden werden overgeheveld.

Deep State zal er wel alles aan doen om de verspreiding van die video te voorkomen. Dit materiaal zal de rechters tot de Supreme Court toe wel enorm in verlegenheid brengen. Zij hebben immers haast zonder uitzondering verklaard dat ze geen bewijs van fraude hadden gezien. Dit, omdat ze natuurlijk alle aanhangig gemaakte zaken niet in behandeling wilden nemen. Brengt dit de sneeuwbal eindelijk aan het rollen?

NIEUWS VAN FLYNN

Flynn Resigns as National Security Adviser Amid Russia ...

In het laatste interview van Doug Billings met generaal Flynn doet de generaal het voorkomen alsof er geen plan bestaat om de Cabal-regering van Biden te vervangen. Hij ontkent ook dat het leger de feitelijke macht heeft. Wel nodigt hij alle patriotten uit om actief te worden binnen de bestaande structuren van lokaal tot landelijk niveau. Dus een nieuwe Patriot Party zegt hij niet als een oplossing te zien. Toen Doug Flynn vertelde dat hij voor een fles wijn met een vriend had gewed dat Trump de verkiezing zou winnen en hem vroeg of hij zijn vriend die fles maar zou geven, was het antwoord van de generaal: ” Als ik jou was, zou ik die fles maar houden”. Is dat niet een boodschap aan de mensen wereldwijd dat er toch nog iets op stapel staat”?

Ik heb er echt moeite mee om te geloven dat Trump echt in de huidige toestand zou berusten. Dat strookt ook niet met de boodschappen die we van de Geestelijke Wereld ontvangen. Het zou weer een poging kunnen zijn om de Illuminati zand in de ogen te strooien. Hoe dan ook, we zullen wel zien wat er al dan niet gebeurt. Laten we de film zonder verwachtingen voor onze ogen afrollen en blijven actief om onze persoonlijke en globale toekomst steeds opnieuw vorm te geven door deze te visualiseren en weer los te laten: Niet mijn wil maar uw wil geschiede. Ehyeh Asher Ehyeh – Ehyeh Asher Ehyeh – Ehyeh Asher Ehyeh.

Telegram-kanaal: Elias Coaching & Healing

Link: https://t.me/elias9990

2 gedachten over “WERELD IN BEWEGING – 27”

  1. Gisteren heb ik het ook gevolgd. Van Charlie naar Simon en Doug of course. Mooi, tussen de lijntjes kleur zien!
    Het is afwachten wat er zich gaat ontvouwen, en ja, er gaan veel mensen de grond onder hun voeten verliezen. Innerlijk kijken naar eigen Donker en Licht voor mij. Ken je “the dark crystal” van Jim Henson? Uitgekomen in meen ik 1983, de man had een helder inzicht. Fantastisch verhaal, prachtig gefilmd, NU relevant. Op Netflix als serie van 10 delen. Zijn dochters hebben een sequel gemaakt in de geest van hun vader.
    Nog een w.s. op netflix: Breathe van Jonathan Cavendish, zoon van de hoofdrol spelers, afgelopen week op BBC. Over kiezen voor Leven en Liefde.
    Zeer de moeite waard, zeker in deze tijd.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s