Spiritualiteit

CHRISTINA VON DREIEN

Beste vrienden,

We hebben het momenteel allemaal zo druk met de problemen die ons bijna uitsluitend via de media bereiken.

 Zo vaak mogelijk de natuur in gaan brengt dit in evenwicht en doet ons zo veel goed.

We voeden ons vanuit het energieveld van de Aarde, vanuit alle mooie plekken, vanuit de energie van de bomen, vanuit het water en vanuit de lucht die we moeten inademen.

 En toch zijn we zo slordig als het op de natuur aankomt.

 De Aarde heeft een energiesysteem net als wij. Ze heeft energiebanen, energiepunten en ook een energieveld. En alles wat de mensheid doet, denkt en voelt, is in dit veld te zien. Hoe we de natuur behandelen, hoe we andere mensen behandelen, hoe we dieren behandelen, enz.

We zijn allemaal verbonden met de Aarde. We zeggen dat planten en dieren tot de natuur behoren – maar wij mensen behoren ook tot de natuur en zijn verbonden met de Aarde. De Aarde neemt alles waar wat er op haar oppervlak gebeurt. Zij voelt ons mensen ook. Ze voelt het wanneer we haar natuur vernietigen. Maar ze voelt het ook als liefdevolle mensen op haar lopen. De Aarde voelt elke liefdevolle aanraking van ons. Als we een boom met liefde aanraken, of de grond in onze tuin strelen.

En wanneer de Aarde onze liefdevolle aanraking voelt, geeft dit haar ook kracht. Dit helpt haar om moeilijke tijden beter door te komen. En ze voelt dat een groot aantal mensen zich realiseert dat ze anders met de natuur moeten omgaan. Ze voelt dat hun bewustzijn zich steeds meer opent, en dat ze een mooie toekomst wensen.

De natuur kan zichzelf in evenwicht brengen en harmoniseren. De natuur reguleerde zichzelf al toen er andere beschavingen op Aarde leefden. En zij reguleerde zichzelf ook al voordat de huidige mens begon met bosregeneratie en het in toom houden van de dierenpopulatie (zoals bij de jacht), enz. Wij stellen ons voor dat de natuur ons nodig heeft om gezond te zijn.

Zoals ik het zie, is dat niet waar.

Maar om gezond te blijven heeft zij ons wel nodig, in die zin dat wij, door op de Aarde te bestaan, onze positie in de natuur hebben en die positie moeten behouden om alles op de Aarde in harmonie te laten zijn.

De Aarde heeft niet alleen energiebanen zoals wij, maar ook bewustzijn. Het zou makkelijk voor haar zijn geweest om ons binnen één dag uit te roeien. Maar ze heeft het niet gedaan. Dit betekent dat ze oneindig veel geduld en liefde voor ons heeft. Een onvoorwaardelijke, vergevende liefde. En vanuit mijn perspectief betekent dit ook dat zij de hoop en het vertrouwen heeft dat wij in staat zijn om te leren.

Als haar liefde niet zo groot was, zou haar geduld al lang op zijn.

In het allereerste begin werd de mensheid beschouwd als een soort beschermer. Als je vandaag de dag naar de mensheid kijkt, kun je aanvoelen dat er een of andere grote, ongunstige gebeurtenis moet hebben plaatsgevonden.

Maar ieder mens die wakker wordt, de verbinding met zijn ziel herstelt en in alles een bewust wezen ziet, helpt de mensheid weer te worden wat zij had moeten zijn.

Jullie Christina

Klik hier voor de originele Duitse tekst en voor de aankondiging voor haar Duits / Engelstalig webinar

Vertaling: Elias

2 gedachten over “CHRISTINA VON DREIEN”

  1. ja,hier word ik blij van!Heb alle drie boeken van Christina gelezen,en vind,dat ze een heel mooie uitstraling heeft. Al ben ik het niet met ;alles eens,wat ze schrijft.Maar ik geloof absoluut,dat de natuur een heel grote kracht bezit—en wij zijn onderdeel van de natuur.Ik houd ontzettend veel van bomen,en heb er al heel wat geschilderd.Christina voelt absoluut positief aan,net als die beroemde klimaat -activiste.,Greta Thunberg. (ik was even de naam kwijt) Soms denk ik,dat misschien de kinderen de wereld gaan redden—met zijn allen. Van complottheorieën distantieer ik me liever.Laten we ons liever op het Licht richten,al kunnen we het donker—ook in onszelf niet ontkennen.Ik heb ontdekt,dat een beweging als QAnon fascistoïde trekjes heeft.De rubriek van Machteld spreekt me wel aan . Af en toe lekker down to earth.,en wat een leuke hond hebben jullie.Brief volgt.Aan gedichten schrijven kom ik niet meer toe. Wel aan schilderen.En het wordt lente!–dat betekent de tuin in!
    Vrede en Alle Goeds,van Irene

    Like

    1. Dankjewel voor je reactie Irene. Het is goed om steeds je eigen gevoel, je eigen waarheid te volgen en je hoeft het zeker niet met alles eens te zijn met iemand zoals Christina die haar inzichten met ons deelt. Wat Greta Thunberg betreft, zou ik nog eens wat meer informatie zoeken. Dan zul je zien dat ze een pion van de Illuminati is geworden die haar misbruiken om hun eigen agenda door te voeren. Ze wordt gefinancierd, gesteund en gestuurd door de Rothschilds …

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s