Cabal, Celwerk, Deep State, Geen categorie, Healing, Illuminati

SUNNY SIDE – 2

IN DE KERN VAN ALLE DUISTERNIS IS ER LICHT

Jezus zei eens tegen mij: “Jullie hebben het makkelijk om mij te zien in het Licht, maar weet dat ik ook aanwezig ben in de diepste duisternis”. Hij zei ook dat er achter de Cabal, of Illuminati drie, vier door God gezonden mensen zijn die niemand kent en de opdracht hadden / hebben om de duistere kant van de dualiteit te organiseren en dat deze mensen weer net zo geruisloos zullen verdwijnen als hun taak ten einde is.

Voor ons is dat een uitnodiging om de dingen die er zijn in hun bestaan te aanvaarden, niet te veroordelen omdat alles wat er is binnen het Goddelijke plaats vindt en dus zin en betekenis moet hebben anders zou het niet kunnen bestaan. De slachtoffers van vandaag zijn immers de daders van gisteren en hebben zelf voor de slachtofferrol gekozen omdat dit weer balans schept.

Een andere benadering is om bewust te zijn dat alles wat er op onze weg verschijnt door ons zielenbewustzijn, dus door ons als een ervaring daar werd geplaatst. Op een bepaald moment op ons spiritueel pad beseffen we dat al het andere ook een spiegel is, het spiegelt onze onvoorwaardelijke Liefde als ook onze nog niet verwerkte duistere zijde. Zo kunnen we altijd in de ander onszelf zien, onszelf zoals we nu zijn of hoe we ooit waren in een ander leven. En als we in alles onszelf zien dan bestaat goed en kwaad niet meer omdat we één zijn met alles wat is

UIT EIGEN ERVARING

Onze hond is een mengsel van een Border- en een Schotse collie. Haar leeftijd is vijftien jaar. Normaal leven deze honden tot ze twaalf zijn. Maar wat is normaal? Luna eet met ons mee, praktisch steeds veganistisch, daarom is haar conditie voor haar leeftijd ook bijzonder goed. Ze schiet nog als een pijl uit de boog om achter de bal aan te rennen en die bal kan ik wel twintig keer achterelkaar gooien.

Luna op 9 februari 2021

Als ik met de tennisbal gooi, zoals gewoonlijk, dan gaat die natuurlijk een flink stuk verder dan hier met dat stukje tak.

Nu kregen we met Luna plots het volgende probleem: ze begon met s-nachts te janken, bleef maar rond lopen alsof ze de weg kwijt was, niet meer wist waar ze was. Ik moest dan midden in de nacht opstaan om haar te kalmeren. De dierarts vertelde ons dat dit heel duidelijke en klassieke symptomen van dementie zijn en verschreef een allopathisch middel dat we even hebben toegediend en wat ook wel hielp. Alleen, wij zijn geen voorstanders van Big Pharma- Chemicaliën en hebben die dan ook vervangen door Valeriaantinctuur, gewoon om te testen. Dat bleek een goede keuze. Haast tegelijkertijd ben ik begonnen om met haar hersencellen te werken door ze nieuwe energie te geven en te zorgen dat ze die niet weer snel verliest. Na een week kon ik ook met de Valeriaan stoppen.

Nu we het toch over celwerk hebben: ik plan een celwerk webinar. Een in het Nederlands en een ander in het Engels. Dit om te leren met de methoden van Jezus je eigen cellen en dus je lichaam stapsgewijze te verjongen. Met Rutte aan het roer zal ik de oude weekend seminars voorlopig wel niet kunnen hervatten.

Om te zien dat mijn eigen conditie met tachtig lentes ook niet al te slecht is, kijk naar de video op deze pagina

OVER MIJN PERSOONLIJKE EVOLUTIE

Zoals in mijn vorige ‘Sunny Side’ beloofd, hier iets over mijn eigen geschiedenis: Laat me beginnen met een oorlogsverhaal, onze evacuatie: in september 1944 woonden mijn ouders, mijn broer, zus en ik in Kerkrade. De Amerikanen waren toen al tot in de wijk Spekholzerheide doorgedrongen en dus waren de bewoners er al bevrijd. De mensen van het centrum dat nog onder de Duitse bezetting leed moest op bevel van de Duitsers op 25 september de stad verlaten. Mijn ouders hadden wat bezittingen bijeen gezocht en in een oude kinderwagen gedeponeerd. Hierop werd ik geplaatst en zo vertrokken we vanuit het centrum richting Mechelen waar we uiteindelijk onderdak vonden bij kennissen.

De evacuatie van Kerkrade: dodelijke volksverhuizing dwars door de vuurlinie
Foto: Privéarchief Frans Diels

Ik kan me van die tocht nog het een en ander herinneren.

Sommige beelden staan nog op mijn netvlies. Ik dacht dat de stad toen rond de dertigduizend inwoners had, dus een hele sliert mensen. Het was verboden om uit de stoet te stappen, maar op een bepaald moment viel ik van de wagen in een plas modder. Mijn ouders besloten toch naar een boerderij iets van de weg af te gaan. Daar werden mijn kleren gedroogd en konden we nadien de weg vervolgen. Achteraf bleek dat de Duitsers granaten hadden afgeschoten die tussen de vertrekkende mensen terecht kwamen. Daarbij vielen er verschillende doden, die bedekt met een zeildoek aan de rand van de weg lagen, toen wij daar langs liepen. Later hoorden we dat deze doden de mensen waren waarmee we samen hadden gelopen. Mijn vallen heeft toen wellicht het leven van ons allen gered. Kennelijk was het onze tijd nog niet.

Rectificatie:

In mijn laatste mailing is bij een deel van de e-mails tekst op onverklaarbare wijze verdwenen. Daarom hier nog eens de hele tekst:

Lieve mensen,

Ik heb de laatste tijd nogal wat artikelen geschreven maar niet de tijd gevonden om jullie die regelmatig toe te sturen. Ik voel mij momenteel gedreven om veel te schrijven omdat we nu in een ongelofelijke spannende tijd leven. De ‘strijd’ tussen de machten van het Licht en de duisternis loopt ten einde. Ofschoon de overwinning van het Licht vast staat, dat is immers deel van het Goddelijk Plan voor deze planeet, blijft de weg nogal hobbelig. Langs de ene kant houd ik bij wat de Geestelijke Wereld ons stapsgewijze onthult over die weg, langs de andere kant interesseer ik me voor wat er in de zichtbare wereld voor belangrijks gebeurt en schrijf een samenvatting om met jullie te delen.

Grote onthullingen staan voor de deur. Ook de Lichtwezens weten niet wanneer die precies zullen plaatsvinden. Weet wel dat er dan veel ‘slapenden’ zo hardhandig worden wakker geschud dat ze de grond onder hun voeten voelen wegtrekken. Deze mensen hebben dan hulp nodig. Help de mensen om jullie heen om terug in innerlijk vertrouwen en vrede te komen. Leg ze uit wat in werkelijkheid plaats vindt.

OVER FACEBOOK, YOUTUBE, TWITTER

De propagandakanalen van de Cabal zijn niet alleen de mainstream media, maar ook deze Social-Mediaplatforms. Alles wat de Illuminati niet welgevallig is wordt meteen gecensureerd: soms binnen enkele minuten verdwijnen video’s, bijvoorbeeld over het Covid-bedrog of over de overweldigende bewijzen van de verkiezingsfraude in de V.S.

Daarom ben ik een groep op Telegram begonnen (voor computer en smartphone), waar ieder vrij zijn eigen mening kan delen. Hier plaats ik praktisch dagelijks voor mij interessante nieuwsberichten of gewoon mijn eigen tweets.

De naam van de groep: Elias Coaching & Healing – Link: https://t.me/elias9990

Iedereen is welkom, ook voor bijdragen te plaatsen. Wat eigen bijdragen betreft: graag over eigen inzichten, leerprocessen en zijn het links naar andere artikelen of video’s, dan graag een commentaar, de eigen visie op het gebeuren of wat er geschreven werd. Het gaat er hier namelijk niet om, wat er gebeurt maar wat het met ons doet. Enkel zo kan het een interessante en interactieve site worden waar we met elkaar kunnen discussiëren. Anders slibt het kanaal snel dicht met teveel informatie die we wellicht ook elders kunnen vinden. Dit kanaal is in principe een spiritueel kanaal en door bepaalde gebeurtenissen letterlijk in het Licht te plaatsen kunnen we er allen nog van leren.

Een gedachte over “SUNNY SIDE – 2”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s