Ascentie, Channeling, Spiritualiteit

Mike Quinsey’s Boodschap van zijn Hoger Zelf, 10 September, 2021

Er is een plan en dat is er altijd geweest, en het wordt gesteund door ons die u helpen om u aan uw levensplan te houden. Natuurlijk hebt u een vrije wil en kunt u van het u toegewezen pad afdwalen, maar met onze hulp kunnen wij u er weer naar terug leiden.

Uw niveau van bewustzijn zal het bepalen hoe goed u onze boodschappen interpreteert. Er wordt niet van u allen verwacht dat u de diepere betekenis begrijpt, maar er is geen reden waarom u het niet op uw persoonlijk niveau zou begrijpen. De tijden zijn nog steeds verwarrend, maar er zijn onderliggende veranderingen die jullie op een pad brengen dat jullie uiteindelijk volledige voldoening zal brengen. Gebeurtenissen worden op zo’n manier gearrangeerd dat, ongeacht hoe ze jou persoonlijk beïnvloeden, het uiteindelijke doel zal worden bereikt.

De oude niveaus worden afgepeld, ondanks pogingen van leden van de Illuminati om ze op hun plaats te houden. Zij verliezen echter de strijd om het Licht tegen te houden dat jullie verlichting brengt en zo zal het doorgaan totdat de Duisternissen geen enkele invloed meer op jullie hebben. Dat niveau is nu nog ver weg, maar het zal versnellen naarmate de duistere invloeden niet langer de macht hebben om het pad voor de Mensheid te dicteren.

Jullie hebben een gezegde dat zegt: “Alle wolken hebben een zilveren randje” en de huidige tijd is daarop geen uitzondering, want er zal veel goeds voortkomen uit de moeilijke tijden die jullie nu doormaken. Alle ervaringen hebben echter een uiteindelijk einde, en in jullie geval zal dat de opheffing zijn tot een periode van vredig bestaan, zodat jullie kunnen profiteren van de vele vernieuwingen die jullie leven een stuk gemakkelijker zullen maken. Wij hebben jullie al zo vaak gezegd dat jullie in een valse situatie leven die in stand wordt gehouden door hen die jullie letterlijk als slavenarbeiders gevangen willen houden.

Jullie zijn grote Lichtwezens als jullie het maar wisten en jullie zullen je status te zijner tijd weer opeisen. Het leven is voor jullie soms als een pantomime geweest met zielen die hun rol volgens het script uitvoerden zonder te beseffen dat het toneelspelen is. Dit wordt langzaamaan achter je gelaten en naarmate meer geëvolueerde zielen op Aarde arriveren, verandert de trilling ten goede en zul je het duidelijk merken aan hun begrip van wat nodig is om succesvol te zijn. Let op wat zij zeggen want zij zijn gekomen met een doel, om de mensen van de Aarde te verheffen en hebben veel te bieden.

Er is een plan en dat is er altijd geweest, en het wordt gesteund door ons die u helpen om u aan uw levensplan te houden. Natuurlijk hebt u een vrije wil en kunt u van het u toegewezen pad afdwalen, maar met onze hulp kunnen wij u er weer naar terug leiden. Het is duidelijk in uw belang om het te volgen en er zo voor te zorgen dat de kansen van het leven niet worden verspild. Het kan natuurlijk zijn dat u zo verankerd bent geraakt in de lagere trillingen dat u kansen om te groeien in het Licht negeert. Het betekent gewoon dat je nog meer levens nodig zult hebben om te ontwaken en je overeengekomen levensplan te vinden. Wij juichen als jullie dat doen en sporen jullie aan om verder te gaan. Wij weten dat jullie het kunnen, maar als jullie deze kans missen, zullen er altijd meer zijn en wij zullen bij jullie zijn.

Er zijn veel zielen die goed op weg zijn naar succes en die, nu ze zo ver gekomen zijn, zullen blijven vooruitgaan. Nu de mijlpaal gepasseerd is, lonkt een nieuwe toekomst, dus laat die zich ontwikkelen zonder vooraf bepaalde ideeën over hoe die zal zijn. Laat het zich natuurlijk ontwikkelen en alles zal naar uw wens verlopen. Je Gidsen kennen je heel goed en weten wat je nodig hebt om te blijven evolueren en zullen je helpen zonder je keuzes te belemmeren. In het verleden zijn jullie wel eens de diepte ingegaan, maar nu zijn jullie vrij van dergelijke belemmeringen. Naarmate jullie opstaan uit het slijk waarin de Mensheid heeft verkeerd, wordt het licht sterker en zullen negatieve situaties wegebben tot ze helemaal verdwenen zijn.

Natuurlijk zullen sommigen de waarheid van de bovenstaande beweringen willen weten en die zal komen naarmate jullie je verder ontwikkelen, en het belangrijkste is dat jullie bewustzijn zich uitbreidt. Wees ervan verzekerd dat naarmate je bewustzijn groeit, je een groter begrip zult krijgen van alles wat er om je heen is. Tot nu toe waren jullie zo ingekapseld dat jullie alles konden ervaren alsof het de eerste keer was, maar nu zijn jullie bevrijd en zullen jullie je meer gaan herinneren van je vroegere ik. In de nabije toekomst zul je herinneringen van het ene leven naar het andere dragen.

Zelfs nu, terwijl je je ontwikkelt, beweeg je je op een ander niveau en je zult het weten als je meer helderziend wordt. Je zult bijvoorbeeld de gedachten van andere mensen beginnen op te pikken voordat ze iets zeggen. Er zal inderdaad een tijd komen, die nog ver weg is, dat je minder met het gesproken woord zult communiceren en de kracht van gedachten zult gebruiken, en dat veel sneller zult vinden. Hebt u ooit op het punt gestaan contact met iemand op te nemen en ontdekt dat zij eerst contact met u opnemen, dat is de kracht van de gedachte.

Ongetwijfeld beginnen velen van u te merken dat uw paranormale krachten toenemen en dat u weet hebt van gebeurtenissen voordat ze plaatsvinden. Eeuwenlang hebben sommige mensen “gevoeld” wanneer een groot voorval met de dood van mensen heeft plaatsgevonden. Het is ook duidelijk wanneer sommige mensen algemene voorgevoelens krijgen van een gebeurtenis die eraan komt. Je Gidsen kunnen echter ook verantwoordelijk zijn voor sommige ervaringen wanneer zij je “waarschuwen” voor gevaar dat voor je ligt. Op een bepaald moment hebben de meeste mensen vreemde ervaringen die ze niet kunnen verklaren, die hoogstwaarschijnlijk het gevolg zijn van contact met hen.

Dat stemmetje dat van binnenuit komt, zijn vaak je Gidsen die je helpen om aan je levensplan te werken. U zult dit besproken hebben voordat u incarneerde zodat zij weten wat er van u verwacht wordt. Naarmate de tijd verstrijkt zult u zich meer bewust worden van hun aanwezigheid. Spreek met hen als een vriend voor het leven en laat hen weten wat uw gevoelens en behoeften zijn. Zij zullen verheugd zijn te weten dat u hen erkent en nauwer kunt samenwerken. Zij worden gekozen op grond van hun ervaring en begrip van wat het betekent een mens te zijn.

De trillingen blijven stijgen en terwijl je dat doet laat je de lagere achter je en langzaam maar zeker versmelt je meer met het Licht, en dat maakt het leven een stuk gemakkelijker om te ervaren. We zien dergelijke verwezenlijkingen meer en meer gebeuren naarmate het aantal mensen dat zich op een ascensiepad begeeft toeneemt. Het maakt deel uit van het plan voor de Mensheid om hen te helpen tot een succesvol einde te komen. Wat jullie tot nu toe hebben bereikt zal jullie zeker op het goede spoor houden voor de verheffing waar jullie naartoe werken, en wij zullen de hele weg bij jullie zijn.

Ik laat jullie achter met liefde en zegeningen, en moge het Licht jullie dagen en pad naar voltooiing verlichten. Deze boodschap komt door mijn Hoger Zelf, mijn God Zelf en iedere ziel heeft dezelfde verbinding met God.

In liefde en licht.

Mike Quinsey

Vertaling: Elias

Elias TELEGRAM groep: https://t.me/elias9990

Hier meer info over mijn werk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s