Astrale reizen, Cabal, CORONA, Crypto, Deep State, Healing, Illuminati, Spiritualiteit

PLEJAADSE VISIE OVER CRYPTO EN ONS FINANCIEEL SYSTEEM

In onze vorige vragen aan de groep mensen uit de Plejaden ging het over gezondheidsproblemen en Covid. We vroegen ook hoe zij de toekomst van ons financieel systeem en met name die van Crypto currency zien.
Deze mensen, waaronder een van haar begeleiders op aarde, ontmoette mijn cliënte tijdens haar astrale reis naar haar thuisplaneet voor advies en healing in verband met haar migraine.

Elias: Er zijn stemmen die zeggen dat Cryptocurrency in feite ontworpen is als tegenhanger van het Fiat-systeem en anderen zijn van mening dat het door de Illuminati gecontroleerd wordt die er op elk moment de stekker kunnen uittrekken. Hoe zien zij dat?

Ze zeggen dat de Cabal wanhopig kan worden en dat het inderdaad mogelijk kan zijn dat de stekker er uitgaat, maar dat zal niet zozeer alleen Crypto betreffen, maar het hele systeem. Het gaat dus niet alleen over Crypto, maar het kan goed zijn dat ze een black-out maken van het hele internet. Daar Crypto momenteel overal geïmplementeerd wordt, proberen ze grip te krijgen op het systeem, waar ze tot nu toe geen toegang toe hadden. Dat is het, wat ze aan het doen zijn. Ze kunnen het niet meer wegkrijgen, maar enigszins willen wegpoetsen. Er zijn te veel belanghebbenden, momenteel ook van de elite die in het systeem zelf verweven zijn. Maar, wat ze willen is, dat alles gecontroleerd kan worden, dus ook Crypto. Ze zeggen dat Amazon het zal gaan implementeren, Apple, Twitter, al die grote bedrijven, Google en dat doen ze zodat wij onze Wallet-adressen aan hun kunnen geven. Dan hebben ze zicht op wat er gebeurt op alle rekeningen. Waar vandaan en waar naartoe? Maar, wanneer je nergens je Wallet-adres bekend maak, zal het altijd lastiger voor hun zijn. Maar als ze het echt zouden willen, kunnen ze alles traceren

gold and silver round coins

E: Wat adviseren ze? Nu stoppen met Crypto of kunnen mensen er gewoon mee doorgaan?

Ja, hoor, dat is geen enkel probleem, maar houd wel rekening met een tijdelijke black-out van het internet.

E: Daarna hebben we weer toegang tot internet?

Exact,.

E: En wat als de Fiat-schulden-zeepbel barst, zijn we dan het geld van onze bankrekening kwijt of wordt het omgewisseld tegen het nieuwe Kwantum Financieel Systeem? Is er plotse of geleidelijke omschakeling naar dat KFS? Hoe zien zij dat?

Er zijn verschillende partijen die verschillende dingen voor hebben op aarde. Het hangt ervan af, wat we zelf in de toekomst beslissen, waar het heen zal gaan qua geldsysteem. Er is inderdaad een groep die een kwantumsysteem aan het ontwikkelen is, die energie is heel duidelijk te zien. Aan de andere kant is de energie ook heel duidelijk waar te nemen van het overheidsregulerend systeem, wat ze de wereldmunt noemen, wat ze ook willen invoeren. De overgang zal geleidelijk gaan in landen waar wij wonen. In andere landen zou het een ramp kunnen zijn, met name in niet-westerse landen. Daarom zijn die landen ook aan het overschakelen op andere munten en proberen uit man en macht om alles overeind te kunnen houden. Het is niet helemaal duidelijk op dit moment met wat er gaat gebeuren. Het is nog niet beslist. Het hangt nog van allerlei verschillende factoren af, hoe de toekomst op dit vlak er uitziet.

E: Wij hebben nu zo’n enorme demonstratie in Amsterdam gehad, kan zoiets de regering niet aan het wankelen brengen? Zou de regering nog lang stand kunnen houden in Nederland als dergelijke demonstraties met steeds meer mensen doorgaan? Hoe zien zij dat?

De verandering zal komen vanuit de mensen zelf, zeggen ze. Wij zijn de verandering. De regering zal blijven zitten tot het bittere einde. De regering heeft namelijk geen geweten. Ze draaien alles zo, zodat het in hun eigen voordeel uitkomt. De energie om te veranderen wordt wel steeds groter, ook in de regeringen zijn mensen die op een andere manier functioneren. Ook in de regeringen zijn er steeds meer mensen die beginnen te zien wat er aan de hand is. Dat heeft wel degelijk effect en zeker ook bij politieke partijen die zich warm maken voor wat er aan gaande is. Dat is heel, heel belangrijk en het is een heel grote rol, die momenteel door deze mensen gespeeld wordt. Dat neemt niet weg dat politici in grote mate gechanteerd worden en dat zal allemaal aan het Licht komen. En op het moment dat dit aan het Licht komt, dat ze door chantage daar zitten, op dat moment is het over en uit. Tot dan zal het doorgaan.

E: Hebben zij een idee, wanneer dat zal gaan gebeuren? In welk jaar?

2023 – 2024. We zitten nog even in deze situatie.

E: Hartelijk dank voor alle raad en antwoorden op onze vragen.

Elias TELEGRAM groep: https://t.me/elias9990

Hier meer informatie over mijn werk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s