Ascentie, Healing, Relaties, Spiritualiteit

LEREN VAN DE PROCESSEN VAN ANDEREN – 6

Op weg naar onze ascensie zijn we bezig met het afwerken van onze verdrongen emoties, met het opruimen van onze blokkades, onze innerlijke processen of thema’s zoals Jezus ze noemt. Hoewel elk mens uniek is, gaan we vaak door dezelfde processen. Daarom kunnen we veel leren van de thema’s van anderen en hoe die werden afgewerkt.

Er komen vaker met mensen om raad voor hun relationele problemen. Liefde is dat, wat we in werkelijkheid zijn, maar dan hebben we het over onvoorwaardelijke liefde en dat moeten we meestal nog vanuit onze kern, activeren.

Deze man heeft net een relatie achter de rug en heeft een vrouw ontmoet waarvoor zijn hart weer schijnt open te gaan.

Na een aura- en chakrareading, waarbij ik zag dat de wonden vanwege het afbreken van zijn vorige relatie nog niet geheeld waren, zei ik hem het volgende:

Je hart is inderdaad weer even open gegaan, maar de wonden die zijn ontstaan door het verbreken van je vorige relatie heb ik nog steeds kunnen zien. Maar je bent ook met dergelijke pijn in deze incarnatie gestapt, pijn uit verbroken relaties in andere levens.

De vorige partner heb je in je leven geroepen om je aan die oude pijn te herinneren, zodat je nu alle wonden in een keer kunt oplossen. Het is steeds dezelfde trilling, die hartenpijn en als je je daar in die vorige levens niet mee hebt kunnen confronteren, omdat ze toen te heftig was, dan heb je nu, in dit leven besloten om er komaf mee te maken, zodat je die innerlijke spanning kwijtraakt en ook in staat bent om te ascenderen, want al die pijn kun je echt niet meenemen.

Je kunt natuurlijk stappen zetten in de richting van die nieuwe vlam. Maar ergens moet je ook voelen dat het in principe niet die kant op gaat, anders was je met je vragen niet naar me toe gekomen.

casey-horner-klein

Ik raad je aan om met deze nieuwe relatie voorzichtig om te gaan en eerst de pijn van je vorige relaties te helen. Daarom lijkt het mij beter om nu je energie op dit moment niet met een ander te delen.

Het is belangrijk dat je voorzichtig bent met jezelf en met vrouwen. Het gaat naar mijn inzicht nu echt niet om die nieuwe relatie, maar om genezing van het oude. En pas als deze processen voltooid zijn, zul je weten waar je werkelijk naar toe wilt.

Op dit moment lijkt er alles op dat je door je ziel niet gevraagd bent om in die nieuwe richting te gaan. In plaats daarvan zou het waardevol zijn om eerst die oude wonden te helen en daarvoor diep in je innerlijk te duiken. En wanneer je deze processen hebt doorlopen, zul je helder zien en ook weten wat je moet doen en waar je heen wilt. Mijn raad is: houdt hier voorlopig afstand. Het is nu niet aan te bevelen om verdere stappen in haar richting te ondernemen. Nu is je hart in feite nog geblokkeerd door die oude verwondingen en kun je je nog niet helemaal openen uit angst voor nieuwe verwondingen.

Je kunt haar dus nog niet dat geven waar je na het afwerken van die innerlijke processen wel toe in staat zult zijn, want dan is je hart weer helemaal open, heb je geen angst meer en kun je volledig authentiek de ander tegemoet treden. Wees nu heel open naar haar toe en zeg haar dat je even tijd voor jezelf nodig hebt. Als zij echt voor je openstaat dan zal ze wel wachten. Zo niet, kun je nadien iemand aantrekken die dan ook op jouw niveau van trilling staat, waardoor je een werkelijk liefdevolle relatie kunt leven. Mocht je voelen mijn raad niet op te volgen, dan is dat helemaal o.k. Volg steeds je gevoel, ik kan enkel mijn visie met je delen.

Volg dan ook je gevoel, want dan is wat relaties betreft je leerproces nog niet helemaal afgelopen en ben je nog niet klaar om je met die oude pijn te confronteren en heb je waarschijnlijk nog wat verdere ervaringen nodig die ook nog pijnlijk kunnen zijn, maar ook die kun je met een open vizier en moedig tegemoet treden. Mijn client besloot om mijn raad te volgen.

Wat ik verder voor deze mens heb kunnen doen was helpen om die oude pijn op te lossen met een methode die ik van Jezus heb geleerd en uiteraard met een reiniging en healing van zijn energiesysteem.

Zelf heb ik door verschillende relaties nogal wat wonden opgelopen en soms heftige emotionele pijn, als dubbele schorpioen, mogen ervaren en daardoor heel veel kunnen leren en kunnen groeien.

Conclusie: Heel veel relaties stranden omdat de oude pijn uit vorige levens en de huidige incarnatie nog niet is afgewerkt.

Meer weten over mijn werk?

Elias Telegram-groep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s