Channeling, Healing, Spiritualiteit, Wetenschap

LEREN VAN DE PROCESSEN VAN ANDEREN – 7

Op weg naar onze ascensie zijn we bezig met het afwerken van onze verdrongen emoties, met het opruimen van onze blokkades, onze innerlijke processen of thema’s zoals Jezus ze noemt. Hoewel elk mens uniek is, gaan we vaak door dezelfde processen. Daarom kunnen we veel leren van de thema’s van anderen en hoe die werden afgewerkt.

Voor ouders is het een drama als hun kind dreigt te sterven aan kanker. Dit kind is drieënhalf jaar oud en lijdt aan leukemie. Bij moeilijke gevallen vraag ik de Geestelijke Wereld om raad.

Mijn gids:

“De ziel van het kind laat zich duidelijk zien en zegt ‘Ik heb mijn eigen weg. Ik moet met mijn aanwezigheid veel mensen raken. Sommigen komen eindelijk in hun processen door het contact met mij. Ik ben een ziel die mensen wakker schud. Veel mensen om mij heen zijn inert en willen hun problemen niet oplossen. Ik help ze daarbij. Ik breng ze echt in beweging. Dit is mijn pad om te bewandelen. Ik moet mijn taak volledig uitvoeren. En als ik naar mijn ouders kijk, besef ik ook dat zij mij nodig hebben en dat ik bezig ben om hun zielenweefsel flink open te scheuren’.

De zielen van de ouders staan erbij en zeggen: ‘wij willen je beschermen, wij willen je helpen, maar wij laten je ook vrij. Als je wilt gaan, mag je gaan, als je wilt blijven, mag je blijven, we laten je vrij’. 1)*

De ziel van het kind spreekt: ‘Dat is voor mij in ieder geval de basisvoorwaarde om te blijven. Als deze voorwaarde niet bestaat, moet ik zeker vertrekken’. Je kunt heel duidelijk zien dat het belangrijk is dat de ouders altijd goed accepteren en loslaten.

Jouw eigen ziel plaatst zich ook in het veld en helpt het kind om haar eigen problemen onder ogen te zien. Het helpt het kind om haar eigen problemen te verwerken. 2)* Op het niveau van de ziel is hier veel mogelijk, de ziel moet zacht blijven. Zij blijft zacht, open en sluit zich niet af. Alles heeft nog tijd nodig en het einde is nog niet in zicht, want het brengt alle betrokkenen in beweging, ook jouw als healer.

Door dit verhaal kunnen we begrijpen dat dergelijke situaties veelal gebeuren om de ouders wakker te schudden, om ze op het spirituele pad te brengen. Soms zijn dat afspraken die gemaakt worden vóór de ouders incarneren en wel met een ziel waarmee ze zich hecht verbonden voelen, om ze te hulp te schieten, als ze in de dualiteit verstrikt dreigen te raken.

1)* Er was hier uiteraard een groot verschil tussen de instelling van de zielen van de ouders en hun persoonlijkheid. Ze waren radeloos door de ziekte van hun kind en hebben er enorm onder geleden.

2)* Dat mijn ziel al tijdens de channeling met de healing begon, daar was ik niet van bewust. Ik kreeg ook een keer te horen dat terwijl ik bezig was met een healing ter plaatse, er een deel van mij werkte met een kankerpatiënt in het buitenland. Een voorbeeld van ons aller multidimensionaliteit.

Wat de Healing betreft heeft de Geestelijke Wereld, met name Jezus mij in dat proces diepgaand begeleid. Het werd voor mij de langste healing ooit, maar het kind heeft het gehaald, is helemaal genezen en ondertussen een vrolijke tiener. Ik heb eerder geschreven over het verloop van het intensief maar aangrijpend genezingsproces. 

Foto kind: Vitolda Klein

Meer weten over mijn werk?

Elias Telegram-groep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s