Ascentie, Cabal, Channeling, COVID-19, Deep State, Healing, Illuminati, Spiritualiteit, Vaccinatie, Wetenschap

LICHTZUILEN

Er bestaat een plan van de Cabal dat nog niet zo in de openbaarheid is geraakt, dat niet minder ‘geniaal’ als alle anderen is, maar zeker hun duivelse bedoelingen wel heel duidelijk blootlegt.

Het plan is om iedere wereldburger dermate te manipuleren, dat de mensen op gewelddadige manier komaf maken met hun eigen regering. De nog slapenden zullen begrijpen in welke val ze zijn gelopen als de vaccins tot massale sterfgevallen leiden. De politici en wetenschappers die het spul aan de mensen hebben opgedrongen, zullen de schuld krijgen. En in het scenario van de Illuminati zullen de massa’s zo woest worden dat ze de overheidsinstellingen afbreken en de misdadigers, zoals dat tijdens de Franse revolutie vele adellijken overkwam, aan de lantarenpalen opknopen. Als ‘oplossing’ voor de chaos zou dan de wereldregering à la Schwab worden geïmplementeerd.

We hebben het hier over een bepaalde tijdlijn, een mogelijke toekomst. Maar hoe hoog ligt de waarschijnlijkheid van deze tijdlijn? Ik vroeg het aan de Geestelijke Wereld.

Jonah toont een beeld van boze mensen, maar daarbij ook een groep die dat niet is. Met name de gevaccineerde mensen zullen heel boos zijn. Van de ongevaccineerde mensen zullen sommigen kwaad zijn, maar niet allen, omdat die bewuster in het leven staan. Er zullen ook veel lichtwerkers zijn die aan de slag gaan om die woede te transformeren als het zover komt. Dan toont Jonah de aarde met overal lichtpuntjes die zich toch verspreiden. Heel veel mensen zullen overlijden en dat roept boosheid en verdriet op. Daarom is het voor ieder bewust mens een taak om alle gevoelens op aarde dan te kanaliseren.

Zelf krijg ik de opdracht om weer Lichtzuilen te gaan plaatsen om die gevoelens een plaats te geven. We moeten die overal op aarde gaan plaatsen en dat is heel essentieel. De Lichtwezens zeggen dat ze dan kunnen helpen. Ze kunnen weinig doen als we met hun geen verbinding maken.

Elias: “Ik werk al langer met Lichtzuilen, dat is al jarenlang een onderdeel van mijn seminars.”

Jezus: “Door die Lichtzuilen worden die gevoelens gekanaliseerd en getransformeerd. Het heeft dus twee verschillende functies. En je zou een artikel moeten schrijven over die Lichtzuilen voor je Telegramgroep en enkele Websites met de vraag of iedereen die het voelt wil meewerken om die woede en boosheid, die op aarde zullen gaan komen, een plek te geven om getransformeerd te worden. Dat is tevens meewerken aan het ontstaan van de Nieuwe Aarde.”

Elias: “Wat de Telegramgroep betreft, de laatste tijd was de focus meer op de problemen dan op het oplossen van de problemen gericht en heb daarom aan de leden van de groep gevraagd om vanaf nu de aandacht ook meer naar de oplossingen te richten.”

Jezus: “De groep moet bedenken dat alles in evenwicht moet zijn. Je kunt niet van spiritualiteit spreken zonder dat de andere kant gekend wordt en inderdaad is er altijd heel veel aandacht geweest voor wat er gebeurt in de wereld. Toch is het essentieel om dat te delen. Het moet en, en zijn. We moeten weten wat er gebeurt, want alleen dan kun je de gevoelens die dan bij je opkomen, transformeren. En het heeft ook een hele grote betekenis als dingen aan het Licht komen en als dat geweten en getransformeerd wordt.

Transformatie is waar we naar toe moeten. Alles moet doorleefd worden om tot een Nieuwe Aarde te kunnen komen. Daarom is het essentieel om niet alleen in het hogere te gaan zitten, maar ook om het andere door te werken. Alles moet doorwerkt worden en juist de mensen, die spiritueel zijn, hebben hier een heel, heel grote taak te verrichten en dit is tevens een boodschap aan de groep en wel dat de transformatie moet gaan plaatsvinden, de verwerking in ieder persoon van alles wat er plaats vindt. Dat betekent niet dat mensen zich nu enkel op negativiteit moeten gaan richten. Dat helemaal niet. Dat kunnen we doen door het innerlijk te transformeren, maar ook door het plaatsen van Lichtzuilen.

Er zijn zoveel brandhaarden op aarde, de emoties zijn zo enorm, het is onvoorstelbaar, wat er allemaal aan de hand is. We moeten de diepte doorvoelen om het te kunnen transformeren. Ga je alleen in hogere sferen zitten, dan sluit je je daarvoor af en is er geen kans om te transformeren. Jezus toont dan een beeld van een wolk duisternis waarin zich talloze Lichtzuilen bevinden.”

LICHTZUILEN

Jezus: “Iedereen die Lichtzuilen zet, is bijzonder belangrijk voor ons. En elke afzonderlijke zuil van licht heeft een grote betekenis en zal ook door ons gesteund worden.”

Elias: “Hoe werkt de Geestelijke Wereld in op de Lichtzuilen?”

Jezus: “Het is belangrijk te begrijpen dat wij de geestelijke krachten bijstaan om de energieën op Aarde in een bepaald bewustzijn te brengen. Dat wil zeggen, in principe ben jij aan het werk. Wij steunen jullie met onze woorden en uitleg, Maar wij zijn ook in staat om de energieën te transformeren via deze pilaren van licht en ze naar de juiste plaatsen te brengen.

Weet dat de aarde een levend wezen is. Het heeft een zeer speciale kracht. En het is nu de taak van de aarde om energetisch op te stijgen. De aarde weet dat. Maar het heeft steun nodig voor dit proces. En elke zuil van licht helpt de aarde in een hogere trilling. En wij werken met deze pilaren van licht, voeden er opnieuw energie in, ondersteunen het proces van de mensen die ze plaatsen en ondersteunen het proces van de Aarde om in trilling te worden verhoogd.”

Elias: “Werkt de spirituele wereld energetisch ook vanuit de aarde?”

Jezus: “Je moet het zien als een verbinding. Wij leveren een deel van die verbinding en uit de aarde komt een deel van die verbinding. En samen zorgen we voor een geheel. Het ene deel kan zich niet ontwikkelen zonder het andere deel, de aarde kan zich niet ontwikkelen zonder het licht. En wij alleen kunnen de aarde niet veilig stellen. Daarvoor hebben wij de lichtwerkers nodig die in staat zijn de energie via deze lichtkolommen naar de aarde te kanaliseren.

De zuilen van licht die je tot nu toe hebt gezet, zijn kleine lichtpuntjes in het land en je voelt elk punt heel duidelijk. Je kunt er niet genoeg van plaatsen. Het betekent veel voor ons dat vooral in stedelijke centra, waar meer mensen op elkaar wonen, verschillende zuilen van licht worden geplant, zodat er meer en meer vrede in de samenleving komt. Het betekent buitengewoon veel voor ons.”


Elias: “Moet ik weer regelmatig activeren?”


Jezus: “Zuilen van licht zullen niet altijd dezelfde energie dragen. De energie zal soms omhoog gaan en soms omlaag en stel je voor dat je teruggaat naar waar je ze geplaatst hebt, kijk dan altijd even waar deze lichtzuilen zich energetisch bevinden en laad ze eventueel weer op als de energie verdwenen is. We kunnen zeker steun geven aan de afzonderlijke Lichtzuilen. Niettemin is het waardevol dat degene die de lichtzuilen heeft geplaatst er met één oog naar blijft kijken. Je kunt ook in gedachten nog eens contact maken met elke afzonderlijke zuil. Dit zou ook waardevol zijn.

Elke energie die je opwekt, is een zeer sterke verbinding tussen het materiële en het spirituele en heeft grote betekenis. En hoe bewuster je dit werk doet, hoe sterker je je verbindt met deze energie, hoe dieper deze zuil van licht verankerd zal zijn. Wij zien dat de kwaliteit ervan een grote diepte kan dragen. En juist wanneer je je energie ergens op richt en een intentie uitspreekt, wordt je energie op dat moment al gevolgd. Er zijn altijd veel ondersteunende wezens om je heen aan het werk die je intenties op de voet volgen en onmiddellijk in actie komen. En we zien dat deze wezens elke beweging van je waarnemen en je ondersteunen. Stem je bewustzijn gewoon op elkaar af.”

Het plaatsen van de Lichtzuilen.

Kan ieder zuilen van licht plaatsen?

Jezus: “Het vraagt een zeer sterk, innerlijk bewustzijn. Maar op het ogenblik groeien veel mensen naar deze sterke, geestelijke diepte toe en zijn daardoor in staat om Lichtzuilen op te richten. We hebben nu veel mensen op aarde die dat doen en ze stabiliseren ook die zuilen. Je bent niet de enige, er zijn er in elk land. En toch is het nog niet genoeg en willen wij ons intensief met dit onderwerp bezig blijven houden.

Stel je voor dat je het Goddelijk Licht als een anker in de aarde brengt zodat de verbinding tussen materie en geestelijk wordt tot stand gebracht.”

Elias: “Ik verbind het Goddelijke Licht met het licht van Moeder Aarde en breid dan deze kolom van Licht uit en bij voorkeur op plaatsen van het leger, politie, regeringsinstanties, of waar veel mensen wonen of samenkomen.”

Jezus: “Doe het overal waar jouw gevoel je leidt. Elke lichtkolom is waardevol en breid ze inderdaad uit zover als het kan. Als je om de paar honderd meter een lichtkolom zet, betekent dat buitengewoon veel voor ons. Je doet liever meer dan minder.

Probeer energetisch elke Lichtzuil die je hebt geplaatst van tijd tot tijd weer nieuwe energie te geven.
De tijd is rijp. Er volgen heftige crises. En de crises willen met het licht in de goede richting gebracht worden. We zegenen en danken jullie. We waarderen dit werk enorm.”

Meer weten over mijn werk?

Elias Telegram-groep

Een gedachte over “LICHTZUILEN”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s