Ascentie, Cabal, Channeling, Creatie, Deep State, Dualiteit, Duisternis, Healing, Illuminati, Lichtzuilen, Meditatie, Spiritualiteit

LICHTZUILEN – 8-

Dinsdag 25 januari 2022 – 19 uur

Met ruim zevenhonderd lichtwerkers

Lichtzuilen plaatsen?

Maria Magdalena vroeg om dinsdag nog vóór het plaatsen van de zuilen een meditatie te doen om Moeder Aarde te helpen met het verwerken van de woede die nu wereldwijd de kop opsteekt van de mensen die wakker worden en doorzien dat ze bedrogen werden door hun leiders op politiek, religieus en wetenschappelijk vlak.

De HAARP installaties blijven een groot aandachtspunt. We hebben gezien dat we met de zuilen de Oostkust van de V.S. hebben kunnen beschermen tegen een door de DeepState grote geplande vloedgolf, die door de trillingen van HAARP in gang moest worden gezet.

Meer over HAARP

Ook de 5G-masten blijven een prioriteit voor de Geestelijke Wereld. Er zijn satellieten die 5G-stralingen uitzenden, die corresponderen met de 5G masten en zo weer een andere, grote bedreiging vormen voor de gezondheid van de wereldbevolking.
 

Het eerste wat Jezus vroeg was het plaatsen van een Lichtzuil op de Yellowstone vulkaan. Hij vertelde er niet bij waarom dit een hoge prioriteit had. Hij zal na het plaatsen wel willen uitleggen wat het effect van die plaatsing was, neem ik aan.

We zijn nog lang niet klaar om Licht in de duisternis te brengen bij gerechtsgebouwen, omdat er zoveel bestaan die momenteel, met hier en daar een enkele uitzondering, hoofdzakelijk dienen om de belangen van de Cabal, de Illuminatie of noem het de DeepState te beschermen. Dit geldt van de Supreme Court in de V.S. tot het korte geding en het snelrecht in Nederland.

Ook politiegebouwen vragen om aandacht vanwege de repressie die het volk moet verduren, dat met steeds luider stem schreeuwt voor vrijheid die nota bene door de grondwet wordt gegarandeerd, maar door corrupte politici buiten werking wordt gesteld.

Hier de link naar de live Youtube streaming 

( https://youtu.be/D5tVDvI2ezQ )

Mocht om de een of andere reden om 18:45 uur op YouTube de live streaming niet starten, dan werken we om 19 uur met het meditatiescenario  (zie bijlage). Ook alle foto’s zijn als bijlage in Pdf-formaat te vinden.

Meer over het werk van Elias

Meer over Lichtzuilen

Elias Telegramgroep

Nog niet aangemeld voor het plaatsen van Lichtzuilen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s