Ascentie, Cabal, Channeling, CORONA, Dualiteit, Duisternis, Healing, Lichtzuilen, Meditatie, Spiritualiteit

LICHTZUILEN – 7 –

JEZUS OVER DE EFFECTEN VAN DE PLAATSING VAN 11 JANUARI 2022

Jezus: “Alles heeft effect, elke meditatie, elke intentie en wat de Lichtzuilen betreft: de regeringen komen in een spagaat terecht, mensen gaan het niet meer pikken dat de winkels dicht zijn en de horeca gesloten is. Het begint nu echt vruchten af te werpen. Het licht verspreidt zich over de wereld. Het dijt uit naar alle hoeken van de aarde. De leiders weten niet meer hoe ze beleid moeten maken en komen dan maar met maatregelen die de mensen moeten opvolgen. Dit om hun eigen hachje te redden.

Elias: “Kan Jezus wat zeggen over wat het effect was op de HAARP installaties?”
Jezus: “Dat heeft een verstorend effect. Er zijn trillingen die nog doorkomen, maar de uitwerking van de straling is veel minder. Er zijn nog installaties die geen zuil hebben ontvangen, er staan er over de hele wereld.”

Elias: “Ik heb daarnaar gekeken, foto’s zijn moeilijk te vinden, maar ik heb wel een landkaart waarop de installaties wereldwijd te zien zijn. Ik neem aan dat we ook met die kaart kunnen werken, zoals we al eerder met kaarten hebben gewerkt?”

Jezus: “Ja, dat kan zeker.”

Elias: “Wat hebben de zuilen voor de Oostkust van de V.S, bewerkt?”

Jezus toont een beeld van de kust waarbij de Lichtzuilen een bescherming bieden tegen een grote vloedgolf. Maar doordat de Lichtzuilen geplaatst zijn is de tijdlijn anders gaan lopen. Er is een scenario dat als het zou worden uitgevoerd, het niet goed zou hebben uitgepakt voor die kust. De Lichtzuilen hebben een bescherming opgebouwd voor de steden. Jezus laat dan een beeld van een klein eiland zien korter bij Europa waar bepaalde platen frictie veroorzaken wat er voor kan zorgen dat een deel in zee komt. Dit heeft ook weer te maken met die HAARP installaties die frequenties uitzenden om dat te laten gebeuren. Jezus: “Het is ook heel, heel belangrijk dat jullie de volgende keer Lichtzuilen gaat plaatsen op de Yellowstone vulkaan.”

super vulkaan yellowstone

Elias: “Zijn er nog andere urgenties voor het plaatsen van de zuilen voor de volgende keer?”

Jezus: “De HAARP installaties op de andere plaatsen want die beïnvloeden heel veel. Maar er zijn ook verschillende satellieten die rond de aarde draaien en 5G-frequenties uitzenden die corresponderen met de 5G masten op aarde, wat ook veel schade toebrengt. Ook die energie kan worden getransformeerd, net zoals met HAARP en de 5G masten.”

Elias: “Kunnen we ook iets tegen de frequenties van de satellieten doen?”

The dish connects to a huge constellation of hundreds of satellites

Jezus: “Dat kan wel, maar dat is voor een volgende keer. Het is nu beter om met de 5G masten te werken, want dat zijn heftige trillingen voor mensen.”

Elias: “Er zijn enorm veel van die masten.”

Jezus: “Pak gewoon een gedeelte. Neem er twintig in Nederland en volgende keer 20 in Duitsland en zo verder.”

Hij toont dan een kaart met verschillende masten en zegt dat we een zuil kunnen plaatsen over alle masten op die kaart met onze intentie om het licht te verdelen over alle masten.”

Elias: “Er bestaat een kaart van Nederland waarop alle masten staan aangeduid. Kunnen we dan één Lichtzuil over alle masten heen plaatsen?”

Jezus: “Ja, dat heeft ook zijn uitwerking, dat gaat veel sneller en de Engelen zullen daar ook aan meewerken.”

Dan komt Maria Magdalena en zegt dat ze zich veel zorgen maakt om de aarde en vraagt of we de volgende keer vóór het plaatsen van de Lichtzuilen een healing voor de aarde willen doen. Ze zegt: “Er zijn momenteel heel veel mensen die beginnen door te krijgen wat er op aarde gebeurt en dit zorgt ook voor heel veel woede die de aarde nauwelijks aankan om te verwerken.”

Ze vraagt dan aan de groep om in een meditatie die woede te transformeren en toont een beeld van de aarde waarbij de lichtwerkers van de groep met hun intentie helemaal in de aarde afdalen tot het middelpunt van de planeet. Dan is het de bedoeling om de harten wijd te openen om dan heel veel Liefde door de hele aarde uit te dijen en door alle lagen heen te laten schijnen, waardoor de woede getransformeerd wordt. Bovendien zorgt dat ervoor dat de Lichtzuilen die al werden geplaatst meer geaard gaan worden omdat ze door ons Licht worden aangeraakt en ook verder worden gevuld. Zo worden de zuilen vanuit de aarde nog meer geaard en daar kunnen de wezens van het onlicht in de aarde moeilijk tegen.

Elias: Door de bijkomende healing meditatie van de aarde, zal het de volgende keer wel iets langer duren, wellicht vijf minuten, maar daar zal wel niemand bezwaar tegen hebben, neem ik aan.

De volgende plaatsing van de Lichtzuilen:

Dinsdag 25 januari om 19 uur. Gratis meditatie – iedereen welkom.

Hier Aanmelden

Meer informatie over Lichtzuilen

Elias Telegramgroep

Een gedachte over “LICHTZUILEN – 7 –”

 1. Lieve Elias…bedankt voor je inzet om ons optimaal te begeleiden. Ik vermoed dat je gezondheid nu weer een stuk beter is en dat je de opgelegde rust optimaal jou goed heeft gedaan.

  Ik woon in België en daar zit de hoofdzetel van de EU. Ik weet dat we de gebouwen ook behandeld hebben maar België is al zo’n moeilijk land en ik hoop dat wanneer Nederland benaderd wordt België en Luxemburg erbij kan zijn. Mijn Gouden LichtPyramide staat verankerd in de Benelux en vandaar uit werk ik met de Energieën.

  Mijn Licht en Liefde stuur ik nu naar jou opdat je jouw werk telkens in volle kracht voort kunt zetten.

  God Bless You.

  Marlies

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s