Channeling, Deep State, Geen categorie, Healing, Lichtzuilen, Meditatie, Spiritualiteit

LICHTZUILEN – 9 –

De groep om Lichtzuilen te plaatsen groeit met de dag: rond de zevenhonderdzeventig Lichtwerkers hebben zich gemeld om dinsdag 8 februari om 19 uur gezamenlijk Lichtzuilen te plaatsen op plekken die Jezus als prioriteit aan de groep heeft voorgesteld.

In dit bericht: Werd een van onze Lichtzuilen op een foto /video boven het Parlement in Ottawa vastgelegd? Jezus over de paniek van de wereldleiders en dat ze een nieuwe crisis voorbereiden. Verder over de resultaten van de vorige plaatsing en over 5G-satellieten.

Jezus: “De wereldleiders zijn in paniek omdat er zoveel mensen wakker worden. Ze zijn bezig met een nieuwe crisis voor te bereiden omdat hun verwachtingen niet zijn uitgekomen. Het is niet allemaal volgens plan verlopen. Te veel mensen zijn wakker geworden waardoor het narratief verandert. Ze zijn momenteel met iets anders bezig maar ik wil er verder niet over uitweiden.”

Elias: “We zouden graag weten wat de resultaten van de vorige plaatsing waren.”

Jezus: “Het snelle ontwaken van de mensen is mede te danken aan het plaatsen van de Lichtzuilen en dat is fantastisch. Er zijn natuurlijk heel veel andere initiatieven die allemaal impact hebben en gezamenlijk is dat werkelijk heel, heel veel.

Elias: “Verleden keer was de Yellowstone park vulkaan een prioriteit. Waarom was dat”?

Jezus toont een beeld dat bij het ontwaken van mensen heel veel woede vrij komt omdat ze voor het eerst in de gaten krijgen hoe ze belogen en bedrogen zijn. En het een leidt naar het ander en hij toont dan een golfbeweging vertrekkend uit een middelpunt.

Als mensen bewust worden dat ze op één punt zijn bedrogen dan gaan ze verder zoeken en ontdekken dat er talloze andere punten zijn waarover ze ook zijn belogen.

Bovendien steekt een ontwakende ook zijn omgeving aan die zich ook vragen gaat stellen. Dit is dus een golfbeweging die vertrekt vanuit één persoon. Ook speelt de steeds stijgende trilling een rol bij het ontwaken. De woede van mensen bereiken de vulkanen wat een mogelijkheid biedt aan Moeder Aarde om die energie te kunnen loslaten.

Door het plaatsen van een Lichtzuil over een vulkaan wordt die woede gekanaliseerd. Jezus toont borrelende woede die een uitweg moet vinden. Door de geplaatste Lichtzuil wordt de woede in de zuil getransformeerd.

Jezus zegt verder dat er meer vulkanen zijn en dat het goed zou zijn daar de volgende keer de aandacht op te richten, o.a. in Groenland en La Palma

La Palma

Jezus: “De Lichtzuilen kunnen niet altijd verhinderen dat ze uitbarsten, maar het vermindert de heftigheid want een deel van de energie is al door de Lichtzuilen getransformeerd.”

Elias: “We hebben ook met heel wat HAARP installaties gewerkt, mogen we weten wat daar het resultaat van is?

Jezus: “Met de HAARP instrumenten wordt niet alleen het weer, maar worden ook mensen gecontroleerd omdat ze inspelen op de emoties van personen. Als mensen meerdere vaccinaties hebben gehad en omdat die niet allen even schadelijk zijn, spelen degenen die zich laten vaccineren in zeker zin Russisch roulette. Je hebt placebo’s en dodelijke vaccinaties, maar ook een middelvorm. Daarom wordt de een heel erg ziek, of sterft en de ander niet.”

Elias: “Wat hebben we met het plaatsen van de zuilen op HAARP installaties kunnen bereiken”?

Jezus: “Daardoor was het veel moeilijker om mensen in hun gemoedstoestand te beïnvloeden. En dat is een heel belangrijk element, want als hele delen van de bevolking vaccinaties en boosters hebben gehad en daarmee ook beïnvloedbaar zijn in hun emoties, dan is het probleem dat die mensen niet meer normaal kunnen voelen en denken. De Lichtzuilen werken als enorme stoorzenders. Op sommige plekken kan er nog wat doorheen sijpelen op andere is het heel goed gelukt. Wat nog aandacht nodig heeft, is Finland en China waar de bevolking ook veel volgzamer is. Ze zijn getraind om al die bevelen op te volgen of bang voor de consequenties. Al bij al wordt door de zuilen het de leiders een stuk moeilijker gemaakt en dat zie je terug doordat de mensen moeilijker te manipuleren zijn.”

Elias: “Zijn er nog nieuwe prioriteiten voor de plaatsing van Lichtzuilen”?

Jezus toont de leylijnen van de aarde, dus de verdere activatie daarvan is belangrijk en de satellieten, die hebben een bolvormige Lichtzuil nodig met twee uiteinden, waarvan een verbinding heeft met het Goddelijke en de ander met de aarde. Hij laat ook zien dat een dergelijke zuil veel effect heeft. Alleen de schadelijke effecten worden geneutraliseerd. Jezus: “Dit heeft een hoge prioriteit samen met de vulkanen. Probeer zoveel mogelijk vulkanen, maar ook 5G-satellieten op te sporen om daar zuilen omheen te plaatsen.”

Elias: “Is het niet moeilijk om van die satellieten foto’s van te vinden?”

Jezus: “Die zijn wel te vinden. Dan toont hij een beeld van Elon Musk met zijn satellieten en zegt dat het enkel om 5G-satellieten gaat.

Een vraag van een Lichtwerker uit de groep, of het zinvol zou zijn om een zuil boven de eigen woning te plaatsen.

Jezus: “Dat is zeker zinvol, maar iedere bewoner moet er wel mee instemmen”.

Nog een vraag uit de groep: “Lichtzuilen plaatsen boven Ottawa om de truckers te steunen?

Jezus: “ja zeker.”

Elias: Vandaag kreeg ik een mail met wel een heel bijzondere foto van het Canadese medium Kate Woodley. Zij schrijft: “

Hi Elias, I saw this picture on CTV news today, and saw a white column of light! I instantly thought of you and the beautiful columns of light you projected onto Parliament Hill in Ottawa a couple of weeks ago. 😉Blessings, Kate –

(Ik vond deze foto op CTV nieuws vandaag, en zag een witte kolom van licht! Ik moest meteen aan jou denken en aan de prachtige lichtkolommen die jullie een paar weken geleden op ‘Parliament Hill’ in Ottawa projecteerden) .

https://ascensioncalling.com/category/channeler/kate-woodley/

Elias: “Inmiddels zijn er truckers onderweg naar Toronto, laten we daar dinsdag ook een zuil plaatsen. Ik heb een vraag aan Maria Magdalena: “Ik had heel sterk het gevoel om die healing van Moeder Aarde Meditatie permanent te maken en steeds vóór het plaatsen van de zuilen te doen.”

http://www.heiligen-3s.nl/heiligen/07/22/07-22-0100-Maria-Magdalena-Bethanie.php +++ ca 1530. Schilderij door Jan van Scorel Italië ?.

Maria Magdalena: “Dat zou ik heel fijn vinden en voor de aarde een heel mooie transformatie betekenen.” Ze laat dan zien hoe daardoor de aarde zijn kleuren terug krijgt en wat ze toont, is prachtig, werkelijk heel mooi om te zien, de aarde krijgt haar kracht terug.

Meer over het werk van Elias

Meer over Lichtzuilen

Elias Telegramgroep

Nog niet aangemeld voor het plaatsen van Lichtzuilen?

Een gedachte over “LICHTZUILEN – 9 –”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s