Ascentie, Cabal, Channeling, CORONA, COVID-19, Deep State, Healing, Illuminati, Lichtzuilen, Meditatie, Mind Control, Spiritualiteit, Vaccinatie, Vaccinatie

DRINGENDE WAARSCHUWING VAN JEZUS

Jezus: “Het is een heel spannend moment op aarde. Er heerst opgetogenheid onder de ontwaakte mensen omdat de hele Coronatoestanden zichtbaar worden terwijl er aan de andere kant wanhopige pogingen zijn van de Cabal om de macht te behouden. En zolang politie en boa’s, die hun taak blijven uitvoeren en zich daardoor tegen het volk keren, werkt dit heel onderdrukkend voor de bevolking.

Amnesty International

Niet alle politiemensen en handhavers ondersteunen dat beleid en degenen, die twijfelen, hebben heel veel moeite om zo verder te werken en staan op het punt om te zeggen: ‘ik kap ermee’, omdat ze weten wat er aan de hand is. Daarom ontstaat er ook bij sommige onder hen een omslagpunt terwijl een andere groep nog starrig vasthoudt aan de maatregelen die de overheid bepaalt. En dat is wereldwijd zo.”

Elias: “In Canada heeft het leger geweigerd om in te grijpen om de truckers te verwijderen. Hoe staat het bij ons in Nederland en in andere Westerse landen voor wat het leger betreft? Ik kan me voorstellen dat de Cabal hun mannetjes overal aan de top hebben geplaatst, maar er zullen ook heel veel officieren zijn die genoeg hebben van al die onderdrukkende maatregelen.”

Jezus: “In Nederland zijn ze nog overwegend volgzaam wat de overheid zegt. In Frankrijk bestaat er in het leger veel meer rebellie qua energie en ook in Duitsland neemt de weerstand sterk toe.”

Elias: “Jezus zei onlangs dat het omslagpunt in Oostenrijk zou starten, nu is dat wel Canada wat het voortouw neemt.”

Jezus: “Inderdaad is Canada momenteel het leidende land hierin. In Oostenrijk zijn heel veel mensen die zich zwaar onderdrukt voelen en op alle mogelijke manieren een uitweg zoeken.”

Elias: “En het leger in Oostenrijk?”

Jezus: “Je zou kunnen zeggen dat zestig procent nog op hand van de overheid is en veertig procent die achter het volk staat. En wat de actie van de truckers betreft: dat heeft ook tot uitwerking dat producten niet meer afgeleverd worden wat er weer voor zorgt dat er binnenkort tekorten ontstaan omdat dit protest zich over de hele wereld verspreidt. Daarom is het heel belangrijk dat de mensen zich voorbereiden op een periode van schaarste waarin niet meer alles voorradig is, zowel in materiële dingen zoals kleding, jassen, maar ook brandstoffen. Alles gaat veel duurder worden, ook voedsel. Dus doen jullie mensen er goed aan om te bedenken: ‘wat heb ik werkelijk nodig, om daarvan een voorraad in te slaan.”

white and blue plastic bottle on shelf

Elias: “Hoelang moeten we rekenen met die komende periode van schaarste? Vroeger werd er gezegd, van drie weken tot drie maanden. Jezus toont dan een beeld waarin die periode korter bij de drie maanden ligt.

Jezus: “Er gaat daardoor chaos ontstaan, maar ook door de maatregelen van de Cabal om de aandacht af te leiden van de Corona hoax. Dit door maatregelen tegen de truckers, maar ook voor wat betreft Oekraïne. Ze zullen afleiden, afleiden en trachten nog meer af te leiden.”

Elias: “En ondertussen zullen ze zeker de Coronamaatregelen handhaven?”

Jezus: “Ze willen de Coronapas behouden. Daarmee willen ze de mensen controleren en zorgen dat de mensen gevaccineerd blijven. Het immuunsysteem van gevaccineerde mensen gaat zwaar omlaag en dan kunnen er aidsachtige toestanden ontstaan, waarbij het immuunsysteem niet meer in staat is adequaat te functioneren.”

Elias: “Hoe ziet Jezus het conflict in Oekraïne?

Jezus: “Een kernoorlog is uitgesloten. Op het moment dat ze daarmee willen beginnen, zullen de lichtschepen, die zich rond de aarde hebben verzameld, deze wapens onklaar maken. Dat is al heel vaak in het verleden gebeurd, ook tijdens de ‘Koude Oorlog’. De Russen en de Amerikanen weten dat ook, ze dreigen ermee. Dat neemt niet weg, dat het mensencollectief, als ze in diepe angst zijn, de trilling op aarde laag houdt

Er zijn momenteel allerlei ontwikkelingen die tot een kookpunt kunnen leiden, dat is de financiële crisis, de ontwaarding van het geld gaat namelijk heel snel, jullie krijgen steeds minder producten voor jullie geld, goederen zullen moeilijker te krijgen zijn, waardoor mensen, die zich niet hebben voorbereid, in een paniektoestand terecht komen.

Denk ook aan water. Een van de allerbelangrijkste dingen die jullie in huis zouden moeten hebben is een waterfilter. Dat is echt van levensbelang. Zorg dat je er een hebt en ergens water kunt halen, bijvoorbeeld bij een pomp in een volkstuincomplex, of een ton in je tuin, waar je het regenwater mee kunt opvangen en daarna kunt filteren zodat je drinkwater ter beschikking hebt. Dat zal straks heel, heel belangrijk zijn.

Hand waterpomp - retro stijl (oude waterpomp) | Gratis Foto

Op het moment dat er heel veel angst is onder mensen, kunnen er makkelijker conflicten en oorlogen ontstaan. Dit als de trilling van het mensencollectief te laag wordt. Daarom is het zo belangrijk om de energie hoog te houden door te mediteren, in jullie centrum te blijven en vanuit die rust en dat vertrouwen kunnen jullie je goed voorbereiden op alles wat komen gaat en voor anderen een baken zijn tijdens de roerige tijden die er aankomen.

De Illuminati zullen alles proberen, zullen alles uit de kast halen om de overhand te behouden. Om dat te voorkomen is er geen meerderheid van de mensheid nodig. Een handjevol mensen tegen de rest van wereld kunnen de trilling hooghouden en dat is een van de belangrijkste taken voor jullie lichtwerkers: het kanaliseren via de Lichtzuilen, maar kom en blijf ook zelf echt in een hogere trilling,

want dat brengt ook de frequentie van de energie van andere mensen omhoog, zodat de trilling van de aarde het niet meer mogelijk maakt om in die lagere frequenties terug te glijden.

Over Elias Healingwerk – Feedback

Meer over Lichtzuilen

Elias Telegramgroep

Nog niet aangemeld voor het plaatsen van Lichtzuilen?

4 gedachten over “DRINGENDE WAARSCHUWING VAN JEZUS”

 1. Dank Elias, voor deze intense boodschap van Lichtmeester Jezus. Er is zoveel gaande…. En allemaal zo dubbel. Inderdaad, proberen het Licht en de Energie hoog en vast te houden …Gelukkkig zijn we me velen…..

  NAMASTE….🙏

  Like

 2. Het belangrijkste wat wij kunnen doen is dat wij onszelf de volle waarde geven en daarmee onze hartenergie voortdurend actief houden, opdat wij zelf ook als menselijke Lichtzuilen, als transformatoren fungeren. Wij zijn immers juist nu – in deze speciale tijd – naar de aarde gekomen, om dit keer het plan te laten slagen!!! Dat betekent dat het veld van Liefde continu kan worden bekrachtigd en wij volop kunnen vertrouwen dat het Licht reeds de grote overwinnaar is! Dat is een Goddelijk Decreet…! Het is nu onze taak om zo veel mogelijk situaties in deze Liefde te hullen, opdat nog veel leed kan worden voorkomen of verzacht.
  Een prachtig initiatief Elias om zoveel krachten te bundelen en dat heeft gevolgen, dat is zeker!

  Like

 3. Dank je voor dit artikel. Momenteel wordt er zoveel chaos gecreëerd, mede door heel veel nepnieuws. De dingen zijn daardoor ook niet zwart/wit onder te verdelen in waar/niet waar. Daarom begrijp ik dat er door Jezus (vanuit meerdere bronnen die hem channelen) steeds benadrukt om vooral vanuit ons Hart te opereren. En inderdaad merk ik dat als ik dat doe, het gewoon glashelder wordt hoe onderscheid te maken. Maar ook hoe de verbinding te voelen. Dan is alles veel simpeler “te zien”. Zélfs als ik binnen een Lichtwerkersgroep heel duidelijk kan voelen en zien dat de energieën niet zo zuiver zijn als men veronderstelt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s