Geen categorie

LICHTZUILEN – 10 –

Nieuwe aanpak van 5G-satellieten

Aan de slag met oerwouden en piramides

Jezus: “Het plaatsen van de Lichtzuilen viel samen met een zonnestorm. Zowel jullie werk met de 5G-satellieten alsook de zonnestorm heeft een dusdanig effect gehad, dat sommige satellieten uitvielen en niet meer werkten. Je ziet dus wat beide samen hebben kunnen bereiken en hoe belangrijk het werk met Lichtzuilen is. Hierdoor wordt het ook lastiger om de slechte trillingen uit te zenden die bedoeld zijn om de mensen op aarde te bereiken.

De toestand is wel kritiek in die zin dat veel mensen zich hebben laten vaccineren en daardoor antennes zijn geworden voor zendapparatuur en daardoor te besturen zijn via deze installaties. Het belang van de oefening van Maria Magdalena wordt hier wel heel duidelijk, omdat elke keer alle geplaatste Lichtzuilen weer vanuit de aarde nieuwe energie krijgen.”

Elias: “Er zijn zoveel satellieten dat we onmogelijk rond ieder een Lichtzuil kunnen plaatsen. Hoe kunnen we daar het beste mee verder werken?”

Anu, een Lichtwezen die Jezus had meegebracht: “Het is inderdaad een moeilijk iets om alle satellieten te bereiken. Daarom stel ik hier een nieuwe oefening voor die het plaatsen van de Lichtzuilen rond satellieten kan vervangen: Visualiseer de aarde als een schitterende, stralende ster en dat haar stralen door alle 5G-satellieten gaan. Zie die straling als een soort van zonnevlam vanuit de aarde,

Visualiseer ook de verbinding tussen de 5G-satellieten onderling. Ze vormen een netwerk. Vul ook die verbindingen met het licht Jullie stralen dan een zodanig krachtig licht vanuit de aarde naar de satellieten dat deze niet alleen de straling van de satellieten kan onderbreken, maar ook de energie van de aarde verhoogt. Deze oefening kan dan na die van Maria Magdalena plaatsvinden.

Elias: “Zijn er nog nieuw prioriteiten voor het plaatsen van de Lichtzuilen?”

Jezus toont een beeld van het oerwoud in Zuid-Amerika en de houtkap.

This image has an empty alt attribute; its file name is 5035392_orig.jpg

Elias: “Wat kunnen we concreet doen? Over het hele Amazone gebied één Lichtzuil plaatsen?

Jezus: “Heel graag.”

Elias: “Er zijn ook oerwouden in Indonesië, met name in Borneo.”

Jezus: “Vergeet ook Rusland niet. De oerwouden zijn de krachtplekken van de aarde die momenteel teniet worden gedaan. Zoek naar alle oerwouden wereldwijd.”

Jezus toont dan oude gebouwen van de Maya en vraagt om ook die nieuwe energie te geven. Jezus: “Het zijn heel belangrijke gebouwen geweest, waar in het verleden zich grote krachten hebben gemanifesteerd. Hij laat dan een beeld van piramiden zien.

6 pirámides mayas misteriosas fueron descubiertas en selva ...

Elias: de piramiden in Zuid-Amerika of ook die elders in de wereld?

Jezus: “Ja, ook de piramides wereldwijd. Zoek ze maar op. Door het plaatsen van de Lichtzuilen worden ze weer in hun kracht gezet waardoor ook op deze manier de energie van de aarde weer een boost krijgt.”

Elias: “Een vraag uit de groep: Kunnen we ook Lichtzuilen plaatsen boven menigten, bijvoorbeeld op pleinen in straten? Ik heb dat heel veel in Israël en Palestina gedaan.

Jezus: “Ja, dat kan, er is hier namelijk geen sprake van een privéhuis, maar van een openbare plek waar mensen vrij zijn om er in- en uit te lopen.

Elias: “Dus kunnen we de zuilen ook over de truckers plaatsen.”

“Jezus: “Geen probleem.”

VOLGENDE PLAATSING: DINSDAG 22 FEBRUARI – 19 u

Over Elias Healingwerk – Feedback

Meer over Lichtzuilen

Elias Telegramgroep

Nog niet aangemeld voor het plaatsen van Lichtzuilen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s