Geen categorie

LICHTZUILEN – 12 –

LICHTZUILEN PLAATSEN MET 885 ANDERE LICHTWERKERS?

Volgende plaatsting via Live YouTube Streaming dinsdag 8 maart om 19 uur.

Elias aan Jezus: “We zouden graag wat feedback krijgen over het effect van de nieuwe oefening met de satellieten.“

Jezus: “De satellieten werden door het licht geraakt, dat was heel duidelijk te zien. Het licht wat vanuit de aarde werd gestuurd ging naar alle satellieten waardoor de frequenties van de stralingen veranderd werden, wat weer een effect had op de mensen op aarde.

Het wordt hierdoor moeilijker gemaakt om mensen in een zombie-achtige staat te houden. De trilling op aarde gaat omhoog en krijgt door jullie werk meer ruimte. Jullie zouden die oefening vaker moeten doen.

Elias: “Dan maken wij er een vaste oefening van.“

Jezus: “Maria Magdalena heeft weer een grote rol gespeeld met het versterken van de energie die jullie door de aarde heen hebben uitgedijd. Zo werd die energie praktisch verdubbeld. Zo zie je hoe zeer de Geestelijke Wereld kan inspelen op dat wat jullie doen en hoe belangrijk jullie werk in feite is.

Ook ten aanzien van de Chemtrails zou iets moeten gebeuren, alleen is dat een heel complex onderwerp omdat het in feite gif is. 5G is een frequentie die wordt uitgezonden. Chemtrails bevatten gif wat uitgestrooid wordt. Natuurlijk is dat ook een frequentie. Er zijn ook apparaten ontwikkeld die ze kunnen doen verdwijnen. Er zijn wezens die dat kunnen doen.“

Elias: “Op de aarde, in de aarde of buitenaards?

Jezus: “Buitenaards en er zijn een aantal die af en toe daarmee ook helpen.

Wat jullie in geen geval moeten doen als jullie chemtrails zien, is er negatieve gevoelens over hebben. Liefde sturen is een heel belangrijke daad. In feite moeten jullie ook daar bovenuit stijgen. Je mag wel eens boos zijn over alles wat er gebeurt, maar jullie moeten wel die processen afwerken om er neutraler tegenover te kunnen staan en weten dat dit toestanden zijn die op hun einde lopen en dat einde begint nu echt in zicht te komen.

Het belangrijkste is dat jullie in vrede zijn, in diepe vrede zijn met de dingen die gebeuren. Heb elkaar lief, hoe de ander ook is. Dat is wel nog heel lastig voor sommige mensen.

Elias: “Dan komt Anu en vraagt om een oefening te doen: Alle piloten die de chemtrails spuiten, die zich hiervoor laten gebruiken, Licht, Liefde en Wijsheid sturen, wat als een uitnodiging werkt om te veranderen.

Elias: “Zijn die piloten wel op de hoogte waar ze mee bezig zijn? Maakt het hun niets uit omdat ze zwaar betaald worden of heeft het gros ervan geen idee van wat ze de mensheid aandoen?

Jezus: “Een aantal is op de hoogte, maar er zijn ook piloten die denken dat dit nodig is om het weer te beïnvloeden en dat ze er goed aan doen.“

Elias: “Hoe ligt die verhouding eigenlijk?“

Jezus: “Rond de vijfendertig procent weet waar ze mee bezig is en dat het schadelijk is en de rest dus niet. Door Licht, Liefde en Wijsheid te sturen wordt er een beroep op hun geweten gedaan en kunnen zo op hun beurt ook weer andere piloten beïnvloeden. Er ontstaat dan een soort van golfbeweging zoals een steen in het water gegooid, kringen veroorzaakt. Er zullen piloten stoppen, zoals trouwens al eerder is gebeurd.“

Elias: “We kunnen dan bij het zuilen plaatsen met de groep Licht, Liefde en Wijsheid sturen, maar we kunnen dat ook doen als we individueel van die piloten in de lucht bezig zien.“

Jezus: “Ja, dat is zeker een goed idee.“Elias:

“En wat gebeurde er met de Maya gebouwen?“

Jezus: “Deze gebouwen werden met een bepaald doel op bepaalde plekken gebouwd wat weer te maken heeft met de energieën van de aarde. Ze wisten destijds precies waar bepaalde energielijnen samenkwamen. Daar werden ook kerken en andere belangrijke gebouwen gebouwd. Die punten zijn in feite krachtplaatsen en ook voor Moeder Aarde belangrijke punten, energiepunten die door de gebouwen nog werden versterkt.

Door jullie werk werd het een en ander hersteld. Op sommige plekken werden ook duistere rituelen uitgevoerd. De Lichtzuilen hebben een zuivering doorgevoerd van die energieën en dat is heel belangrijk. Want nu vindt het opschoningsproces van Moeder Aarde plaats op weg naar de vijfde dimensie. Die oude energieën en structuren moeten worden getransformeerd.“

Elias: “Moeten we daar verder aan werken of kunnen we die gebouwen een drietal maanden laten rusten?“

Jezus: “Dat kan inderdaad wel drie maanden rusten.“

Elias: “Wat ook heel belangrijk is, dat dergelijke rituelen nu nog plaatsvinden. Wat kunnen we daar aan doen?“

Jezus: “Er zijn bepaalde data die heel belangrijk zijn voor deze rituelen. Doe onderzoek naar die data. Heel belangrijk is bijvoorbeeld dertig april. Er zijn data waar dit soort dingen standaard plaats vinden. Het is van belang om ook op die momenten Lichtzuilen te plaatsen met heel veel Liefdeskracht.“

Elias: “Op welke plekken? We weten niet waar die plaatsvinden. We hebben toen wel een zuil geplaatst op Bohemian Grove.“

Bohemian Grove

Jezus: “Er zijn verschillende plekken waar ritueel kindermisbruik plaatsvindt, ook in Mexico. Doe onderzoek, want er is heel veel gedocumenteerd. Vraag de leden uit de groep om onderzoek te doen naar die plaatsen waar ritueel kindermisbruik plaatsvindt en heeft plaatsgevonden. Door het plaatsen van de Lichtzuilen wordt aan de diepste duisternis geraakt van deze wezens. Ook bij hun zijn er die uit hun cyclus bevrijd willen worden. Ook al is de duisternis nog zo diep en tragisch voor de gefragmenteerde ziel, die wezens smachten naar een overgang, naar een andere manier van ’zijn‘.“

Elias: “Kan Jezus nog iets zeggen over het effect op de piramides in Egypte en op de Balkan?“

Jezus: “Toen de pyramides werden geconstrueerd waren er mensen die samen met wilde dieren leefden, zoals leeuwen en er naast liepen zonder enig probleem.“

Elias: “Ja, er waren ook Farao’s die wilde dieren als huisdier hielden.“

Jezus: “Zeker. Toen was het gebruik van de piramides nog heel zuiver. Maar er kwam het moment dat mensen diep in de materie vielen en de piramides op andere, negatieve manieren gingen gebruiken.

Elias: “Zijn er nog andere prioriteiten voor Jezus voor het plaatsen van de Lichtzuilen“?

Jezus: “Ja, Afrika, maar dat is voor een volgende keer. Hier hebben jullie al de handen aan vol.“

HIER AANMELDEN VOOR HET PLAATSEN VAN LICHTZUILEN

Meer over Lichtzuilen

Elias Telegramgroep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s