Cabal, Channeling, CORONA, Deep State, Duisternis, Geen categorie, Illuminati

JEZUS OVER AL DAN NIET STEMMEN

Elias: veel lichtwerkers vragen zich af of ze al dan niet moeten gaan stemmen. Sommigen denken dat ze het niet moeten doen omdat ze dan toch nog het systeem ondersteunen. Hoe ziet Jezus dat?

Jezus: “De Cabal wil juist dat jullie geen enkel vertrouwen meer in het huidig systeem hebben en dat jullie vinden dat ze er in Den Haag een potje van gemaakt hebben. De duisteren willen dat jullie denken dat het geen enkel nut heeft om nog te stemmen waardoor het nog makkelijker wordt om uiteindelijk de democratie op te doeken om zo de wereldregering te kunnen instellen.

Jezus toont een beeld van Hugo de Jonge met zijn gekleurde schoenen die uit de hogere regionen van de hiërarchie de orders kreeg en krijgt van wat hij te doen en te zeggen heeft en daardoor voor langere tijd het mikpunt zal zijn voor de frustratie en woede van het volk, terwijl de opdrachtgevers natuurlijk buiten schot blijven.

Elias: “Wel niet voor lang.“

Jezus: “Dat geldt ook voor Rutte en voor alle anderen die de agenda uitvoeren van de WHO. Ze krijgen het wel steeds lastiger door de tegendraadse figuren. Ze weten niet wat ze daar mee moeten aanvangen, bijvoorbeeld met mensen van Forum voor Democratie. Ze lieten het bijvoorbeeld niet toe dat Thierry Baudet zijn moties kon indienen. Ze zijn radeloos omdat nu alles aan het Licht komt op aarde.

Het is heel belangrijk om wel te stemmen, maar dan op partijen die geen deel uitmaken van de gevestigde orde, zoals Forum voor Democratie. Kijk waar de diverse lokale partijen voor gestaan hebben tijdens de Coronacrisis. Neem dat als leidraad. Waar stonden ze voor en kijk daar naar, want dat is essentieel voor het uitvoeren van de politiek in gemeenten. Wat deed de gemeente op het moment dat gehandhaafd moest worden?

Corona hoax

De Cabal wil juist dat de zittende politici in Den Haag de schuld van alles krijgen omdat het een zooitje is. Het is gepland dat zij de klappen moeten opvangen van het beleid dat ergens anders werd opgesteld en voorgeschreven. Er zijn partijen die wel en andere die niet de orders uit Den Haag ontvangen. Kijk vooral daar naar voor je gaat stemmen.

Naschrift Elias: Misschien vinden sommige mensen dit een oproep om op FvD te stemmen. Jezus heeft dat zo niet bedoeld en die partij enkel als een voorbeeld genoemd. Kijk naar waar een lokale partij stond tijdens de Corona hoax, kijk vooral naar het programma van de diverse onafhankelijke lokale partijen. Hier in Zutphen is er bijvoorbeeld een lokale partij met een heel positief programma. ‘Burgerbelangen’.

Over Elias Healingwerk – Feedback

Meer over Lichtzuilen

Elias Telegramgroep

Nog niet aangemeld voor het plaatsen van Lichtzuilen?

3 gedachten over “JEZUS OVER AL DAN NIET STEMMEN”

 1. Mjin vraag is:
  Is het veilig om te stemmen t.a.v. de c ode op het stembiljet
  Heb gehoord dat er extra controle vanuit het systeem in verwerkt zit.
  Is het veilig?
  Wat fijn dat hier aandacht aan gegeven wordt.
  Warme groet en veel dank hiervoor.
  Maud

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s