Geen categorie

Mike Quinsey – Channeling zijn Hoger Zelf

7 oktober 2022

Je kijkt om je heen en de wereld lijkt gek geworden en je denkt dat het niet erger kan worden, maar dat doet het wel, en hoezeer je het ook probeert, er lijkt geen manier om het te beheersen. Dingen die goed beproefd waren, blijken nu niet te voldoen in omstandigheden die je nog niet eerder hebt meegemaakt.

Je pakt het ene probleem aan en een ander komt ervoor in de plaats en je lijkt niet genoeg tijd te hebben om het aan te pakken. Je vraagt je af wat er aan de hand is, want je weet dat de duisteren achter veel van je problemen zitten. Je ontdekt dat de pandemie door de mens is veroorzaakt en is opgezet om een groot deel van de bevolking te doden om het beter beheersbaar te maken.

Gelukkig worden de gebeurtenissen op Aarde bewaakt door de Krachten van het Licht. Je vraagt je af wat er nog meer kan gebeuren om de problemen te vergroten. De toekomst ziet er onzeker uit omdat de veranderingen zich in snel tempo voordoen, maar alles is niet zo slecht als het lijkt.

Wij houden toezicht op de gebeurtenissen op jullie Aarde en laten die toe die deel uitmaken van het plan, zodat het Nieuwe Tijdperk werkelijk kan beginnen. Hoe eerder dat gebeurt, hoe beter en jullie zullen er de voordelen van zien voor de Ascensie van de Mens die eonen geleden was gepland om te beginnen aan het eind van de laatste cyclus. Jullie moeten je nu realiseren dat het geen toeval is dat de gebeurtenissen op Aarde een koers hebben gevolgd die grote veranderingen vereist, zodat de Mens kan opstaan met de toename in trillingen.

Er is zoveel van het oude dat moet worden opgeruimd voordat jullie kunnen profiteren van de geplande veranderingen. Het gaat om zowel geestelijke als fysieke veranderingen die jullie zullen voortbewegen naar het Licht dat geen plaats heeft voor degenen van de lagere trillingen.

Ondertussen creëren de gebeurtenissen kansen voor de zielen van het Licht, om anderen te helpen begrijpen wat er nu gebeurt en hoe belangrijk het is voor hun toekomst. De duistere wezens kunnen nu de strijd om de controle over de Aarde niet winnen, en zullen langzaam maar zeker verantwoordelijk worden gehouden voor hun daden. Zij zijn duidelijk net zo verantwoordelijk als elke andere ziel voor hun daden, en hun dag des oordeels doemt op in de verre verte. Wees ervan verzekerd dat niemand wegkomt met zijn negatieve daden en dat hij lering zal trekken uit zijn ervaringen en in zijn volgende leven op de proef zal worden gesteld.

Uiteraard moeten alle zielen verantwoording afleggen voor hun daden, maar eerst komt het inzicht in wat hen motiveerde. Dat wordt gevolgd door verdere levens waarin situaties worden gecreëerd zodat zij de uitdaging aangaan om niet opnieuw dezelfde fouten te maken. God straft geen fouten en spirituele groei vindt plaats door een liefdevol persoon te worden die alle andere zielen als Eén en als Kinderen van God ziet.

Elke ziel is de belichaming van al haar ervaringen, dus natuurlijk zijn sommigen veel lager of hoger en daarom ben je vermengd met andere zielen. De aarde is een harde plek om mee om te gaan, maar een les die door zulke ervaringen wordt geleerd, zal nooit worden vergeten, en je hebt altijd je Gidsen die je helpen. Tenzij een ziel volledig tegen het Licht ingaat, is er alle kans dat zij uiteindelijk opstaat en de lagere trillingen voorgoed achter zich laat. Het is zo begrijpelijk dat de duisteren het liever stil houden en hun best doen om het voor jullie verborgen te houden. Wij sporen jullie echter voortdurend aan om de juiste paden te bewandelen die leiden naar bevrijding uit hun greep.

Wanneer je terugkeert naar de spirituele niveaus tussen incarnaties in, zul je beter begrijpen waar je levensplan over ging en hoe je ermee omging. Dit gebeurt zonder enige beschuldiging en met het doel je door je volgende levens heen te helpen. Begrijp dat je helpers al door de niveaus zijn gegaan waarop jij je bevindt en goed toegerust zijn om je vanuit hun eigen ervaringen door de jouwe te helpen. Het leven kan soms erg eenzaam lijken, maar je bent nooit alleen met je problemen en er is altijd hulp bij de hand. Wanneer je de aanwezigheid van je Gidsen kunt erkennen, communiceer dan met hen, want zij zullen “luisteren” en reageren door gedachten in je geest te brengen.

De ongeziene wereld wacht op je aanwezigheid en die heb je al zo vaak bezocht in vele levens. Het is gewoonlijk een vreugdevolle gebeurtenis wanneer je terugkeert en oude vrienden en familie ontmoet. Het verlies van een familielid is zo’n trieste gebeurtenis en er worden veel tranen gehuild, maar de ziel die naar de geest is teruggekeerd, is duidelijk verheugd om oude vrienden weer te ontmoeten. Zij voelen uw verdriet over hun heengaan en wensen u te laten weten dat zij veilig en gezond zijn, wachtend op de dag dat u ook terugkeert. Voor hen kan het lijken alsof er helemaal weinig tijd is verstreken wanneer zielen naar hun niveau terugkeren, omdat het veel sneller voorbijgaat.

Hoeveel tranen zouden kunnen worden weggeveegd als de waarheid bekend werd. Soms zal een ziel via je dromen contact met je opnemen, dus wees ervan verzekerd dat het een echt contact is. Uw dierbaren zijn zeer geïnteresseerd in hoe het met u gaat nadat zij zijn vertrokken en mensen kunnen hen echt voelen wanneer zij hen bezoeken. Net als u hebben zij het eeuwige leven en velen zijn wat u met recht oude vrienden zou noemen. In het leven kun je een volslagen vreemdeling ontmoeten en onmiddellijk met hem omgaan alsof je oude vrienden bent, zoals vaak het geval is. Sommige families blijven vaak gedurende vele incarnaties bij elkaar, maar kunnen een andere familierol aannemen dan voorheen.

Het leven in werkelijkheid is veel anders dan wat de meeste mensen zich voorstellen, gewoonlijk veel aangenamer en dankbaarder en natuurlijk spannender omdat je zoveel meer hebt om je voor te interesseren en te onderzoeken. De aarde kan een harde leermeester zijn, maar als je eenmaal een les hebt geleerd, blijft die je bij. Dat is heel acceptabel als je het soort levenservaringen kunt kiezen dat je wilt. Aan elke incarnatie wordt echter veel aandacht besteed om ervoor te zorgen dat je je kostbare tijd in je voordeel gebruikt.

Ik laat jullie achter met liefde en zegeningen, en moge het Licht jullie dagen en pad naar voltooiing verlichten. Deze boodschap komt via mijn Hoger Zelf, mijn God Zelf en elke ziel heeft dezelfde verbinding met God.

In Liefde en Licht

Mike Quinsey

Vertaling: Elias

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s