Ascentie, Cabal, Channeling, Deep State, Dualiteit, Duisternis

WAAROM DEZE TIJD VRAAGT

Jezus: “De mens moet niet onderschatten wat zijn kracht is en denkt vaak in dat proces dat hij niets kan veranderen. Maar dat is absoluut niet waar. Mensen zijn hele krachtige, lichtende wezens en stralen Licht uit tot ver in de omgeving, als ze dat willen.

De mensen moeten dat weten, dan zullen ze ook anders omgaan ten aanzien van dingen die gebeuren en niet alles gelaten over zich heen laten komen. Mensen moeten leren om weer in hun kracht te gaan staan, waarom deze tijd vraagt.”

Elias: Jezus heeft zich al vaker over dit thema uitgesproken. In onze kracht gaan staan kunnen we als we eerst en vooral ons laten leiden door ons gevoel, onze intuitie, de taal van onze ziel. Dan hebben we een absoluut vertrouwen in onze weg, ook al weten we niet wat daarop nog verschijnen zal. Dat vertrouwen is gebaseerd op een zeker weten dat onze ziel ons enkel naar ervaringen zal leiden die ze nog nodig acht en dat zijn alleen situties die we in staat zijn te kunnen meesteren. Nog sterker staan we in onze schoenen indien we niet meer afkeuren wat er plaats vindt, dat weer samenhangt met respect hebben voor de paden van anderen en in die anderen onszelf herkennen, Als we gecon fronteerd worden door de duisternis van anderen weten we namelijk dat we ook ooit zo waren in de tijd dat we zelf de diepste duisternis ervoeren, wat weer de wens onze ziel was.

Zo heeft alles wat er is, steeds spirituele zin en betekenis, anders zou het gewoon niet kunnen bestaan. Heeft iemand gekozen voor een slachtoffer rol, heeft hij ook een dader nodig, die helpt om zijn karma af te lossen.

Het hangt natuurlijk af van het niveau van bewustzijn welke rol iemand kiest, dader of slachtoffer, soldaat en vechter of vredestichter of gewoon boven alle dualiteit uitrijzen,

Logo Elias:
de Phoenix verlaat de loutering van de dualiteit voor de ascansie
naar de 5e Dimensie

en enkel nog ZIJN, jezelf accepteren zoals je bent inclusief de Licht- en schaduwaspecten en geen schuldgevoelens hebben voor de duistere delen die nog in het Licht gebracht moeten worden. Dan besef je werkelijk dat al die rollen nodig zijn om beter te begrijpen wat je wel en wat je niet wilt. In onze kracht gaan staan is ook kenbaar maken wat we al dan niet willen, er voor uit komen, moedig opstaan als we voelen dat dit nodig is.

Ik laat ook de kans niet voorbij gaan om Jezus vragen te stellen die mij niet heel duidelijk zijn.

Elias: “Ik heb me wel eens afgevraagd of de vrije energie electriciteit opwekt zodat we onze electrische apparaten kunnen blijven gebruiken.”

Jezus: “De vrije energie in de Nieuw Tijd wekt geen electriciteit op. Die tijd is niet vergelijkbaar met de huidige. Jullie als mensen zullen heel anders zijn. “

Jezus toont dan een man die door gedachtekracht een zware steen naar een andere plek stuurt en zegt: ” Het is veel geavanceerder dan alles wat je tot nu toe hebt meegemaakt.

Nu in de overgangstijd, als er een alternatief bestaat voor een electrisch apparaat, neem dat alternatief. Kies een mechanische weegschaal of koffiemolen.”

Elias: “De tijd lijkt steeds sneller te verlopen. Kunt u daar iets over zeggen?”

Jezus: “Het proces van de weg naar de Nieuwe Aarde werkt nu als een trechter van tijd. In het begin is de weg breed en de tijd langzaam, dan wordt die trechter smaller en smaller en verloopt de tijd in feite sneller en sneller tot dat het uit de trechter komt en je als mens er aan de andere kant de tijd weer langzamer ervaart.

Elias: “Moeten we er rekening mee houden dat de komende verkiezingen hier en elders weer vervalst worden?”

Jezus: “Het hangt van de bevolking af. Hebben de duisteren nog veel slapende achter zich, dan zal het hun wel lukken, maar de mensen worden argwanender, hebben meer en meer het gevoel dat er ergens iets niet klopt en als dat gevoel sterker wordt, dan lukt het vervalsen van verkiezingen ook niet meer, maar dat gevoel moet bij de gewone man vandaan komen.”

Elias

Elias Telegramgroep

Een gedachte over “WAAROM DEZE TIJD VRAAGT”

 1. Dank je voor deze info Elias en Jezus.
  Het raakt me tot in het diepst van mn ziel. Helemaal onbekend is de info niet maar nu krijg ik alles weer overzichtelijk op een rij waardoor er weer “deuren” opengaan.
  In mn kracht gaan staan zie ik als een proces. Momenteel “voel en zie” ik écht steeds méér het verschil tussen 3D en 5D.
  Het begínt idd eerst bij mezelf. Ik moet (nog steeds) aan mezelf werken terwijl ik voor mezelf het gevoel heb dat ik al zoveel heb gedaan.
  Heel subtiel is nu te voelen dat polariteiten op 3D nivo me steeds minder pijn meer kunnen doen/ me niet steeds boos of bang maken (me niet meer raken).
  Verder begin ik de taal van syngroniteiten ook steeds beter te begrijpen en doe de eerste succesvolle stapjes naar manifesteren.
  Communiceren met beschermengelen geven me zoveel kracht en liefde.
  Ik ben dankbaar dat ik hier in deze tijd aanwezig mag zijn op Gaia, Moeder Aarde, waar ik ook een heel liefdevolle verbinding mee heb.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s