Aarding, Ascentie, Cabal, Channeling, Deep State, Duisternis, Healing, Spiritualiteit

JEZUS OVER KLEUREN

Jezus: “Je wordt door bepaalde kleuren aangetrokken, maar je hebt alle kleuren van het spectrum nodig, ook donkere kleuren, vooral als je niet in evenwicht bent.

De donkere kleuren zorgen voor de aarding, met name donker groen en bruin en daarvoor ook kleren in die herfstkleuren dragen. Je hebt alle kleuren nodig en daardoor ontvang je ook je kracht.

Natuurlijk heb je kleuren die meer bij je passen dan andere tinten, maar je hebt alles nodig. Als je in het bos wandelt, welke kleuren zie je dan?

Als je enkel lichte kleuren draagt zweef je boven de aarde. Jullie hebben echt die aarding nodig om naar de Nieuwe Tijd toe te kunnen gaan. Je moet stevig in je schoenen staan om in de Nieuwe Tijd te kunnen geraken. Je hebt die basis nodig en dat geldt momenteel voor ieder mens.

Het is ook belangrijk om contact te maken met de aarde, bijvoorbeeld met blote voeten over het gras en op de aarde te lopen, of je handen in de aarde te steken en te voelen, alsook met je handen in de aarde bezig te zijn. Ik juicht het ook toe in de tuin te werken en om de kleuren lief te hebben, ook al zijn ze bruin, ook al zijn ze rood-bruin of donker groen. Het zijn de kleuren die horen bij de aarding. Geel en pastelkleuren horen ook bij het geheel, maar vergeet de meer donkere tinten niet. Breng die kleuren naar je hart, voel die tint en ervaar wat die kleur voor je doet. In de dualiteit heb je zowel Licht als duisternis, maar als je vanuit een hoger niveau kijkt, is in feite alles verinnerlijkt, dan sta je er boven en heb je yin en yang al afgerond, zodat deze onderdeel zijn van je totale wezen. Die ervaringen heb je gemaakt en dan ben je Meester over het een zowel als over het ander en sta je neutraal in alles wat er gebeurt.

Deze neutraliteit vraagt ook dat je zowel het Licht als het donkere hebt verinnerlijkt, dat je alles in je hart hebt genomen. En als je de donkere tinten mijdt, heb je in feite de negativiteit, die momenteel op aarde heerst, afgewezen. Heb je die kleuren ook in je hart genomen, kun je zien wat ze voor je doen en kun je ze gebruiken voor alles waarmee ze verbonden zijn.

Nogmaals breng al deze herfstkleuren naar je hart, zie wat ze doen in je hart en je lijf en stel je voor dat je stevig op de grond staat, stevig in je kracht zit.

Alles is trilling en elke trilling doet iets voor je, maar heb er geen oordeel over. Als je wilt aarden heb je een basistrilling nodig, die er ook voor zorgt dat je de hogere trillingen kunt dragen. Zonder deze basis het niet mogelijk het hogere te bereiken.

Het zwaard van Michael is met de herfst en de tinten van de herfst verbonden. Je moet een Licht in je zelf ontsteken om de draak lief te kunnen hebben, begrijp dat je hem verslaat door innerlijk je Liefde en je Licht te sturen. Zie de draak als de wezens van het onlicht. Dat is het proces waar jullie momenteel op aarde mee bezig zijn, de strijd die je voert om weer zuiver mens te worden.

De kleuren van de herfst hebben jullie nodig om stevig te kunnen staan, om krachtig te kunnen zijn, vol in je power te kunnen te staan, samen met je spirituele krachten, die weer vragen om een veel hogere trilling van kleuren. Maar de basiskleuren zijn van wezenlijk belang om werkelijk in je kracht te kunnen staan en om dit te kunnen volbrengen. Daarom is het zo belangrijk voor ieder die nu overgaat van de derde naar de vijfde dimensie om goed geaard te zijn, om in de Liefdeskracht te kunnen staan om Licht en Liefde naar die duistere wezens te kunnen sturen waardoor zij ook verheven worden. En als je niet stevig staat zul je worden weggeblazen.

Voel deze basiskleuren. Vraag Michael en ook Gabriel om hulp bij de aarding.

Sluit je aura altijd af met hogere frequentie kleuren, met pastelkleuren, met het Licht van de Goddelijk Bron, met goudkleuren en weet, dat goud ook onderdeel is van de herfst en de verhevenheid van de herfst toont.”

Elias Healingwerk op afstand

Elias Telegramgroep

2 gedachten over “JEZUS OVER KLEUREN”

  1. Wat mooi, ook donkere tinten draag ik wel in combi met de lichte, die me beter staan. Goed om te weten dat het belangrijk is om beide te dragen
    De hetfsttinten zijn prachtig!

    Like

  2. Fijn om dit te melden , ik dacht altijd dat heldere kleuren van belang waren. Maar het klinkt ergens wel logisch om ook de donkere kleuren erbij te betrekken . Hartelijk dan voor deze melding.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s