Geen categorie

JEZUS: WEES HET LICHT OP AARDE

Jezus toont een donkere vlek die zich uitspreidt op aarde en dan Maria Magdalena die heel druk bezig is met de energie van vreugde rond de mensen op aarde aan te brengen, want de aarde heeft er moeite mee om de emoties van de mensen te kanaliseren. Zij maakt gebruik van de Lichtzuilen die geplaatst zijn

en werkt ook met andere manieren om die emoties die op de aarde gedumpt zijn, te kanaliseren door onder meer te werken met vulkanen.

Jezus: “Het is goed om hulp te vragen aan de Geestelijke Wereld en dit wordt door de Lichtwezens ook op prijs gesteld die heel graag willen helpen, ook als je pijn voelt. Ga in meditatie en vraag ons om hulp en adem er door heen, wat je ook voelt. Wij zijn dan in de doorademing altijd aanwezig.”

Jezus toont dan een beeld van de aarde die kouder wordt en zegt dat we de zon mogen vragen om op de aarde te schijnen. De zon heeft moeite om door de chemtrails te schijnen. Het is een soort van waas wat rond de aarde gelegd wordt. Daarom is het zo belangrijk om in onze aardekracht te komen, omdat we daarmee ook onze geestelijke kracht vrij maken.

Jezus: “Er is iets heel belangrijks aan de gang. Stel je voor, als je niet innerlijk geaard bent, dan gaan de emoties met je op de loop. Er gaat volkswoede onstaan, er gaat grote woede onstaan onder de bevolking als ze merken dat ze ontzaglijk zijn bedrogen en belogen. Daarom is die aarding zo belangrijk om Meester te zijn, ongeacht wat er om je heen gebeurt. Je moet Meester zijn over jouw eigen aarding. Dat is essentieel in de komende periode. En het houdt ook verband met de chemtrails, want als je Meester bent over je eigen aarding, is het onvoorstelbaar wat je dan kunt doen.

Als je Meester bent over je basis, over je basis chakra’s, over je basis emoties, dan kun je de hemel op aarde creëren. Ben je niet geaard dan wordt je een soort losgeslagen, emotioneel uit balans gevallen mens. Jullie zullen velen in de komende periode zien die in grote, grote emotionele nood verkeren. Vergis je niet, daar gaan grote aantallen mensen in grote nood verkeren. Als je goed geaard bent dan kun je, wat er ook gebeurt, je altijd verbinden met de Geestelijke Wereld, vanuit je basis, vanuit je zeker weten, vanuit je fundament.

Als je dat niet bent raak je makkelijk in paniek. Er zullen mensen zijn, die zich diep met het geestelijke verbonden hebben, maar de aarding missen en daarom in paniek zullen geraken. De mensen die geaard zijn, zijn momenteel de wezens die de aarde in balans houden. We gaan zoveel dingen meemaken, vraag mensen om aan yoga te doen, om in bossen, in de natuur te wandelen. Zorg ook om verbinding met elkaar, zorg dat je in Liefde bent met alle mensen om je heen. We gaan je nodig hebben, wees dat baken, wees het Licht op aarde dat je moet gaan verspreiden en zorg ervoor dat je ook het gevoel hebt dat je het daadwerkelijk verspreidt. Als je in meditatie bent of yoga oefeningen doet, dan ook het Licht bewust verspreiden. Ieder kan daarvan genieten omdat men daardoor rustiger wordt.

Wat er ook gebeurt, je bent het Licht op aarde en je moet dat Licht verspreiden. Als je in je basis staat, dan kan de zon makkelijker verbinding met je maken. De zon zal door alle lagen heen schijnen en als je voelt dat hij je kan bereiken, gebeurt dat ook. Dus maak verbinding met de zon, maak verbinding met het Hoger Bewustzijn van de zon.”

Elias: “Kunnen we de chemtrails ook rechtstreeks vernietigen?”

Jezus: “Diverse wezens zijn bezig, vanuit ruimteschepen, met het neutraliseren van chemtrails. Ze kunnen niet alles weghalen, wel deels neutraliseren. Wat jullie kunnen doen is Licht zijn, Licht en Liefde sturen naar de piloten. En als iedereen wakker is zal dit niet meer kunnen bestaan. Dus innerlijk de sprong maken naar de vijfde dimensie van bewustzijn zodat dit niet meer kan bestaan. In je meditaties kun je ook Licht naar die chemtrails sturen om die te neutraliseren. Wat de duisteren doen is een blokkerende laag leggen tussen onze wereld en de zon.

Moeder Aarde dankt ook iedereen die geholpen heeft om Lichtzuilen te plaatsen, zij heeft het hard nodig, want er is nog zoveel duisternis in zoveel harten van mensen. De Lichtzuilen vormen een soort van trechters waardoor de aarde kan ademen.”

Elias Healingwerk op afstand

Elias Telegramgroep

Aanmelden Lichtzuilen plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s