Dualiteit, Lichtzuilen, Meditatie, Spiritualiteit, Vrede

WERELDWIJDE VREDE

Hoe kijken we naar de oorlog van de V.S en bondgenoten tegen Rusland?

Om te beginnen moeten we alles accepteren wat er is, wat er gebeurt. Alles vindt plaats binnen het Goddelijke en dat betekent dat er altijd zin en betekenis is aan alles wat geschiedt, anders zou het niet gebeuren. Die aanvaarding is voorwaarde om veranderingen tot stand te brengen.

Dus vanuit dit perspectief gezien moet de oorlog er zijn omdat het gevolg is van het bewustzijn van het mensencollectief, wat nog grotendeels op de dualiteit is afgestemd. Maar het conflict moet niet voortduren. Daarom appeleert de Geestelijke Wereld aan ons Lichtwerkers om met onze grote kracht het tij te doen keren. Omdat er steeds meer mensen wakker worden, groeit deze gezamenlijk kracht. En we hebben grote power: de Lichtwezens zeggen keer op keer dat wij nog geen benul hebben van hoe krachtig wij zijn.

Hoe kunnen we een einde maken aan dit en andere conflicten? Welnu, door globale vrede te stichten en natuurlijk beginnen wij bij onszelf.

We kunnen gebruik maken van een krachtige mantra om innerlijke vrede te bewerkstelligen.

De Creatie van Vredes Energie.

Alle Sanskriet woorden zijn ontworpen om de energie van hun betekenis voort te brengen. Het woord OM creëert een resonantie met de meest heilige Bron van alle Schepping. Wanneer OM voor een ander woord wordt geplaatst, wordt dat woord geheiligd. Bijvoorbeeld, het Sanskriet woord SHANTI betekent gewoon VREDE. Maar als je de mantra OM voor SHANTI plaatst, verandert de betekenis in een heilige, die van GROTE VREDE. Uit eerbied voor de drie-eenheid van de scheppingskracht herhaalt de traditionele mantra voor het scheppen van Grote Vrede het sleutelwoord drie keer, zoals: OM SHANTI SHANTI SHANTI

Meer uitleg; https://www.wakkeremensen.org/artikelen/owen-waters/om-en-aum-heilige-mantra-geheimen/

Verder is een sterke intentie om vrede te stichten en het vertrouwen in de eigen en collectieve kracht noodzakelijk, evenals steeds weer wereldwijde vrede te visualiseren, om het gewenste resultaat te bereiken,

Tenslotte geduld hebben, niet afhaken, maar elke dag opnieuw aan de vrede werken, al is het maar door een paar keer per dag kort een vredige planeet te visualiseren. En dat tot er wereldwijde vrede heerst. Ook belangrijk: elke visualisatie in je hart nemen, dat geeft veel meer kracht. En vooral geen partij kiezen, zegt Jezus.

Ik nodig hierbij alle 924 leden van de Lichtzuilengroep uit om komende dinsdag, 28 februari gezamenlijk aan wereldwijde vrede te werken. En natuurlijk iedereen die zich geroepen voelt kan deelnemen.

HIER aanmelden om met de groep Lichtzuilen te plaatsen.

Elias Weg naar Ascensie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s