Aarding, Geen categorie, Healing, Lichtzuilen, Meditatie, Spiritualiteit

SCENARIO PLAATSEN LICHTZUILEN

Voor het plaatsen van de Lichtzuilen doen we steeds enkele andere korte healings die door de Lichtwezens in dit verband gevraagd werden.

We beginnen met te visualiseren dat we met de hele groep achter elkaar een pad door een bos volgen. We komen dan op een heel grote open plek en vormen een cirkel.

Vervolgens visualiseren we gekrulde wortels die zich vanuit de omega chakra onder de voeten uitbreiden en zich verstevigen in de aarde. Door de wortels op deze manier te krullen hebben de duistere wezens, die in de aarde huizen en samenwerken met Cabal, geen toegang. Daarna ademen we het Licht en Liefde van Moeder Aarde in langs de voeten en vullen ons hier helemaal ermee. Bij elke inademing meer en meer tot we dat Licht ook gaan uitstralen. Aansluitend vullen we de wortels nog met onze Liefde. Zo zijn we goed geaard en door de Liefde in de wortels helpen we Moeder Aarde met de transformatie van de dikke laag emotionele energie van de lijdende mensen op aarde.

Foto: Starchaser

Dan openen we de kroonchakra en de alfa of achtste chakra, die zich iets boven de kroonchakra bevindt. We sturen dan een Lichtstraal vanuit ons hart naar het hart van de Schepper en geven langs die straal ons gevoel van Liefde en Dankbaarheid door. Dan kunnen we ook zijn Licht inademen langs de kroonchakra, het Goddelijke schitterende, stralende witte Licht om ons daar helemaal mee te vullen, tot we ook dat Licht gaan uitstralen. Zo zijn we ook goed met het Goddelijke verbonden en dijen ons energieveld uit, zover als het kan, vragen de Engelengroep, die zich hiervoor heeft aangeboden, om te helpen om de gaten van ons energieveld te dichten en ook om onze aura te omgeven door een bol met een gouden rand, zoals de wand van een zeepbel. Dat visualiseren we zelf ook en aansluitend eveneens een dergelijke bescherming om onze hele groep met behulp van de Engelen.

BLOEM VAN HET LEVEN

We visuliseren vervolgens dat de bloom van het leven in het midden van onze kring verschijnt en dijen die uit tot rond de hele planeet.

BLOEM VAN HET LEVEN – AARDE

HEALING VAN DE 5G-SATELLIETEN

Visualiseer vervolgens de aarde als een schitterende, stralende ster en dat haar stralen door alle 5G-satellieten gaan. Zie die straling als een soort van zonnevlam vanuit de aarde.

We visualiseren en geven de intentie dat de vlam die we sturen alle schadelijke straling van de satellieten neutraliseert.

Visualiseer ook de verbinding tussen de 5G-satellieten onderling. Ze vormen een netwerk.

Vul ook die verbindingen met het licht van de vlam.

HEALING VAN MOEDER AARDE MEDITATIE

Meditatie ontvangen van Maria Magdalena

Vóór het plaatsen van de Lichtzuilen gaan we verder met eerst de Healing van Moeder Aarde Meditatie te doen. Dit om de woede te transformeren van de mensen die wakker worden en begrijpen dat ze bedrogen werden door hun leiders. Daarom stellen we ons voor dat we met de hele groep in de aarde afdalen, door alle lagen heen tot in het middelpunt van de planeet. We vragen Maria Magdalena om hulp hierbij.

Dan gaan we onze harten wijd openen en dijen met onze intentie en hartkracht heel veel Liefde steeds verder en verder door alle lagen heen tot ons Licht en onze Liefde tot aan de oppervlakte gaan schijnen, waar de woede, die we als duisternis waarnemen, getransformeerd wordt, Licht wordt.

We zien dat de Lichtzuilen, die al werden geplaatst, door ons Licht worden aangeraakt en weer maximaal worden gevuld en zo vanuit de aarde gaan de zuilen ook meer geaard worden.

We weten dat de wezens van het onlicht die in de aarde huizen daar moeilijk tegen kunnen en onze aarding moeilijker kunnen blokkeren of verzwakken, natuurlijk ook door onze gekrulde wortels. We danken dan Maria Magdalena voor haar hulp.

HEALING VAN DE CHEMTRAILS

De healing van de chemtrails gebeurt in eerste instantie niet direct, maar door Licht en Liefde naar de piloten te sturen, nu in de groepsplaatsing en later steeds wanneer we de trails in de lucht zien. Bovendien kunnen we nu ook direct Licht naar de chemtrails sturen om ze te neutraliseren. Ik vermoed dat onze healingkracht sterker is geworden door enerzijds de steeds hogere trilling op aarde en anderzijds ons innerlijk werk.

Het zetten van de zuilen doen we als volgt: visualiseer een zuil van Licht rond plaats die we gekozen hebben. Verbind de zuil van boven met het hart van de Schepper en van onder met het hart van Moeder Aarde. We vragen dan om het Licht van beide bronnen en zien het van boven en van beneden instromen tot de zuil helemaal gevuld is.

Vervolgens dijen we de zuil uit, zover als het kan met de kracht van ons hart tot de grote zuil ook gevuld is Dat vroeg Jezus, de zuilen laten uitdijen met onze hartkracht! Vandaar ook het belang om het hart steeds verder te openen. Werk zo de ene plek na de ander af.

Nadat de laatste zuil geplaatst is zien we elkaar weer terug op die open plek in het bos.

NU WEER MET ONS BEWUSTZIJN TERUG NAAR HET BOS EN ONZE KRING

We geven de hand aan beiden naast ons en sturen ons Licht, onze Liefde en Dankbaarheid naar alle Lichtwezens die ons ondersteunden en naar de andere deelnemers van de groep via de linker hand en ontvangen met de rechterhand. 

Wij danken vervolgens alle anderen van de groep als ook alle Lichtwezens, die aanwezig waren en ons ondersteund hebben.

Lieve vrienden,

Mijn Telegram wordt afgesloten, maar wordt voortgezet onder andere leiding, ook voor nieuws over de Lichtzuilen:

https://t.me/+ycJ3H7OjpXpjMDg0

3 gedachten over “SCENARIO PLAATSEN LICHTZUILEN”

 1. Hallo Elias,

  Het is me onbekend wanneer de plaatsing zal zijn. Wil je me dat nog doorgeven?

  Harte groet, Margriet.

  Like

  1. LICHTZUILEN PLAATSEN
   Elke dinsdag om 19u voor ieder die dan tijd heeft, individueel, maar toch met de hele groep dankzij het scenario.
   Voorlopig kunnen door ieder individueel ook vorige plaatsingen herhaald worden.

   Blijf op de hoogte dankzij de nieuwe Telegramgroep: The Spirit of Elias – https://t.me/+ycJ3H7OjpXpjMDg0

   Like

 2. Lieve Elias, geweldig wat je allemaal gedaan hebt en doet,. Bedankt!
  Veel liefde, licht en steun op je nieuwe pad
  Liefs, Joke

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s