Celwerk

CELWERK – WETENSCHAP EN SPIRITUALITEIT

Steeds meer wetenschappers zijn ervan overtuigd dat door het werken met cellen, het in principe mogelijk wordt om alle ziekten te genezen.

Een van die onderzoekers is de New Yorker David Borenstein, die met zijn celtherapie mensen behandelt die aan de meest uiteenlopende ziekten en kwalen lijden, van longziekte, Parkinson, de ziekte van Lyme, hersenbloeding, hartklachten tot pijn in de rug of knie.

Borenstein maakt deel uit van het netwerk ‘Cell Surgical Network (CSN)’. Meer hierover in deze Engelstalige video:

De methode van David Borenstein bestaat uit het nemen van wat vet met een naald uit de buik van een mens, om er vervolgens met het centrifugeren en afbreken van het vet met een enzyme er de stamcellen uit te kunnen isoleren, een mini-liposuctie procedure zouden we het kunnen noemen. Nadien worden de stamcellen terug in een bloedbaan geplaatst. om hun genezende werking te kunnen beginnen.

Foto Drew Hays – Unsplash

De leden van dat research netwerk weten niet precies hoe die stamcellen op de juiste plaats terecht komen nadat ze weer in het lichaam van dezelfde mens worden teruggeplaatst. Zo neigt onderzoeker Gary Steinberg van Stanford naar de gedachte dat de geinjecteerde stamcellen bepaalde proteinen afgeven die de bloedstroom verbeteren, infecties tegengaan of herstel bewerkstelligen. “Zou je ze in een knie met artritis injecteren dan zullen de stamcellen nieuw kraakbeen genereren”, denkt hij.

Eliot Lander, mede-stichter van CSN vermoedt dat een zieke cel een noodsignaal uitzendt die door een nieuwe cel wordt opgevangen, die er vervolgens op reageert door naar de zieke of gehavende cel toe te bewegen om die te regeneren. “Alles wat je moet doen”, zo Lander, “is de stamcellen vrij te laten. Zij zullen dan door de diverse zieke gebieden in het lichaam worden aangetrokken om het genezingsproces ingang te zetten.”

Natuurlijk is het prachtig dat de wetenschap in deze richting serieus onderzoek doet, ook al blijven, bij mijn weten, spectaculaire genezingen voorlopig nog uit. Vanuit de Geestelijke Wereld worden die ontwikkelingen als positief gezien want het grote publiek raakt zo gewend aan de gedachte dat celwerk mogelijk is en in de toekomst op brede schaal wordt toegepast. Op mijn vraag of binnen afzienbare tijd samenwerking mogelijk zal zijn tussen wetenschappers en onderzoekers die met een meer spirituele benadering bezig zijn, was het antwoord: “Dat is nu nog te vroeg. Dat komt later wel.”

Ook als we het puur wetenschappelijk werk begroeten, is het zo dat we als mensen van de Nieuwe Tijd er beter voor kiezen om onszelf te genezen, dus helemaal onafhankelijk van de medische industrie en Big Pharma. De weg van Jezus is de weg naar totale vrijheid. Bovendien raakt het wetenschappelijk celwerk niet aan de oorzaken van de ziekten.  Daarom kan op deze manier niet de werkelijke ziekte (de oorzaak) maar enkel de symptomen van de ziekte worden genezen. We praten dan over een verschuiving van de symptomen. Verdwijnt kanker bijvoorbeeld door een chemotherapie en wordt er niet geraakt aan de oorzaak van die ziekte, dan is het waarschijnlijk dat bij die betreffende persoon nadien een andere kwaal wordt vastgesteld of dat de tumor na verloop van tijd weer terugkeert.

We zullen daarom bewust moeten worden welke de oorzaak is van onze ziekte, willen we tot waarlijke genezing kunnen overgaan. Kennen we de oorzaak, we noemen die een innerlijk proces, dan kunnen we eerst dat proces of thema afwerken en dan zelf met celtherapie gaan werken. Dit met de genezingsmethoden van Jezus, die ik sinds enkele jaren van hem mag ontvangen.

In het begin moest ik zijn technieken op mezelf toepassen en toen hij zag dat mijn cellen veranderden, mocht ik als healer ze gaan toepassen op mijn cliënten.

Hier meer over mijn werk als healer

Na verloop van tijd vond hij het moment gekomen om er seminars over te geven, zodat ieder kon leren om met de eigen cellen aan de slag te gaan.

hal-gatewood-OgvqXGL7XO4-unsplash-klein

 Foto: hal-gatewood – Unsplash

Wat heeft het celwerk mij gebracht?

In de eerste plaats het inzicht dat we inderdaad onze eigen realiteit scheppen, bewust of onbewust. Ook op lichamelijk vlak. Laten we de cellen maar hun gang gaan, dan richten zij zich naar onze gedachten en emoties. Vaak zijn die tegenstrijdig.

Door onze eigen cellen waar te nemen, zo nodig te repareren, de vaak futloze cellen van nieuwe energie te voorzien en te zorgen dat ze deze energie niet meer verliezen, geven we ze als het ware een nieuw programma dat vóór ons werkt in plaats van tegen ons. Ik ben er nu enkele jaren mee bezig en stel grote fysieke veranderingen vast. Ik ben veel fitter dan voorheen, heb een voor mijn leeftijd (volgend jaar word ik tachtig) een ongelofelijke vitaliteit. Hier een foto uit Thailand van februari dit jaar tijdens rafting in een wilde rivier met veel kleine watervallen en rotsblokken waar we tussen moesten manoeuvreren.

Rafting-2

 Op een gegeven momen klapte mijn kant zo hard tegen een rotsblok, dat ofschoon ik mij op dat moment stevig vasthield ik uit die boot werd gekatapulteerd en met een been tegen een rotsblok sloeg, kopje onder ging, weer boven water kwam, met behulp van de stuurman weer in de boot klauterde en de ruwe vaart vervolgde alsof er niets was gebeurd.

Hier een video van februari en krijg een idee van mijn conditie:

Hoe dan ook, als de methoden van Jezus zo goed voor mij hebben gewerkt en nog werken, dan kan ieder die met succes op zichzelf gaan toepassen. Dat kan in één weekend worden geleerd. Het volgende Nederlandstalige seminar, dat ook als een ascentieseminar kan worden beschouwd, vind plaats op 28 en 29 september 2019 in Kinrooi, Belgisch Limburg.

Hier het gedetailleerde programma voor het seminar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s