Geen categorie

WERELD IN BEWEGING

Over 5G, zilver, zeep, plastic, Shell en ING.

Vandaag ontving ik volgende mail:

 Dag Elias, op een van mijn werkplekken buiten de deur bemerk ik sinds een maandje dat ik na een uurtje doodmoe ben, me leeggezogen voel.

Blijkt dat in dat gebied met 5G wordt geëxperimenteerd. Staat vlakbij een grote mast. Twee weken terug viel ik er zelfs van de trap! Liep goed af, gelukkig. 

Heb jij nog tips? 

Bij voorbaat hartelijk dank en een lieve groet,

Deze schrijfster is niet de enige die last heeft van deze straling:

https://www.earth-matters.nl/5/14655/gezondheid/zwitserland-nu-gedekt-met-5g.html

5g

Ja, daar sta je dan met zo’n mast naast je deur. Niemand heeft daarbij naar je mening gevraagd. Welke belangen worden hier gediend?

Jezus zegt, dat wij alles moeten accepteren wat er is. Dit, omdat wat er ook gebeurt, het binnen het Goddelijke plaats vindt en alles, wat bestaat door God geschapen is en dus zin en betekenis heeft. Maar betekent dat ook dat we niets moeten doen?

Accepteren betekent naar mijn inzicht dat we al dat, wat door de duistere machten naar voren wordt geschoven, best als een uitdaging zien en dan moeten mediteren om onze ziel te vragen, hoe we daar op moeten reageren en dus niet vanuit ons verstand (ego) of emoties aan de slag gaan.

Het hangt dan weer af van welke ervaringen onze ziel nog nodig heeft, hoe onze reactie er uit zal zien.

Enkele weken geleden werd ik uitgenodigd om aan een project deel te nemen, waarbij de verantwoordelijken voor het G5 netwerk voor alle schade persoonlijk aansprakelijk worden gesteld. Zover ik weet zijn er inmiddels 4.400 deelnemers, die de politici, de directeuren van de telecomproviders en later ook de ambtenaren die aan het tot stand komen van het netwerk hebben bijgedragen, voor het gerecht willen dagen en een schadevergoeding gaan eisen van maximaal 2.000€ per dag:

https://bondoverheidszaken.nl/testsite/5G_Aansprakelijkheid.html

In eerste instantie leek het me wel wat om de verantwoordelijken mensen hiervoor persoonlijk aansprakelijk te stellen. Toch was ik er niet helemaal gerust mee en kreeg tijdens de meditatie waarbij ik mijn ziel om raad vroeg een duidelijk antwoord om er niet aan mee te doen. Bij nader inzicht is het natuurlijk wel een vorm van vechten tegen, terwijl we ons beter inzetten voor iets, namelijk een 5G vrije wereld. En dat kunnen we ook doen, door een brief te schrijven naar de regering, de leden van de tweede kamer en zeker naar de gemeente om aan te geven dat wij het er niet mee eens zijn. Bovendien tijdens onze meditaties een betere wereld visualiseren waar we kunnen leven en zuivere lucht ademen in een pollutie- en schadelijke stralingsvrije wereld, best in groepsverband. Iets dergelijks las ik hier:

https://2012portal.blogspot.com/2019/10/make-this-viral-silver-trigger-11-11.html

 En hier:

https://eventnl.wordpress.com/2019/10/12/cobra-zeg-het-voort-de-zilver-trigger-op-11-11-2019/

Deze aanpak voelde meteen beter, want het is een positieve manier die geen energie geeft aan het duistere, maar aan het Licht en appeleert aan onze eigen schepperskracht.

Silver coins-Steve Johnson

Samenvattend komt het hier op neer:

A.s. maandag 11 november vindt er om 16:15u (onze tijd) werelwijd een meditatie plaats om een nieuw financieel systeem te scheppen dat elk mens op deze planeet moet bevrijden uit het huidige, dat bedoeld is om het mensencollectief, de verantwoordelijke elite uitgezonderd, te onderdrukken. Naast die meditatie speelt zilver een belangrijke rol.

Het is van belang om vóór dat tijdstip a.s. maandag, maar op dezelfde dag, puur zilver te kopen, omdat dit zilver dan als medium gebruikt kan worden om samen met de zuivere intentie een nieuw, rechtvaardig financieel systeem te scheppen. De gedachte is, als er 144.000 mensen werelwijd aan meedoen is de kritische massa bereikt om te kunnen slagen en de omslag te bewerken.

Het kopen (of bestellen op die dag) kan misschien in de eigen woonplaats, maar ook via het internet gebeuren: bijvoorbeeld hier:

https://www.doijerkalff.nl/product/zilver-kopen/

 Of hier:

https://www.thesilvermountain.nl/

Waar het in feite om gaat is dat het zilver puur is zoals in munten en baren (niet de oude Nederlands guldens en rijksdaalders, die veel minder zilver bevatten) en dat het op 11 november je eigendom wordt. Minimaal 3 gram zilver per persoon wordt aanbevolen. Kun je hiervoor meer uitgeven, dan zou het wel een goede investering kunnen zijn, omdat de waarde van zilver naar het schijnt kunstmatig laag wordt gehouden en naar verwachting, zeker na het bankroet van het huidige systeem, weer tegen de reële waarde zal worden verhandeld. De prijsverhouding goud-zilver momenteel: 1 tot 50, verwachting: 1 tot 18.

 

Van de week aten we in een sympathiek restaurant een broodje met groentekroketten, salade en champignons. We bestelden thee, maar die kwam in nylonzakjes …

Volgens de Nederlandse hoogleraar Dick Vethaak zit er in één zo’n kopje thee 11, 6 miljard microplastics en 3,1 miljard nanoplastics:

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4862701/theezakje-stukjes-plastic-thee-nano-micro-kunststof

Smakelijk!

Wij hebben de zakjes maar geopend en de inhoud in de kop gedaan. Dit tot grote verbazing van het personeel …

Ook in papieren theezakjes is vaak plastic verwerkt: 

https://www.plasticsoupfoundation.org/2018/05/papieren-theezakjes-bijna-altijd-van-plastic/

Dus dan inderdaad maar enkel losse thee met een thee-ei

of het alternatief: zakjes uit soilon:

theezakje

https://www.productnieuws.nl/eten-en-drinken/oproep-steek-je-piramide-theezakje-in-de-fik/

https://foodness.nl/duurzame-theezakjes-wat-is-soilon-en-waarom-is-het-beter-dan-nylon/

Terwijl wij en veel mensen hun best doen om plastic zoveel mogellijk te vermijden, of het bestaande uit zee te halen, zoals Boyan Slats met zijn zeebezem of de achtienjarige Fionn Feirrera met gemagnetiseerde slaolie :

 https://www.trouw.nl/duurzaamheid-natuur/uitvinding-van-fionn-18-met-gemagnetiseerde-sla-olie-plastic-soep-uit-zee-vissen~b3c4b0fec/

heeft ons aller Shell heel andere plannen. Op 5 november las ik in Blendle een artikel uit OneWorld met de titel “Is plastic de nieuwe olie”. Hierin wordt melding gemaakt dat Shell een nieuwe fabriek in Pennsylvania bouwt. Het schijnt een investering te zijn van wel tien miljard dollar, terwijl het werk verschaft aan vijfduizend bouwvakkers en zesduizend man vast personeel. Deze fabriek is vanaf komend jaar goed voor jaarlijks een miljoen ton plastic korrels – de basis voor allerhande producten van plastic. Volgens sommige schattingen bestaat de helft van alle microplastics in onze oceanen uit plastic korrels …

Wie tankt nu nog met een goed geweten bij Shell?

Petrolstation-Polina Raevskaya

En ik lees ook dat ING de grootste financier zou zijn voor wat de productie van plastic en schaliegas betreft. Wie kan dan nog met goed fatsoen daar een rekening aanhouden? Of een brief schrijven naar de directie, dat je het er niet mee eens bent?

De Geestelijke Wereld laat ons weten, dat het goed is om op de hoogte te zijn van wat er in de wereld reilt en zeilt, zonder in de details te duiken en zonder wat dan ook te (ver)oordelen.

Als we weten wat ons boven het hoofd hangt kunnen we op een gepaste, positieve manier reageren. Niets doen is zeker geen aanvaardbare oplossing. Onze ziel weet precies wat onze volgende stap zou moeten zijn.

Gelukkig komen er de laatste tijd meer en meer nieuwe initiatieven om van deze planeet een betere wereld te maken, denk bijvoorbeeld aan de afbreekbare pyramide theezakjes of aan olifantsgras om cement, plastic en papier te kunnen vervangen.

https://www.businessinsider.nl/vibers-jan-govert-van-gilst-miljoen/

En dan hebben we nog de zeep van ‘Seepje’:

https://www.businessinsider.nl/seepje-wasmiddel-handzeep-albert-heijn-gabrielse/

Wat ik leer uit de berichten over de negatieve en nefaste projecten is, dat niets doen inderdaad geen optie is, dus vraag ik mijn ziel, wat mijn volgende stap zou moeten zijn.

Afsluitend: veel nieuwe, positieve initiatieven worden door jonge mensen genomen, die gekomen zijn om de oude structuren te vervangen. De schepper heeft besloten om deze planeet tot in de vijfde dimensie te verheffen en niets of niemand kan dat tegenhouden. Laten we daarop vertrouwen en ondertussen ons steentje bijdragen.

 

 

2 gedachten over “WERELD IN BEWEGING”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s