Celwerk

CELWERK – DE HERSENCEL

 

Wikipedia

Foto: Wikipedia

Jezus zegt dat de ascentie met het lichaam betekent dat de fysieke vorm in de diepte wordt meegenomen. Dit wil zeggen dat we veel bewust moet ademen en voelen in het lichaam zodat we het uiteindelijk zo goed kunnen waarnemen, dat we met ons bewustzijn zelfs de processen in de toppen van onze tenen kunnen voelen. Door te oefenen zijn we na enige tijd instaat, die cellen in ons lichaam waar te nemen, die uit hun evenwicht zijn gevallen. Wij weten dan hoe op elk moment ons lichaam aanvoelt en ademt. Wij voelen ons lichaam heel goed en kunnen met onze adem de cel weer in balans brengen. Dit zal nodig zijn om het lichaam in een diepere zekerheid te brengen.

Jezus: “Mensen die hun lichaam accepteren en liefhebben kunnen deze zekerheid inderdaad tot stand brengen. En is er vrede met het lichaam zoals het uitziet en functioneert, dan is genezing de volgende stap.

Tijdens het genezingsproces van het lichaam krijgt het een sterke energieboost waardoor er veranderingen in de cellen plaatsvinden. Hierdoor verschijnt er ook meer Licht.

Als eerste moet het onevenwicht in het lichaam worden bekeken. Waar is er nog pijn? Waarvan ben ik niet zeker? Door het werken met de cellen begint het veranderingsproces. Genezing vindt door het bewustzijn plaats.

Bij bepaalde situaties moet er dieper in het energieveld van het lichaam worden gedoken. Ook is het van belang naar de voeten te kijken. Vaak ligt daar een grote blokkade waardoor er nauwelijks of geen contact met de aarde mogelijk is. Dat contact is noodzakelijk. Wie niet bewust op de aarde staat, kan niet opstijgen. Dit is een van de belangrijkste punten. Enkel die mensen die in de aarde verankerd zijn, kunnen het lichtproces van de ascentie accepteren.”

Wij zijn allen een. Wie de sprong in de vijfde dimensie innerlijk heeft aanvaard, zal dat ook voelen. Natuurlijk zijn we we allen een. Er bestaat geen afstand, tenzij je dat gelooft.

De afstand wordt door de menselijke wil geproduceerd, maar bestaat niet werkelijk. Daarom, leg je leven in Gods hand, leg je helemaal in zijn ‘Zijn’ en erken dat er geen afstand bestaat. Alles is Hier en Nu. In een zandkorrel ligt alles besloten en ook in onze ziel is alles aanwezig. Voor degene, die hiervan bewust is, bestaat er geen afscheiding. Die scheiding wordt door het ego gecreëerd en gevoed. Dus is de opdracht om steeds sterker uit die illusie te stappen en alles te accepteren wat in het Hier en Nu aanwezig is. Zolang er nog gevoelens worden weggeschoven blijven we in de illusie gevangen en is de vrijheid, waar de weg van Jezus naar toe leidt, nog buiten bereik. Van het ogenblik dat wij ons hart en onze gevoelens helemaal kunnen openen, dan zijn we alles.

verywell.com 

Wat de hersenen betreft: ze bevatten miljoenen cellen. Werken we met deze cellen dan zullen we zien dat stukje bij beetje een nieuw niveau wordt geschapen en dat het lichaam meer en meer uit het verouderingsproces wordt getrokken. Om dat goed te laten verlopen is er Liefde nodig. Het is de Liefde voor het Hier en Nu en vertrouwen in het leven zelf. Het is van groot belang om ons compleet over te geven aan alles wat er is.

.Jezus: “Het werken met de hersencellen is heel belangrijk, want deze cellen werken het sterkste met God samen. Jullie kunnen waarnemen dat er steeds een zeker Licht rond de kern aanwezig is. Het maakt niet uit waar de mens staat of hoe sterk hij zijn gevoelens verdringt. Bij de hersencellen is dat Goddelijke Licht steeds in meer of mindere mate zichtbaar. Door het werk met de hersencellen wordt dat Licht versterkt en zullen de mensen anders gaan voelen. Het wordt een stuk lichter.”

De opvatting bestaat dat hersencellen afsterven en niet worden vernieuwd. Aangenomen wordt algemeen dat vanaf het twitigste levensjaar dagelijks 50.000 tot 100.000 hersencellen verdwijnen.

Door de methoden van Jezus toe te passen kunnen er echter nieuwe hersencellen worden aangemaakt.

Jezus: “Vergelijken we de hartcellen met de hersencellen, dan zien we in het hart veel pijn en verwondingen die op genezing wachten. In de hersencellen zitten oude thema’s die mede door de familiestructuur worden doorgegeven.

brain-cell 03A
Ook wordt karma in de hersenen opgeslagen en door het werk met de cellen kan dat sneller worden afgewerkt. Dit betekent dat nog steeds bepaalde waarden doorleefd moeten worden, ze kunnen niet eenvoudigweg worden afgesneden.

Maar veel mensen staan als het ware voor hun karma en dragen en dragen en dragen het als een zware last. Door met de cellen te werken komt ook hier beweging in, worden oplossingen zichtbaar en kunnen de Goddelijke Waarden werkelijk in het bewustzijn komen.

De cellen zijn dat, wat men Goddelijke Zekerheid noemt. Hoe dieper in de wijsheid van de cellen wordt doorgedrongen, hoe beter men instaat is om de structuren, dat wat ziek maakt, te veranderen. En ook het leven compleet te veranderen.”

Genezen en verjongen? Leer werken met de hersen- en andere cellen.

https://eliascoachinghealing.blog/

 

 

 

Een gedachte over “CELWERK – DE HERSENCEL”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s