Dualiteit, Healing, Spiritualiteit

WERELD IN BEWEGING – 3

Over de 5G-meditatie – De schilderijen van Ivah – Vrede in het Midden Oosten – Wonen in een Tiny House – Plastic en augurken – Financiële crash voor de deur?

Door de zilvermeditatie aankondiging, kreeg ik meerdere reacties van lezers die mij vroegen om iets dergelijks te organiseren met andere thema’s, een goed idee, eigenlijk. Het zou inderdaad mooi zijn als wij ons, om te beginnen en zonder te vechten, zouden inzetten voor een wereld vrij van schadelijke straling. Gewoon samen onze schepperskrachten gebruiken om een positieve wending te realiseren. Dat zal de Geestelijke Wereld ondersteunen. De Lichtwezens geven energie aan wat uit de ziel opwelt, maar nooit aan wat van het ego komt.

2e-2

Ik heb mij astrologisch laten informeren voor een goed moment voor deze meditatie en het schijnt dat 22 december een idiaal tijdstip is:

“We maken momenteel een nogal zeldzame samenstand mee : Saturnus, Jupiter, Pluto en de zuidelijke Maanknoop staan in december conjunct in Steenbok. Het wintersolstitium valt op 22 dec en nieuwe Maan op 26 dec. Dus al wat je doet rond die data wordt extra gestimuleerd.

De drie planeten zijn langzame planeten, dus bepalend voor een hele generatie. Saturnus staat voor traditioneel mannelijke waarden zoals autoriteit, structuur en controle, ook voor het verleden, de familiale en religieuze invloeden.

Pluto blaast die oude waarden op ; vernietigt om te bevrijden uit oude patronen. Meestal met geweld. Vandaar overal ter wereld de toename van betogingen en verzet. Pluto werkt onderhuids, is niet tegen te houden. Pluto is ook : “schadelijke straling”, hé, atoombommen, gif etc. De zuidelijke Maanknoop versterkt dat patroon, wijst op patronen uit het verleden die dienen achter gelaten te worden.

De toekomst ligt in de noordelijke Maanknoop in Kreeft. Die staat voor het moederlijke, zorgzame, behoedende. De voedster. Duidelijk terug naar vrouwelijke waarden, toch !

Jupiter is de energie van uitbreiding, rijkdom, overvloed. Maar gezien de samenstand met Saturnus en Pluto kan de energie niet volop stromen. Ze is echter aanwezig, verzacht de saturnale en plutonische energie en dat geeft hoop en vertrouwen”, laat Ivah  weten.

Zijn er mensen die deze astrologische informatie nog kunnen aanvullen, dan graag een berichtje.

Ivah 5-2

5G:

In Nederland:

T-Mobile heeft een vergunning gekregen om, vanaf 2 oktober 2019, een jaar lang de landelijke dekking te testen. Dit onder meer in Den Haag.

De proef met een landelijk dekkend 5G-netwerk zal geen gebruik maken van de volledige frequentie. T-Mobile gebruikt hierbij 2x10MHz, zodat ook andere providers kunnen experimenteren. De test in Den Haag zal wel  de volledig capaciteit (700MHz) gebruiken, maar zal rond twee maanden duren.

Den Haag eerste 5G stad

In oktober startte T-Mobile met het testen van haar netwerk op de 5G 700MHz frequentie in Den Haag. Dit is een vervolgstap in haar samenwerking met de gemeente.  Eerder al openden zij daar al samen de eerste van drie nieuwe 5G testlaboratoria op verschillende locaties. Als resultaat van de samenwerking zal Den Haag als eerste stad in Nederland volledig over kunnen gaan op 5G.

In Duitsland

Het Duitse netagentschap heeft de vier deelnermers: Deutsche Telekom, Vodafone, Telefónica Deutschland en 1&1/Drillisch verplicht om tot het einde van 2022 tenminste  98 percent van de huishoudens, de Duitse snelwegen, de belangrijkste verdere wegen en het spoornet met ten minste 100 MBit/s te verzorgen. Bovendien moet elke deelnemer 1000 5G-basisstations en 500 basisstations in de zogenaamde ‘witte vlekken‘  plaatsen.

In België

Hier dringt technologiefederatie Agoria aan op een snelle uitrol van het 5G-netwerk. Dit omdat het dossier momenteel in een politiek moeras lijkt te steken. Voorlopig een groot geluk voor de Belgen.

Kijk ook eens hier:

Gevaren 5G

 

Schilderijen van Ivah

Behalve astrologie houdt Ivah zich ook bezig met schilderen, getuige haar werken in dit bericht.

3e-2

Basis van haar schilderijen : Japans rijstpapier op hout gelijmd. Daarop gesso en verdunde acryl en beschermd door bijenwas.

Haar werk is het resultaat van de bestudering van romaanse fresco’s in oude kerken in Frankrijk, inclusief die van Giotto (Italië) en de  Egyptische grafschilderingen.

Het was haar hartenwens om het licht weer te geven, doorheen kleurlagen. “Ergens is het gelukt”, zegt ze, “want helderzienden hebben lichtspiralen uit mijn werk zien wervelen. Het ‘leeft’.”

ivah.33@telenet.be

De financiële crash

De meeste analysten zijn het er over eens: een werelwijde financiële crash laat niet meer lang op zich wachten. Vandaag las ik dat een Duitse expert, Günther Hannich, meent dat dit al binnen enkele dagen zou kunnen plaatsvinden. Dit, omdat bepaalde tekens weer zijn opgedoken die ook in het verleden een grote crises hebben aangekondigd, met name heeft de ‘Cape-Indicator’ (*), die normaal tussen de 4 en 10 fluctueert, nu al de waarde van 35 overschreden, zegt Hannich. Nou ja, het is mogelijk dat de zilver-meditatie van 11 november het proces wel eens in een versnelling heeft gegooid. Hoe dan ook, of het nu nog dit jaar plaats vindt of het volgende, voor een eerlijk systeem moet het oude op de schop en wie wil daar nog eeuwen op wachten?

(*) Cape Indicator

Vrede in het Midden-Oosten

De huidige escalatie van geweld in het Israëlisch-Palestijns conflict brengt me op het idee om bij een volgende meditatie, als thema, voor de vrede in dat gebied te kiezen. Misschien al in januari. Vanuit de Geestelijke Wereld heb ik een tijd geleden vernomen dat we pas van wereldwijde vrede kunnen genieten, nadat het in dat gebied heeft plaats gevonden.

Nu we het toch over Israël hebben: Het Europees gerechtshof heeft kennelijk bepaald dat producten uit de illegale, Israëlische nederzettingen niet meer met ‘Made in Israël’  mogen gelabeld worden. Dat las ik vandaag in een Israëlische krant. Hier ben ik een dergelijk bericht nog niet tegengekomen …

4e-3-2

Augurken zonder plastic

Ook grote winkelketens beginnen moeite te doen om de plasticberg terug te dringen: Aldi en Real (in Duitsland) bannen deze plasticverpakking geheel uit door het vervoer en de logistiek aan te passen.

Aldi: “Door o.a. het transport te verkorten landen onze augurken sneller in de schappen en blijven daarom ook langer vers.”  Bij Real worden de augurken met papier bedekt.

Lidl wil de klanten de keus geven: met of zonder plastic. Hoe dan ook, wij kopen onze groenten bij voorkeur in de biowinkel. Daar hebben we haast geen last van plastic.

Wonen in een tiny house in Overijsel?

https://www.marjoleininhetklein.com/2019/10/30/oproep-wonen-in-een-overijssels-voedselbos/

Tot slot nog dit:

Ben weer beschikbaar in Zutphen-Warnsveld voor persoonlijke sessies of op afstand ook voor andere ondersteuning:

https://eliascoachinghealing.blog/over/

mail@elias-medium.info

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s