Artikelen, Ascentie, Dualiteit, Healing, Spiritualiteit, Wetenschap

WERELD IN BEWEGING – 4

Over (nep)nieuws – 5G, vaccinatie en financieel nieuws – De schilderijen van Danie & Dany – Peter den Haring – Wakkeremensen.blog –    ondersteuning bij operaties

 

Ik had vroeger vrienden in Zuid Frankrijk, een koppel, beide heel verdienstelijke schilders. Dany en Danie woonden in een bijna honderd jaar verlaten gehucht dat ze voor een groot deel gerestaureerd hadden. De ‘hameau‘ lag ergens in de bergen boven de Gorge du Verdon. Hij had vroeger nogal wat kunnen verdienen in de houthandel, wat hem de aankoop van die verzameling ruïnes had mogelijk gemaakt. Ze hadden allerlei alternatieve oplossingen bedacht. Zo kookten ze zelfs in de winter vaak hun voedsel buiten in een spiegel, die in de vorm van een halve bol, de zonnestralen omzette in warmte.  Hun huisje lag boven de wolken die de Gorge vulden en ik kon er in hartje winter gewoon in mijn blootje zonnebaden.

Dany111

Wat Dany zag tijdens een meditatie

Zij hadden geen tv, radio of internet. Wel een vaste telefoonverbinding. Water haaalden ze uit eigen bron en 12v-stroom voor de verlichting uit een zonnepaneel op het dak van hun tiny house, een term die toen nog niet gebruikelijk was. Zij hadden geen behoefte aan nieuws, zo vertelden ze mij toen we elkaar ontmoetten, ‘“want dat, wat we moeten weten, komt wel naar ons toe.‘“

D&D3Danie & Dany 2002 – Foto Elias

Natuurlijk werkt het ook zo, maar andere mensen maken andere keuzen. Zoeken we nieuws, omdat we willen weten wat er zoal speelt in onze interessesfeer of in de wereld, dan worden we geconfronteerd met een tsunami aan berichten die waar of minder waar zijn, ook wat channelings betreft. En daar staat nooit een stempel op, die ons het onderscheiden makkelijk maakt. Daarom hebben we, door schade en schande geleerd, dat we enkel op ons gevoel, onze intuïtie kunnen vertrouwen. Ons hoger (zielen)bewustzijn weet immers alles. Zo resoneert een bericht wel of niet met onze innerlijke waarheid.

ENC03                D & D’s tiny house – Foto Elias

Er zijn ook mensen die graag ‘minder waar’ nieuws aantrekken omdat ze een bepaalde ervaring nog nodig hebben. Zo krijgt ieder geleverd waar de ziel voor kiest. Ik neem aan dat de lezers van mijn artikelen wel kritisch genoeg zijn en uit het aanbod dat halen, waarmee ze met hun gevoel in harmonie zijn.

Danie 03   

Danie

Mijn favoriete bron:

Wakkeremensen.blogspot

Dit, omdat we er van dag tot dag kunnen uithalen, waar we met de ascentie staan en de vele boodschappen van ‘gene zijde’ vormen een goede leidraad voor verdere groei.

Ook interessant:

 WantToKnow

Geeft een wekelijkse nieuwsbrief uit waarop ik geabonneerd ben. WantToKnow is o.a. een interessante bron voor mensen die meer willen weten over het schadelijke van vaccinaties. We vinden er ook verwijzingen naar wetenschappers die aan de alarmbel trekken, maar waarvan de onderzoeken door de mainstream-media worden doodgezwegen:

WantToKnow

Earth Matters

Zeker zo interessant als WantToKnow: laatste uitgave o.a.: Warning from Scientific American: 5G is unsafe!  en  Engeland verbiedt fracking:

Earth Matters

                                  Dany 00   Danny werkte aanvankelijk in lichte pastelkleuren …

 Tijdgeestmagazine

Maak kennis met de humor en satirische kijk op het (nep)nieuws van Peter den Haring, die de vinger op menige zwerende plek legt:

Tijdgeest Magazine

 Danie 04

                                                       Danie

Enkele andere nieuwsbronnen waar mijn ogen wel eens overheen dwalen:

 Belgisch nieuws

Neemt ook geen blad voor de mond. Laatste nummer over de besparingen van de regering:

“De tijd van excuses is over, de straat op!”

Dit gaat over het stopzetten van subsidies aan onafhankelijke journalistiek. Dit gaat over een poster van het Vlaams Belang, waar een bruine hand de mond van een klein blond meisje bedekt om ons bang te maken voor buitenlanders. Dit gaat over kinderen van vijf jaar oud die een taaltest moeten doen om toegelaten te worden tot het lagere onderwijs.

De Wereld van Morgen

Van de mainstrem media:

Elias in PalestinaElias in Palestina

Haaretz.

Een Joods-Israëlische krant, die de onderukking van het Palestijnse volk constant aan de kaak stelt en door degenen die er de daderrol spelen als de spreekbuis van verraders worden beschouwd. Ook sommige Nederlands-Joodse berichtgeving gaat tekeer tegen al wat kritisch staat tegenover het apartheidsregime van Netanyahu.

HAARETZ

 

Knack.be

Dit omdat ze in vergelijking met andere mainstreambladen vaak het establishment en hun doelstellingen in vraaag stellen.

 Ik las onlangs in Knack

 over censuur:

Erik Vlaminck, voorzitter van PEN-Vlaanderen: ‘Er zijn niet alleen zorgen over brute schendingen van het vrije woord in verre buitenlanden, maar ook over de ontsporingen en beperkingen die het vrije spreken in eigen land bedreigen’. En in Nederland?

Over roken:

Dat Belgische artsen en wetenschappers  onlangs, tijdens een symposium in Leuven, het niet eens waren over de schadelijkheid van e-cigaretten.  Dit, na het eerste dodelijk slachtoffer in België en dat fiets-legende Eddy Merck in zijn topjaren reclame maakte voor tabak, dat door dokters werd aangeraden tegen verkoudheid …

Over Bio-landbouw:

Vlaams minister Crevits investeert 100.000 euro in biologische landbouw

Investeringen in bio-landbouw

KNACK

En hoe staat het in Nederland met de ondersteuning van bio?

De promotie van bio vegan-voedsel zou niet alleen het stikstofprobleem, het dierenleed maar ook de vervuiling van ons drinkwater tegengaan.

                            Dany 06

            Dany  …  later ook met donkerder tinten 

Tussen mainstream en alternatief plaats ik ‘Nieuwskoerier‘. Dit omdat te progressieve of spirituele plaatsingen gewoon worden verwijderd. Toch staat er hier en daar nog wat lezenswaardigs tussen. Liever dat, dan de NOS, Telegraaf of de Volkskrant.

 https://www.nieuwskoerier.nl

Laten we ook niet vergeten, dat wat regeringen en mainstreammedia als nep beschouwen ook al dat omvat, wat kritische geluiden laat horen, ja juist, ten aanzien van die regeringen en media.

 

Een interessante schets over de politieke macht van de mainstream-media,

met name over de rol van Bertelsmann in EU :

 The non-profit Bertelsmann Stiftung uses its nearly €90-million budget to offer governments advice on everything from foreign policy to education.

“Together with the European Commission, we’re developingnew ways and instruments to reach and engage the public”— Aart Jan de Geus, former Dutch labor minister

 https://www.politico.eu/article/europe-inc-bertelsmann-business-philanthropy-politics/

  Danie 05

                                                                    Danie

Dan lezen we in de channeling van Matthew Ward:

 .“Lieve broeders en zusters, alles gaat zoals het moet gaan. Ontoelaatbare omstandigheden moesten voldoende onrust oproepen om tot actie over te gaan; de mensen dienden hun angst voor regeringen om te zetten in de moed die nodig was om in opstand te komen en veranderingen af te dwingen“ :

Channeling van Matthew

Dat in opstand komen natuurlijk op een vreedzame wijze, zonder vechten en Licht blijven sturen naar al degenen in een daderrol die we tegenkomen op onze weg, op persoonlijk of globaal vlak. Ons niet laten doen en toch, om te beginnen, accepteren dat gebeurt, wat er gebeurt.

De daderrolspelers zijn nodig om voor ons een mogelijkheid te scheppen voor verdere groei. Zoals ik eerder schreef, vragen we best onze ziel hoe we zelf moeten reageren.

Maar ook de mensen die vechten voor veranderingen spelen een belangrijke rol. Zij hebben de ervaring van het vechten nog nodig, net zoals wij die in het verleden ook ooit nodig hadden. Vechters brengen vaak mistoestanden aan het licht waarop dan weer door bewustere mensen, vreedzaam gereageerd kan worden. Alles heeft zijn plaats in Gods schepping. De evolutie gaat stapsgewijze verder tot we helemaal uit de derde dimensie zijn gestapt en de ascentie naar de 5e Dimensie een feit is.

Waar Matthew ook naar wijst is dat de slapende massa niet meteen met al het duister kan worden geconfronteerd omdat dit teveel zou zijn om te kunnen verwerken. Daarom gaan de onthullingen stapsgewijze. Van Jezus kreeg ik eens te horen dat er achter de illuminati drie à vier mensen schuil gaan, die niemand kent en die door God gezonden zijn om de dualiteit op aarde mogelijk te maken. Hij zei ook dat niemand ze ooit zal kennen en dat ze weer net zo geruisloos zullen vetrekken, zoals ze zijn gekomen, als hun rol is uitgespeeld.

 5G-Nieuws

Amerikaanse wetenschappers waarschuwen voor de gevaren van 5G

KPN bouwt ondanks politieke strijd gewoon 5G Huawei-zendmasten

 

Vaccinatie-nieuws

Duitsland verplicht mazelenvaccin voor kinderen

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2019/11/14/duitsland-verplicht-mazelenvaccin-voor-kinderen/

 Maar kijk ook eens hier:

Vaccinatie-enyclopedie

 

 Financieel nieuws:

Europese Investeringsbank stopt financiering olie- en gasprojecten

Dat zal de Gasunie niet fijn vinden, die er in het verleden al enkele grote leningen heeft kunnen afsluiten.

Noors staatsfonds verkoopt olie-aandelen: koers Shell onderuit

 Ja, die Shell, die ons met gigantische bergen plastickorrels wil gaan overspoelen …

Hulp bij operaties:

olga-guryanova-HDi2EwJWzI0-unsplash

Foto: Olga Guryanova

Een operatie kan een diepe ingreep zijn. De ondersteuning die ik op afstand kan bieden vindt plaats met de begeleiding van een hele engelengroep:

Ondersteuning bij operaties

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s