Ascentie

WERELD IN BEWEGING – 12

Wat is er aan de hand?

De aandelenbeurzen gaan diep in het rood, Italië voert weer nieuwe noodmaatregelen voor het hele land in, crisisoverleg in Den Haag en wordt medicatie schaars?

Wat kunnen we doen?

Ik kreeg enkele reacties op de artikels over het financieel systeem van de Illuminati:

Beste Elias,

Bedankt voor dit prachtig bericht op wakkere mensen waarin zo duidelijk de huidige situatie wordt omschreven. Een beter inzicht kan alleen maar bevorderend zijn voor al wie het leest om oude gewoontes als weerstand en angst los te laten.

Mijn grootste zorg is momenteel om op een zo goed mogelijke manier mensen in te lichten over wat er precies aan de hand is zonder hen een slecht gevoel te bezorgen of in angst te laten overgaan. Het liefst zag ik dit bericht op de voorpagina van alle kranten wereldwijd. In afwachting dat het er komt, blijf ik de nieuwe wereld visualiseren en helpen bij het bevrijden van de planeet waar ik kan. Uw berichten zijn een grote steun. Bedankt hiervoor.

Meditation

Hallo Elias,

bij deze mijn vraag omtrent de komende tijd om o.a. voeding en water geleidelijk in te slaan om een periode van 2 a 3 maand te overbruggen. Is het nu zo dat daarnaast mogelijk ook de stroom voorziening zal wegvallen?

Hoe zit het dan met ziekenhuizen en thuiswonenden die afhankelijk zijn van medische apparatuur en warmtebron? Dus deze vraag of vooral voeding overbrugging en water voor in huis te halen is of ook voor de stroom voorziening een oplossing dient gevonden te worden. Voor nu met liefdevolle groet

Vandaag vroeg ik aan Zingdad of de huidige Corona crisis naar zijn gevoel een generale repetitie vóór de komst van het ‘Event’ of explosie van de financiële bubbel betekent, of dat het nu al het begin van het einde is.

Hij antwoordde dat er binnenkort een channeling over dit onderwerp gaat komen, maar dat naar zijn gevoel dit inderdaad al het begin van dat proces zou kunnen zijn.

Ik vind zelf dat er nog maar weinig wakkere mensen zijn die niet voelen dat we goed op weg naar een climax hollen. Als we om ons heen kijken en vaststellen dat de Coronagriep toch flink wordt opgeblazen en dat het Noorden van Italie helemaal wordt afgesloten, waardoor de persoonlijke vrijheid nog meer wordt onderdrukt, dan zou dit  inderdaad wel een oefening van de Illuminati kunnen zijn om te zien hoe de ‘schapen’ op zulke indringende maatregelen reageren

mita-park-E2vK9eAqpdg-unsplash

Foto: Mita Park

om dan bij een volgende georkestreerde ramp nog een stukje verder te kunnen gaan om de mensen in het gareel te krijgen en te muilkorven. 

Is het verwonderlijk, als we weten dat de hele amusementsindustrie aan de Illuminati toebehoort, dat er nu al kinderen van dertien jaar met grote messen rondlopen en die gebruiken, terwijl er ook dodenlijsten in die kringen circuleren? Dit alles door toedoen van rappers, die zich voor zoiets bereidwillig en voor geld en dubieuze roem laten manipuleren.

k-z-j3cDGxFn82E-unsplash

Door de Geestelijke Wereld werd vaker gezegd dat de Illuminati tot de laatste ademtocht zullen vechten, maar ook dat er dit jaar nog onthullingen komen over zaken waarvan we zelfs het bestaan niet zouden vermoeden. En dat kan een golf van ontwaken tot gevolg hebben.

Dus angst is hier zeker niet aan de orde, want angst, woede en onzekerheid is voedsel voor de duistere kant. Een betere houding, lijkt me, is vertrouwen op de Schepper, vertrouwen op onze eigen Goddelijkheid waarvan we de stem het beste horen als we regelmatig mediteren. Zo kunnen we meewerken aan het ontmantelen van de structuren van de Illuminatie door met Licht en Liefde te werken.

Sturen we Licht en Liefde naar de bekende leden van de voornaamste bloedlijnen of naar hun lakeien, naar politici en leiders van grote bedrijven en organisaties die de bevelen van de Illuminatie uitvoeren, dan zal hun dat meer en meer ontkrachten. Er zijn al leden van die families die niet meer wensen mee te werken en al uit de school klappen over wat ze weten.

We kunnen ook gerust vertrouwen op de hulp van de Geestelijke Wereld om oplossingen te vinden voor de uitdagingen waar we zeker mee geconfronteerd worden in het proces van de komende omwenteling. Naar mijn mening is de sleutel hiervoor vertrouwen en om ons in alle moeilijke omstandigheden af te vragen: Wat zou Liefde hier doen?

Dat neemt niet weg dat we ons ook goed kunnen voorbereiden op de dingen die zeker zullen komen. Of de overgang nu drie maanden of veertien dagen in beslag gaat nemen, wie zal het zeggen?

In de eerste plaats kunnen we voedsel in voorraad nemen voor een periode die ons gevoel, onze intuïtie ons ingeeft. Water natuurlijk ook. Zelf hebben wij thuis een regenton voor noodgevallen en een heel goede Borkey filter, die zelfs water uit een vijver drinkbaar zou maken, maar die we nu gewoon gebruiken om het kraanwater te filteren.

Maak gewoon eens een lijstje van dingen die je echt nodig hebt en sla ze op. Natuurlijk is het handig om zelf groenten te kweken, met een (bio)boer afspraken te maken, of lid te worden van een bio-coöperatie.

annie-spratt-TJQb2aQRn4w-unsplash

Foto: Annie Spratt

Wat het eventueel uitvallen van de stroom betreft: laten we hopen dat een en ander in de zomer gebeurt, zodat we niet over verwarming hoeven wakker te liggen. Het kan natuurlijk geen kwaad om alternatieve oplossingen te vinden, mocht het toch in de koudere perioden van het jaar plaatsvinden. Verlichting is makkelijk op te lossen door lampen met oplaadbare batterijen of eventueel kaarsen. De batterijen moeten we dan wel met bijvoorbeeld een zonnepaneel(tje) weer kunnen opladen.

Een vriend heeft nog een fornuis voor kolen, hout of briketten staan, die hij zo weer kan aansluiten.

khanh-dang-sZyXjiWCNpM-unsplash-2

Foto: Khanh Dang

Of stel dat je in een huis woont met een hoop zonnepanelen op het dak dat normaal ook stroom van het net nodig heeft, dan kun je meestal met een off-grid Solar Power Converter van 3000 watt en twee batterijen van 122Ah ook zonder het net uit. Daar kun je wel met een verlengkabel een infraroodkachel aan aansluiten, koelkast en vriezer mee laten lopen, maar geen warmtepomp. Met zo’n investering zit je wel al gauw boven de duizend Euro. Een andere mogelijkheid is om met drie zonnepanelen van 100 watt (150€) een yeti 1400 (bijna 2.000€) op te laden. Daar kun je wel een koelkast op laten lopen, allerlei apparaten mee opladen en zeker verlichting op aansluiten. Maar wie heeft er zoveel geld liggen? Dus vertrouwen en de toekomst visualiseren die we wensen is altijd het antwoord.

Ik heb het in mijn leven steeds meegemaakt dat als de nood het hoogste was,  de redding  nabij bleek. Er dook dan steeds een engel in mensengedaante op om te helpen met de oplossing van het probleem. Dus een rotsvast vertrouwen is naast steeds Liefde zijn, essentieel.

british-library-5yL0Fka9C-4-unsplash

British Library

Wat de stroom voor zieken- en verpleeghuizen betreft, die zullen wel noodaggregaten hebben, vermoed ik en als eersten weer stroom aangeleverd krijgen. Ik neem aan dat het leger ook met aggregaten op dat vlak kan bijstaan.

Hoe kunnen we mensen helpen door hun de informatie te verstrekken die we zelf hebben op dat vlak? We voelen wel wie daar klaar en open voor is. Ieder begint nu de consequenties van het Coronavirus te beseffen. Er raken steeds meer schappen van de supermarkten leeg

Selection_205

en dat nog niet eens door een te verwachten explosie van de wereldwijde financiële bubbel. We kunnen dan eventueel het gesprek van het virus naar de bubbel leiden en vertellen hoe we dat zelf zien en wat we er zelf aan doen. Laat dat dan ook alles zijn, mochten er geen verdere vragen komen. Want we moeten in ieder geval vermijden om als missionarissen de mensen proberen te ‘bekeren’. We kunnen ook naar vrienden en kennissen de link naar wakkeremensen.blog doorsturen.

Er was ook sprake dat er velen naar de Geestelijke Wereld zouden verhuizen. Zeker een aantal van degenen die liever de dualiteit nog verder wensen te ervaren en die beseffen dat dit hier niet meer mogelijk zal zijn. Zij zullen dan wel op een andere planeet incarneren om daar gedurende een zekere tijd dat spel nog verder te kunnen spelen.

Natuurlijk zullen er ook Lichtwerkers overgaan, mocht dit deel van hun zielenplan zijn, Dan is hun aanwezigheid aan gene zijde belangrijker dan hier te blijven. Waarschijnlijk zullen ze dan vanuit de andere kant de ascentie op aarde beter kunnen ondersteunen.

ryan-holloway-CCQvy4C_WX4-unsplash

Lieve mensen, we gaan een heel spannende tijd tegemoet. We hebben er duizenden jaren naar toegewerkt en kunnen ons gelukkig prijzen dat we de gelegenheid hebben om dit ongelofelijk avontuur te kunnen meemaken. Laten we daarvoor dan ook dankbaar zijn en alles in vol vertrouwen en op een liefdevolle wijze tegemoet zien.

En voor de mensen die belangstelling hebben voor genezing en verjonging van hun lichaam: er zijn nog enkele plaatsen vrij voor het seminar van komend weekend.

 

 

Een gedachte over “WERELD IN BEWEGING – 12”

  1. ik kan zeker akkoord gaan met dit gegeven en ja mijn aanvoelen is wel dat dit het begin zou kunnen zijn van de zo lang verwachtte event maar ook misschien uitgesteld omdat er zoveel geweld en toch nog oorlogen zijn vooral in de streek van Idlib Syrie die streek heef te maken met de Godin(feitelijk de vijfhoek) ondermeer bedankt Elias

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s