Geen categorie

DE ILLUMINATI EN HUN FINANCIEEL SYSTEEM – deel 5

Foto:  J.P.  Valery

De vorige delen niet gelezen?

Deel 1   –  deel 2.  –  deel 3  –  deel 4

DE KEUZE

Adamu’s open brief aan de Illuminati (vervolg):

“Het vergt interesse in metafysica en spiritualiteit om te zien dat er een wisseling van de wacht plaatsvindt, dat er een nieuwe spirituele orde begint. Dat degenen die deze realiteit besturen vanaf het allerhoogste niveau, vanaf de engelenrijken naar beneden, bezig zijn met het veranderen van de situatie. Dat is waar het nieuwe begin van het tijdperk om draait. En daarom staan jullie aan een splitsing in de weg. Daarom moeten jullie nu kiezen welke richting jullie inslaan.

einar-storsul-K3W7I7x37Xk-unsplash

Foto: Einar Storsul

Maar voordat ik eindelijk vertel over de keuze waar jullie voor staan, vertel ik  nog één ding: iets wat jullie zeker zal zijn opgevallen. Want er is geen speciaal bewustzijn of training in spiritualiteit of metafysica voor nodig om te zien dat jullie “magie”  begint te falen. Ongeacht wat je gelooft wat de echte bron van jullie kracht is, zul je gemerkt hebben dat die kracht snel afneemt. Het wordt steeds moeilijker om die kracht te gebruiken. Stop hier een klein lek en de damwand opent daar een gutsende spleet. Het spel dat elegant en bijna moeiteloos leek voor de afgelopen generaties zorgt ervoor dat jij en diegenen zoals jij, zich nu in het zweet moeten werken. Het is een constante strijd om de controle te behouden. Jullie voelen deze stress dag en nacht. En het voelt alsof jullie de grip verliezen. Net in de buurt van de overwinning, worden de dingen steeds moeilijker: De magie wordt onstabiel. Dat zullen jullie zeker gemerkt hebben.

meghan-schiereck-Kn_j6xTPuYA-unsplash-klein

Kijk maar eens naar het proces van het overnemen van de wereldgeldvoorraad. Het was bijna moeiteloos om die geniale daad te stellen om het geld van de goudstandaard te ontkoppelen. En sindsdien is het een kleine inspanning geweest om de naties van de wereld één voor één in dit fiat-banksysteem onder te brengen. Dat is geld per decreet. Jullie decreet. Geld betekent enkel getallen. En die getallen betekenen wat jullie zeggen dat ze betekenen. Maar die goocheltruc is pas compleet als elke natie er deel van uitmaakt. Dus hebben jullie de hefboomwerking gebruikt die jullie hadden om de controle uit te breiden tot bijna elke natie onder jullie invloed is gekomen. De allerlaatste paar hold-outs bestaan nog. Je hebt ze wel geïsoleerd en aan touwen gehangen. Ze zijn bijna klaar om gepakt en gecontroleerd te worden. Maar, op het allerlaatste moment verliezen jullie hier en overal de controle. Jullie aandacht wordt voortdurend afgeleid door allerlei schijnbaar onbeduidende, maar irritante, afleidingsmanoeuvres. En tijdens overleg wordt jullie energie en aandacht zo afgeleid dat jullie het maar niet bereiken om de totale macht te verwerven. En dit wereldwijde geldvoorraadbeest, dat aan jullie toebehoort, lijkt een eigen kwaadaardig leven te leven, want hoe groter het wordt, hoe moeilijker het te controleren valt.

Mijn vrienden. Wat jullie moeten begrijpen is dat de planeet Aarde niet in een vacuüm bestaat. We hebben hem in quarantaine gehouden zodat de mensheid als geheel zijn eigen lot kan bepalen. Maar het is in een staat van fysieke quarantaine geweest. We hebben andere galactische beschavingen tegengehouden om er zich fysiek mee te bemoeien. Maar er is geen spirituele quarantaine geweest! En dus is er een klein maar krachtig contingent van Sterrenzaden en Lichtwerkers geboren onder de bevolking van deze planeet. En ze hebben het bewustzijn op aarde volledig veranderd. Ze hebben door het simpele feit van hun aanwezigheid een nieuw bewustzijn naar de Aarde gebracht. Ze komen nu binnen met steeds hogere niveaus van bewustzijn en versnellen en versterken de veranderingen op deze planeet. Jullie kunnen dit niet stoppen, noch vertragen, zelfs het verloop van deze veranderingen niet beinvloeden. De mensheid zal ontwaken. De mensheid zal tot zelfbewustzijn komen. De mensheid zal een keuze maken, collectief, over haar eigen aard en toekomst. Dit is goddelijk verordend. Het is het begin van het nieuwe tijdperk. En het zal zeer binnenkort gebeuren. Het venster van de mogelijkheden bereikte in 2012 zijn hoogtepunt. Het begint nu te sluiten. En voordat dit gebeurt, zal de mensheid een beslissing hebben genomen.

Jullie, mijn beste vrienden, zijn de bewakers van de oude orde. Jullie hadden de taak om de mensheid door de lange donkere tijd van ‘het vergeten’ te leiden. De mensheid had een leidende hand nodig die voortdurend zou werken om orde te scheppen in de chaos, terwijl ze de oude goden meer en meer loslieten en langzaam genazen van de trauma’s van het spelen met de duistere oude goden.

Jullie hebben een cruciale rol gespeeld en gezorgd voor orde en structuur. Jullie hebben voor leiderschap en richting gezorgd. Jullie hebben dit alles gedaan zonder dat jullie ook maar iets verschilden met de andere mensen op deze planeet waarover jullie regeerden.

Ja, het is waar, dat  jullie familiale bloedlijnen hebben. Maar, in waarheid is dat niets meer dan een zeer exclusieve club waar jullie deel van uitmaken.

sammy-joonhee-shl9ruTrMTU-unsplash-klein

Foto: Sammy Joonhee

Jullie zijn, genetisch gezien, niet meer speciaal dan de rest van de mensheid, die sommigen van jullie graag “bastaardmensen” noemen. Jullie zijn op geen enkele manier biologisch superieur aan hen. Een raszuivere hond mag dan wel veel uitstekende en wenselijke eigenschappen hebben, maar een bastaard is robuuster en minder vatbaar voor specifieke gezondheidskwesties. En zo is het voor jullie en de rest van de mensheid. Daarbij zijn jullie zeker ook niet geestelijk superieur. Wat jullie wel hebben is eeuwenoude kennis, gespecialiseerde training en een uitgebreid netwerk van controle.

En nu komen we bij jullie keuze: Aan de ene kant kunnen jullie ervoor kiezen om de Goddelijke Orde te bestrijden en weerstand te bieden aan de verandering van dat, wat eeuwenlang gold. Mochten jullie vechten tegen het absolute onvermijdelijke, dan zijn jullie in voor pijn en zelfvernietiging. Maar jullie kunnen ook de verandering omarmen en zo deel uitmaken van iets moois, iets nieuws en glorieus.

Inderdaad, dit zijn de tijden om direct uit de schaduw in het Licht te kunnen stappen. Jullie zouden dan verschijnen als een helder baken van Licht.

hassan-ouajbir-GeH1kcP4u7o-unsplash-2

Jullie zouden vanuit een halfverscheurde duisternis kunnen overgaan naar een geliefde en vereerde glorie. Jullie zouden het kunnen! Het is aan jullie. Of jullie zouden gehecht kunnen blijven aan datgene wat doodgaat. Maar dat betekent tot het bittere einde vechten en enkel een smadelijke nederlaag ondervinden. Jullie zouden je met je leven in een fysiek, emotioneel en spiritueel doodlopende straat bevinden. Jullie zouden in de diepten van de leegte en in een verwrongen spirituele kwelling terechtkomen. Het is aan jullie om te kiezen.

Ik bied jullie deze keuze aan, niet omdat ik het nodig heb dat jullie op een bepaalde manier beslissen.  Noch ik, noch mijn Starseed-familie, noch de grotere mensheid waar ik zo dol op ben, zal overmatig beïnvloed worden door jullie keuze. Welke keuze jullie ook maken, in het grotere geheel van de dingen zal dat enkel een kleine betekenis hebben. De hele mensheid zal de storm die komt tot het moment van ontwaken

bruce-mars-wBuPCQiweuA-unsplash

doorstaan en hun keuze maken, ongeacht wat jullie wel of niet doen. Dat ligt vast. Het nieuwe tijdperk zal beginnen, ongeacht jullie keuzes en acties. Wat jullie kiezen doet er voor hen weinig toe. Maar het maakt wel veel voor jullie uit.

Ik wijs jullie op deze keuze uit empathie. Ik doe dat alleen maar omdat ik, als ik in jullie schoenen stond, op dit cruciale moment heel alert zou willen willen zijn om deze keuze te maken. Dus, in praktische termen, wat zijn de keuzes die ik voorsta en wat zou de uitkomst van die keuzes voor jullie kunnen betekenen?

Mijn beste vrienden, ik stel voor dat jullie beginnen met het leren luisteren naar jullie hart.

amy-shamblen-qdPnQuGeuwU-unsplash

Foto: Amy Shamblen

Ik bedoel niet jullie fysieke hart of emotionele hart. Ik bedoel jullie spirituele hart. Dit is waar jullie je verbinden met dezelfde grote eenheid waartoe we allemaal behoren. Als jullie naar je spirituele hart luisteren, zul je merken dat er begeleiding en wijsheid is. Jullie hart kan je leiden in het maken van de best mogelijke keuzes, die het allergrootste goed dienen. Als jullie niet in staat zijn om het hart te horen spreken, kies er dan voor om iemand te vinden die je kan leren hoe dat kan gebeuren. Zingdad is een van de velen op aarde die op dit moment precies deze vaardigheid onderwijst. Of jullie kunnen de juiste dingen doen die je steeds op het juiste pad brengen. Dat zal dan resulteren in het openen van jullie spirituele hart. Speciaal in jullie situatie, vraag je het volgende af:

– Wat kan ik nu doen dat de deuren opent voor de rest van de mensheid naar een groter bewustzijn en begrip van hun situatie?
– Wat kan ik nu doen om minder geheimen en meer transparantie te creëren?
– Wat kan ik nu doen om de mensheid meer keuzevrijheid en zelfredzaamheid te geven?
– Wat kan ik nu doen om meer vrede, harmonie, medeleven en begrip te kweken?
– Wat kan ik nu doen om de overgang naar het nieuwe beginnende tijdperk soepeler te laten verlopen?
– Hoe kan ik het quotiënt van de liefde in de wereld verhogen?
– Hoe kan ik het quotiënt van het lijden in de wereld verlagen?

Dit zijn het soort vragen die jullie voor jezelf zou moeten beantwoorden mochten jullie willen deelnemen aan de veranderingen die op komst zijn. Als jullie zich met dit proces bezighouden, dan zullen jullie ook jullie hart vinden. Het stelt dan in staat om de zoete smaak van het geliefd zijn te kennen. Geliefd zijn voor wie je bent en voor wat je doet. Jullie zullen de hand van de Goddelijke Leiding in jullie hart gaan voelen.

En op die manier zullen jullie ook merken dat je jezelf kunt vergeven voor alles wat je in het verleden hebt gedaan. Jullie zullen uiteindelijk merken in te staat zijn om de hele lijn van voorouders te vergeven voor alles wat ze door de eeuwen heen hebben gedaan. En jullie zullen verrast zijn door het vermogen van anderen om jullie en jullie lijn te vergeven. Er zal begrip en medeleven ontstaan. En zolang jullie gemotiveerd blijven door liefde, zal de hand van de Goddelijke Bescherming over jullie heen zijn, terwijl dat proces zich verder ontvouwt. Ga met dit proces aan de slag met hart en ziel en er hoeft geen enkele negatieve repercussie te zijn. Jullie kunnen de prijs van de last van jullie keuze betalen in liefde, in plaats van in lijden en pijn. Maar jullie moeten er wel voor kiezen om dit te doen!

susan-kirsch-27ZkM2v3HjE-unsplash

Foto: Susan Kirsch

En als je dat doet, zul je de overgang naar de Nieuwe Aarde vinden met de rest van de mensheid die daar ook voor gekozen heeft. Als jullie dat wensen,  kunnen jullie met de vaardigheden op het gebied van administratie en management een prachtig doel dienen. Jullie zouden in een positie van vereerd leiderschap kunnen terechtkomen waar veel vraag naar is. Of jullie zouden kunnen kiezen voor dat rustige, vreedzame en zachte leven in die mooie hoek van de wereld waar jullie altijd stiekem naar verlangd hebben, maar nooit geloofde dat het zou kunnen gebeuren.

Het is allemaal aan jullie.
Het punt is eigenlijk dat jullie gezegend zullen zijn met een overvloed aan zeer aantrekkelijke opties mochten jullie kiezen om je door liefde te laten leiden.

annie-spratt-gq5PECP8pHE-unsplash

Foto: Annie Spratt

En dit staat in schril contrast met de optie-loze, doodlopende, zelfvernietigende weg die aan het einde ligt als jullie uit angst blijven kiezen.

Dit is wat ik op dit punt met jullie moest delen. Ik weet dat iedereen die klaar is voor deze boodschap het zal ontvangen, want we hebben manieren om ons daarvan te verzekeren. Ik wilde deze brief ook zo open mogelijk met jullie delen, want een deel van de genezing, die de mensheid ter beschikking wordt gesteld, zal voortkomen uit hun begrip dat jullie niet zo “anders” zijn als zde andere mensen zouden denken. Dit doordat ze zichzelf in jullie positie kunnen zien. En door deze brief, door de manier waarop ik jullie aanspreek, kunnen ze zien dat jullie geen demonische vijanden zijn, maar dat jullie mensen zijn zoals zij. Zij zullen begrijpen dat jullie net zo verdwaald en gekwetst zijn, zoals zij. Ook dat jullie uit angst en pijn keuzes hebben gemaakt zoals zij dat ook hebben gedaan. Dan kunnnen jullie, net zoals zij dat doen,  jezelf vergeven  en genezen.

joseph-barrientos-eUMEWE-7Ewg-unsplash

Foto: Joseph Barrientos

En tot slot wens ik dat de mensheid ziet dat jullie daadwerkelijk doen wat er van jullie wordt verlangd. Jullie hielden het roer vast in het vacuüm toen de oude goden waren vertrokken. Jullie deden dat voor de hele tijd van ‘het vergeten’. En dat was uiteindelijk waar je voor gecontracteerd was.

Met liefde en medeleven laat ik jullie nu over aan jullie keuze.

Ik ben Adamu van de monadische entiteit van de Pleiadische beschaving die door Zingdad naar jullie is gebracht.”

 

2 gedachten over “DE ILLUMINATI EN HUN FINANCIEEL SYSTEEM – deel 5”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s