Geen categorie

ASCENTIE en CORONA – deel 1

Lieve vrienden, Zingdad stuurde me gisteren zijn laatste channelings van Adamu. Deze gaf hem opdracht om daarvan video’s te maken.

Ben je de Engelse taal machtig: bekijk dan hier video 1:

Geef je de voorkeur aan mijn Nederlandse ietwat aangepaste en met foto’s en links voorziene vertaling, lees dan hier verder:

Adamu: “Gegroet, mijn vrienden. Ik ben Adamu van de monadische entiteit van de Pleiadische beschaving en ik kom naar je toe, zoals altijd, via mijn vriend en schrijver, Zingdad.

Het onderwerp van het gesprek van vandaag, het zal je misschien verbazen, is NIET het Coronavirus! Het onderwerp van het gesprek van vandaag is jullie verlichting. Nu, je zou een beetje verbaasd kunnen zijn om dit te horen, want de kop van de video is, “Corona Virus”. We proberen jullie niet te misleiden. Het is eenvoudigweg zo, dat de planeet vol zit met gesprekken over het Coronavirus en Zingdad benaderde me en zei: “Adamu, we moeten iets doen aan het Coronavirus. Iedereen wil weten wat daar op ons hoofd is gevallen. Komt er een einde aan de wereld zoals we die gewoon zijn? Is de beschaving zoals we die kennen tot stilstand gekomen?

jonathan-farber-QgeIMfZJgFs-unsplash

Foto: Jonathan Farber

Het Coronavirus is hier.” Dus, wij vonden het nodig om te reageren, om ons hierover uit te spreken.

Maar, beste vrienden, het Corona-virus is echt alleen maar de trigger, het is gewoon wat er aan de hand is. Het onderwerp is op ieders lippen, maar over een paar jaar zal het Corona-virus saai en oud nieuws zijn. Niemand zal er over willen praten. Maar je Goddelijkheid ontwaken, je verlichting, je opstijging zal echt het belangrijkste onderwerp van allemaal zijn. En zo is het altijd geweest.

Op dit moment ben je in een cruciale fase van je planetaire evolutie. Op dit moment is ‘The Event’ bezig om in gang te worden gezet, het is bezig om jullie in te halen. ‘The Event’ is het moment waarop jullie verder gaan op afzonderlijke tijdlijnen en zullen jullie je op die tijdlijn bevinden die resoneert met jullie eigen trillingsfrequentie.

dilyara-garifullina-5ioIRTJfRls-unsplash-klein-2

Foto: Ryoji Iwata

Op dit moment zijn jullie bezig te kiezen. En, omdat je bezig bent met kiezen, ben je bezig met het creëren van je eigen tijdlijn, dit is een tijd van buitengewone gebeurtenissen. Dit is een tijd van wonderen en magie. Een tijd van verwondering ook.

Je wordt momenteel zeer nadrukkelijk uitgenodigd om je goddelijke creatieve vermogens te gebruiken om je te concentreren op angstige, rampzalige uitkomsten. Je wordt uitgenodigd om klein te denken. Om bang te zijn. En, als je deze uitnodiging accepteert, zul je jezelf vinden op een tijdlijn, die daar op reageert en het leven zal in brede zin doorgaan, zoals het altijd is geweest: jij, die als slachtoffer, machtige anderen nodig heeft, meesters, leiders, om je te vertellen wat je moet doen en je doet gewoon wat je gezegd wordt. Je kunt je daar ook van losmaken. Je kunt ook op de tijdlijn stappen waar beroep gedaan wordt op je eigen verantwoordelijkheid. Dat is een tijdlijn die meer kracht levert, die je meer gecentreerd in jezelf laat zijn. Het is een tijdlijn die jezelf meer bewust maakt van het feit dat je de gelijke bent van de mensen om je heen en dat je je eigen werkelijkheid creëert. Je kunt nu inderdaad opstijgen naar een tijdlijn van eenheidsbewustzijn, waar je bewust bent van je eigen Goddelijkheid. En je zult een Goddelijk Wezen zijn, dat de wereld bewandelt tussen andere Goddelijke Wezens. Je zult bij wijze van spreken een Engel onder Engelen zijn.

helena-lopes-e3OUQGT9bWU-unsplash

Dus, het Corona virus is echt alleen maar een trigger. Beste vrienden, het is een virus. Jullie wonen nu in een menselijk lichaam. Een menselijk lichaam dat aan jullie is geschonken na honderden miljoenen jaren van evolutionaire biologie. Dit virus is nieuw voor je lichaam en brengt wat risico’s mee, het bergt wat gevaren in zich. Maar het menselijk lichaam heeft ontelbare keren met dit soort risico’s te maken gehad. Elk virus dat je kent: verkoudheidsvirussen, griepvirussen, elk virus dat je kent, was ooit nieuw voor het menselijk lichaam. Op een gegeven moment was het nieuw en bracht het hetzelfde soort risico als het huidige met zich mee. Het menselijk ras overleeft.

Dus, wat kun je doen met het Coronavirus? Dit is misschien wel een korte uitleg waard. Kies op zijn minst voor een verantwoordelijke benadering door te luisteren naar wat je verteld wordt door degenen die een beetje meer weten over het onderwerp. Je weet hoe het werkt: was je handen, overweeg een masker onder bepaalde omstandigheden te dragen, overweeg oogbescherming onder bepaalde omstandigheden en houd sociale afstand. En als het nodig is, isoleer jezelf. Dit zijn de maatregelen, die je kunt nemen om je kans op besmetting te beperken. Je kunt je kans op besmetting niet helemaal uitsluiten zonder je als een kluizenaar terug te trekken, wat voor een mens, een sociaal wezen, heel moeilijk te doen is.

ahmed-sobah-Cbo4Bxx7SaA-unsplash

Foto: Ahmed Sobah

Dus, de kans is groot dat jij en degenen om je heen, uiteindelijk dit virus krijgen. Dat betekent dat het bij deze verantwoorde methoden echt gaat om het beschermen van de samenleving. Het gaat om het vertragen van de overdracht, zodat de maatschappij met de ziekte om kan gaan.

Het zelfverantwoordelijke pad bouwt daarop voort. Het brengt je naar het volgende niveau, waar je verantwoordelijkheid neemt voor jezelf. De maatschappij zal reageren om voor zichzelf te zorgen. Jij moet voor jezelf zorgen. Hoe doe je dat? Je moet in de juiste relatie staan tot je vorm, met je menselijk lichaam. Je moet van je menselijk lichaam houden. Je moet begrijpen dat je lichaam een geweldige intelligentie heeft. Je lichaam is wijs, het is een leraar, als je maar in staat bent om aandacht te schenken, om te luisteren. Respecteer je lichaam, ga met je lichaam dansen. Als je dat doet, dan is je lichaam sterk, het is gezond, het is in wezen gelukkig. Als je een sterk, gezond, gelukkig lichaam hebt en het raakt geïnfecteerd met dit virus, dan vaar je er doorheen. Ja, dan heb je waarschijnlijk een hoest. Ja, je zult waarschijnlijk een beetje koorts hebben. Je hebt al eerder hoest en koorts gehad. Je komt er aan de andere kant weer uit. Je zult glimlachen en zeggen, “Ik heb het Corona virus overleefd!.” Dit, omdat je lichaam sterk is.

Dus, hoe krijg je een sterk, gezond lichaam? Lieve vrienden, dit gaat over de relatie met je lichaam. Dit kan niet op basis van regels worden geleerd. Ik kan een aantal belangrijke dingen noemen, zoals: zorg ervoor dat je vrij grote hoeveelheden vitamine C in voorraad hebt en neem die ook.

adam-smigielski-kya4bNYMUus-unsplash

Foto: Adam Smigielski

En dat je lichaam basisch blijft. Alkalische poeders zijn gemakkelijk verkrijgbaar. Als je het niet weet, kun je beginnen met natriumbicarbonaat. Maar er zijn veel betere alkalische producten die veel krachtiger zijn: verbindingen die rijk zijn aan calcium en magnesium en een paar andere essentiële elementen. Voed je darmen. Een gezonde darm is echt de basis van een goed immuunsysteem. Hoe voed je je darmen? Bladgroen, gefermenteerde bladgroenten zijn fantastisch (voorbeelden: zuurkool en kimchi).

Elias: of kombucha

Maak sap van de meest verse bladgroentes, zodat je de enzymen drinkt. Fantastisch! Bereid salades en gebruik voor je gekookte maaltijden ook bladgroenten.

jonathan-ybema-r8A-FTlLY3c-unsplash

Foto: Jonathan Ybema

Vermijd de dingen die je gezondheid schaden. Ik hoef je niet te vertellen wat ze zijn, want op dit moment is er het besef dat de mensheid eindelijk bewust wordt van de negatieve effecten van bijvoorbeeld geraffineerde suikers. Weg met die suikers, of in ieder geval neem er heel weinig van.

laura-ockel-zAOBpEE_vV4-unsplash

SAY NO – Foto: Laura Ockel

Geraffineerde zetmelen zijn ook suikers voor je lichaam, Gebruik ze liefst niet of reduceer het gebruik drastisch.

dilyara-garifullina-5ioIRTJfRls-unsplash-klein

Foto: Dilyara Garifullina

Ik kan je hier geen regels voor geven. Hoe beter je met deze dingen omgaat, hoe sterker je lichaam wordt. Want dit gaat over jou en over de relatie met je lichaam. Je lichaam heeft vers, levend voedsel nodig.

Verse groenten, fruit zijn niet alleen rijk aan calcium en magnesium, maar ook aan een aantal andere essentiële elementen.

Ga je goed met deze dingen om, dan ben je op een pad van zelfverantwoordelijkheid. Het is niet genoeg om enkel voor je lichaam te zorgen Je moet volledig verantwoordelijk zijn ten opzichte van jezelf. Dit houdt ook verantwoordelijkheid in voor je emotionele toestand, voor je vreugde. Wees gelukkig en vol blijdschap. Angst en duisternis is een veel ernstiger en agressiever virus, want het is een virus van de geest, het besmet je geest waardoor je depressief, boos en verdrietig wordt. Dat kan gaan tot het punt dat je emotioneel niet meer wil leven. Hoe kan je van je lichaam verwachten om dat gevecht aan te gaan als je jouw emotionele toestand niet op peil wil brengen door te zeggen: “ik ben gelukkig, ik wil hier en nu leven en zijn?”

Dus, zelfverantwoordelijk zijn houdt in dat je verantwoordelijkheid neemt voor je fysieke, je emotionele en mentale welzijn. Het is een reis die je moet maken. Nu, er zijn een aantal aanwijzingen die je in deze richting kunt volgen, maar ik zou veel liever wat tijd met jullie willen doorbrengen om naar het volgende niveau toe te werken: namelijk het niveau van eenheidsbewustzijn. Met jullie werken op het niveau van zelfbewustzijn, van transformatie van het zelf, dat leidt tot verlichting, tot ascensie, tot onvoorwaardelijke eigenliefde, tot het ontwaken van het Goddelijke in jezelf. Dit zijn allemaal woorden die hetzelfde zeggen en dit is wat je, in ieder geval vanuit mijn perspectief, op de meest vreugdevolle tijdlijn zal plaatsen: de tijdlijn van het eenheidsbewustzijn.

ryan-holloway-CCQvy4C_WX4-unsplash

Nu is hier nog veel meer over te zeggen en ik heb mijn geliefde Zingdad, samen met zijn geliefde, Dwaro, die nu de camera vasthoudt, gevraagd om een serie video’s te maken, die hier werkelijk over gaan. Het gaat echt om het Goddelijke Licht in jezelf te vinden, dat Goddelijke Licht in je lichaam te brengen, in je wezen, in je aanwezigheid en om dan dat Licht uit te dijen, dat Licht te laten schijnen, met dat Licht te leven. Leven in een staat van harmonieuze, opgetogen, vreugdevolle liefde met je eigen Goddelijke Wezen. Zoals ik al zei, daar valt veel over te zeggen. Meer dan wat er nu in deze video past.

Maar het belangrijkste doel van deze video was eigenlijk om je te zeggen: dit virus is gewoon een virus. Het komt, het gaat. Je kunt proberen het niet te krijgen. Je zou een van degenen kunnen zijn die het helemaal vermijden. Maar het is veel belangrijker om ervoor te zorgen dat je goed en sterk en gezond bent. Dat je het kunt overleven. En nog veel belangrijker is het om te ontwaken in het besef dat je een Goddelijk Schepper bent. Dat je op de drempel staat van een grote transformatie in bewustzijn. En dat je zelf aan dat alles richting kunt geven. Of je kunt je laten meeslepen, schoppend en schreeuwend op een tijdlijn, als je je erop bevindtt, je zult zeggen, “Maar ik wilde dit toch eigenlijk niet!” Het is nu helemaal aan jou.

Het moment is nu aangebroken. Er kan geen vertraging meer zijn. De start is gebeurd. Dit is het. We zijn er. Dit is waar we op gewacht hebben. Jullie, collectief, de mensheid, heeft dit bedacht. Jullie hebben gezegd, “We kunnen niet doorgaan zoals we nu bezig zijn.” Jullie hebben gezegd, “We zijn onze planeet aan het overbevolken.” Jullie hebben gezegd: “We veroorzaken schade aan deze planeet, onze moeder. We schaden onszelf, we zijn in oorlog met onszelf, we zijn giftig voor elkaar.” Jullie hebben gezegd, “Grote transformatie is noodzakelijk.” Jullie hebben gezegd, “Alsjeblieft, we zijn moe, we hebben iets nieuws nodig.” En jullie hebben gezegd: “Als dit gebeurt, ontstaat er iets nieuws, er moet geen oorlog of catastrofe meer zijn.”

Maar we moeten degenen die willen vertrekken … we moeten ze laten gaan. Degenen die dit geïncarneerde leven willen verlaten, moeten een manier hebben om van dit pad af te geraken om voor een andere reis te kunnen vertrekken. En hier is het dan. Dit is het. Hier is het. En het is geen vreselijke ramp. Ja, er wordt je verteld dat het een vreselijke ramp is omdat degenen die de show van deze wereld runnen je op zijn minst nodig hebben om op het onverantwoordelijke spoor te blijven. Dus, ga je gang en doe op minimale wijze de dingen die zij vragen. Maar doe dan wel alles, ook de dingen die ik heb aangegeven. Dan wacht je een tijd van magie en verwondering.

Dus, mijn vrienden, er zijn veel, veel meer woorden om met jullie te delen. Meestal zullen ze door Zingdad en Dwaro worden doorgegeven in de serie video’s die zullen volgen. Ik ben er zeker van dat ik af en toe zal langskomen en een paar extra woorden zal toevoegen. Maar, vooral wat er nu gebeurt is mooi, vreugdevol en spannend. Laat jouw wereld in vrede trillen, laat alles met gratie gebeuren. Wees blij, wees gelukkig, wees gezond, voel je goed in je vel.

Ik ben Adamu en het is mij een groot genoegen geweest om weer eens tot jullie te kunnen spreken. Dit via mijn lieve vriend, Zingdad. Tot de volgende keer en ik hou van jullie met het hart van de eenheid. Tot spoedig.”

Elias: tot zover Adamu. Vandaag ging het over de kant van het Licht van het virus. De volgende keer of de donkere kant. Door het virus kan ik helaas de seminars niet laten doorgaan op de geplande data in Zutphen en Ronse. Deze worden tot betere tijden uitgesteld. Wat wel doorgang kan vinden is  een aura- & chakrareading, de healing op afstand met behulp van een foto of een persoonlijke sessies per Skype-verbinding of eventueel zelfs per telefoon.

Ook Zingdad geeft healingsessies per Skype:  https://zingdad.com/1-on-1-healing/soul-re-integration

mail@elias-medium.info

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s