Geen categorie

WERELD IN BEWEGING – 13

Over: ontwaken in Nederland, Baudet, Lange Frans, Café Weltschmerz, de huidige fase van het ascentieproces, Christina, eenwording met alles wat is en eigen verantwoordelijkheid.

 

Natuurlijk zijn er verschillende fases in het ontwaken.

Wat het Corona fenomeen betreft, vraag ik me toch af welk gedeelte van de bevolking nog steeds rotsvast gelooft in de uitspraken van regering, van zogenaamde experts en wat de mainstream media ons voorhouden. Een ding is zeker: dat deel wordt zichtbaar kleiner en kleiner.

Het ontwaken begint wellicht met even achter de oren krabben bij het lezen van een artikel in een dagblad, of een uitspraak op TV met verborgen angstwekkende bedoelingen. De intuïtie slaat alarm. Deze taal van de ziel, die alles weet, laat horen dat er iets niet klopt. Hier begint wellicht een ontwakend kritisch gevoel of ongeloof dat weer leidt naar het zoeken van alternatieve bronnen of zelfs het starten van een eigen onderzoek. Het is een aanvang, zoals een mens s-ochtends langzaam wakker wordt en de ogen nog even gesloten houdt voor die half open wat daglicht binnen laten.

damir-spanic-MUBMHvyItVE-unsplash

Foto: Damic Spanic

Natuurlijk zijn er ook mensen die al heel snel doorhadden hoe de vork op dat vlak in de steel zit en daar ook openlijk voor uitkwamen en uitkomen, zoals onder anderen Jensen, Lange Frans, of de eveneens heel moedige mensen achter Café Weltschmerz.

Voor mij doen die mensen precies waarvoor ze gekomen zijn. Moedig, omdat ze bereid zijn om hun hoofd uit te steken om te helpen dat de massa wakker wordt. Hun uitspraken kunnen hier en daar wellicht wat subtieler, maar alles heeft een eigen trilling, een eigen niveau. En alles wat er is, mag er zijn, mag plaats vinden, anders zou het niet gebeuren. Hun impact is enorm, waardoor heel veel mensen hun eerste twijfels krijgen over het regerings- en ander beleid. Natuurlijk is er voor de ascentie naar de vijfde dimensie wel wat meer nodig, maar elk mens werkt daar in feite naar toe en dat in een heel eigen ritme. Dus wakker worden kent vele niveau’s.

Wat meer nodig is, is vooral ook respect tonen voor de daders van vandaag, die ook niet meer dan de rol spelen waarvoor ze in dit leven zijn gestapt. Het is natuurlijk niet makkelijk om ook die mensen met onvoorwaardelijke Liefde tegemoet te treden, maar daar moeten we wel naar toe, willen we opstijgen. We kunnen dat makkelijker, als we beseffen dat de slachtoffers van vandaag de daders van gisteren waren. Slachtoffers zowel als daders verdienen onvoorwaardelijk Liefde. De Schepper geeft ons hier het voorbeeld. De pionnen van de Illuminati spelen hun rol om ons toe te laten te groeien, om ons beter te kunnen definiëren, om een andere handelswijze te bedenken, zouden we zelf ooit in een dergelijke situatie geraken. En, last but not least, om gezamenlijk een eind te kunnen maken aan de macht van de duisternis op onze planeet door onvoorwaardelijke Liefde te ZIJN.

Tot voor kort hoorde je vanuit de politiek geen enkele stem, die de maatregelen van de regering om onze vrijheid te beperken in vraag stelde. De partijen aan de macht en de oppositie steunden hand in hand het beleid van de overheid. Nu is het Baudet die serieuze vragen begint te stellen. Ook al zouden wij er nog vele andere aan kunnen toevoegen, hier is wel een felicitatie op zijn plaats en zie ik zijn vragen als een doorbraak. Ik ben het zeker niet met alles eens wat hij roept. Maar de mainstream media schreeuwen naar verwachting moord en brand en vinden dat de complottheorieën de democratie zijn binnen gedrongen. Overigens, welke democratie, haha? Maar wat me meer interesseert: hoe zullen de andere politieke partijen reageren?

Waar het in deze fase van het ascentie proces wel degelijk om gaat, is het als vertrekpunt trachten alles te accepteren wat er gebeurt met ons en om ons heen. Dit wil niet zeggen dat we met de handen in de schoot moeten blijven zitten, niets moeten doen. Alleen is het van belang om niet vanuit de een of andere emotie te reageren, zoals woede of  angst., maar dat we enkel naar de impulsen van onze ziel luisteren en reageren. Zij toont ons steeds wat de volgende stap zou moeten zijn, maar dan moeten we wel open staan om die boodschappen op te vangen. Door de impulsen van de ziel om te zetten verhogen we weer onze trilling waardoor we nog makkelijker aanvaarden wat er plaats vindt en daardoor korter bij onvoorwaardelijke Liefde komen.

Om te kunnen opstijgen in deze fase gaat het ook om het afwerken van de innerlijke processen, zoals Jezus die noemt, wat de verdrongen emoties zijn die we ook van vorige incarnaties in dit leven hebben meegebracht om nu te kunnen afwerken. Mensen die hun woede nog niet hebben losgelaten zullen ook wel met kwaadheid reageren op de handel en wandel van de regering, van corrupte instanties. Daardoor geven ze meer energie aan de duistere krachten waarvan veel politici en experts de speelbal, de ‘puppets on the string’ zijn.

Hebben we angst en woede definitief opgelost dan zijn we echt vrij en kunnen ons bezig houden met onze trilling nog verder te verhogen. Dit is een absolute voorwaarde om vrij te blijven en om uiteindelijk één te worden met alles wat is en op een heel andere tijdlijn te geraken dan mensen, die in hun illusie van afgescheidenheid, hun angsten en woede nog verder in de dualiteit tot uitdrukking willen brengen. Overigens, wat bij de eenwording helpt, is de Veld van Eenheid Meditatie’, die ik in mp3 heb opgenomen. Met een verhoogde trilling kunnen we ook veel makkelijker dat in ons leven halen, wat we willen ervaren, nieuw werk, een  nieuwe woning of relatie, de verdere ontwikkeling van ons potentieel en zeker het springen over de huidige, denkbeeldige grenzen.

We blijven steeds zelf verantwoordelijk.

photo-1489460427746-b6296f4bc3f5

De bal wordt ons toegeworpen – Foto: Keith Johnston

Het lezen van spirituele boeken en tijdschriften heeft me altijd een stuk verder gebracht.  Dat begon al met BRES, het tijdschrift wat nog altijd bestaat en waarop mijn zus zich midden jaren zestig al vanaf het eerste nummer abonneerde. Het lezen ervan opende een compleet nieuw universum voor me, nog enigszins onder invloed van de economie colleges in Tilburg en mijn puur mentaal functioneren. Jaren later schreef Simon Vinkenoog nog over mijn werk in dezelfde BRES.

Na vele jaren kwamen er in mijn bewustwordingsproces de boeken bij van Edgar Casey, van Jane Roberts, Carlos Castaneda, van Kryon, Neale Donald Walsch (ontdekt op de Jacobsweg in 1999) en nu nog van Christina, natuurlijk ook in uw favoriete boekhandel te vinden. Het lezen van haar boeken kan ik van harte aanbevelen. Alles komt op het juiste moment en dit heel bijzonder kind brengt ons karrenvrachten aan nieuwe informatie en helpt om tot heel wat diepe inzichten te komen.

Het verhogen van onze trilling versterkt ook ons immuunsysteem, zodat we niet meer vatbaar zijn voor Corona, voor andere griepvarianten en ziekten of zelfs aanvallen van de Illuminati, omdat we op een heel andere tijdlijn verder evolueren.

Natuurlijk zijn de vele channelings, zoals ook op de site  van ‘Wakkeremensen’ een grote hulp en toch moeten we bij het lezen hiervan en van de boeken steeds voelen wat al dan niet innerlijk resoneert en ook hier niet alles zomaar klakkeloos overnemen. Wij hebben niet allemaal dezelfde weg. Ook is niet alle informatie 100% puur en dat dient weer het ontwikkelen van ons eigen onderscheidingsvermogen, oftewel helpt, om ons steeds beter te kunnen afstemmen op het bewustzijn van onze ziel en Hoger Zelf. Dus worden we steeds weer op onszelf terug geworpen en blijven zelf verantwoordelijk.

Een ding is zeker: deze planeet zal opstijgen naar de vijfde dimensie van bewustzijn, omdat dit deel is van het Goddelijk Plan voor Moeder Aarde en alle mensen die mee willen ascenderen. Voor het zover is zullen we zeker nog heftige dingen meemaken.

photo-1514627466774-cef1914e48b2Foto: Jo

Maar ons rotsvast vertrouwen in de Schepper en in onze eigen Goddelijkheid zal ons toelaten om inderdaad als een rots in de branding te blijven staan.

Meer over mijn werk

Een gedachte over “WERELD IN BEWEGING – 13”

  1. Elias goede morgen Ja maar Baudet dat is Nederland, in dit land hier zie ik buiten Peter Vereecke niemand opstaan. De politiekers hierdoen mee met corona, ze tekenden in 1992 de agenda 21 . Van de bevolking is zogezegd 95 % van de bevolking mee met de Overheid en de wetenschappers, die men hier dan eenzijdig te horen krijgt Ik las wel ergens het cijfer van maar 27 % dat akkoord zou gaan maar ja wat zijn cijfers en statistieken. men doet ermee wat men wil dus mijn bezorgdheid over Vlaanderen is groo.t Wat blijft erover buiten het spiritueel bekijken want als men zelf vredevol opstaat zijn er de boetes die de meeste niet willen betalen en verder de angst die de media creert

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s