Geen categorie

ASCENTIE en CORONA – deel 4 – Tijd om te kiezen.

Vorige delen gemist?

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Of kijk hier voor de originele Engelse versie

Ik ontving net van Zingdad zijn laatste channeling van Adamu over de Amerikaanse verkiezingen en het Coronavirus en vond het fijn om het meteen te vertalen en door te geven.

welcome
Zingdad

Wees gegroet, mijn vrienden. Ik ben Adamu van de monadische entiteit van de Pleiadische beschaving, en ik spreek tot u, zoals altijd, via mijn vertrouwde vriend en schrijver, Zingdad.

Zoals altijd zou ik willen spreken over jullie ontwaken, de verheffing van jullie bewustzijn, jullie verlichting. En waar ik concreet over ga spreken zijn de onderwerpen van de verkiezingen en het Coronavirus. Ook ga ik jullie uitnodigen voor een interactie waar we echt kunnen beginnen te praten over ontwaken en ascentie.

Dus… verkiezingen. Dit is normaal gesproken geen onderwerp dat ik met jullie zou willen bespreken. Wij, als het Pleiadisch collectief, zijn normaal gesproken niet bijzonder geïnteresseerd in het politieke theater dat op de planeet aarde plaatsvindt, want normaal gesproken wordt u een verzameling van keuzes gepresenteerd die allen nog gewoon de belangen voor de globale elite dienen, de donkere Cabal, de Illuminati… hoe we ze ook noemen. Nou, vanaf nu, kies ik ervoor om ze de “Delete”, de “Dark Elite” te noemen, die bezig is om verwijderd te worden uit hun positie van in feite leiderschap van de planeet. Ze zijn druk bezig met het verliezen van die status. Daarom noem ik ze “Delete” (Elias: zij die worden uitgewist).

De verkiezingen in de Verenigde Staten zijn nu interessant, in die zin dat dit iets meer is dan het gebruikelijke politieke theater. Dit is eigenlijk een strijd, een lakmoesproef, zou je kunnen zeggen, in de strijd tussen twee niveaus van bewustzijn. Aan de ene kant hebben we de “Delete” en hun diepe wens om een domper op de verhoging van het bewustzijn te zetten. Om de mensheid niet te laten opstijgen van de derde dichtheid naar veel meer dan de vierde. De vierde dichtheid van het bewustzijn is de dichtheid van ‘anderen zijn verantwoordelijk’. Bij de vierde dichtheid van het bewustzijn ben je bereid om een ander op een voetstuk te plaatsen en te zeggen: “Je leidt me, je leert me alles, je vertelt me wat ik moet doen.” En de “Delete” bieden je idolen aan om op sokkels te plaatsen, in de vorm van al hun nuttige instrumenten en lakeien, in de vorm van de pers, de gezagsdragers die op het nieuws verschijnen, in de vorm van hun politici en ze zorgen er voor dat ze deze politici bezitten, ze kopen hen op verschillende manieren, ze controleren ze, ze manipuleren ze.

Wat Entertainment betreft: ze maken er een zaak van om ervoor te zorgen dat entertainment binnen hun agenda past en dat de sterren die jullie aanbidden, de sterren van entertainment, ook instrumenten zijn die onder hun controle staan. Ook zij zijn hun bezit. En het gaat dieper dan dat. Ze zijn al geruime tijd bezig om ervoor te zorgen dat ze controle hebben over opvoeders, over wetenschappers, en zoals altijd, priesters en pausen, religieuze autoriteiten. En, waar ze maar kunnen, streven ze ernaar om alles en iedereen in bezit te nemen en te controleren. Dit door middel van een netwerk van manipulatie en controle van iedereen die gezien zou kunnen worden als iemand die een autoriteit zou (kunnen) zijn.

En dus blokkeren ze je bewustzijn om boven het bewustzijn van ‘anderen zijn verantwoordelijk’ uit te kunnen stijgen en dan vertellen ze je aan wie je je verantwoordelijkheid, je autoriteit moet afgeven. En dat doe jullie dan ook. En zo worden jullie als lammetjes naar de slachtbank geleid. Jullie worden onderwezen en getraind en gecontroleerd en gemanipuleerd. En een aanzienlijk deel van de menselijke bevolking wordt nog steeds op deze manier gemanipuleerd en gecontroleerd. Hun bewustzijn wordt nog steeds op dat niveau gehouden, vierde dichtheid en lager. Maar het ontwaken dat plaatsvindt door sterrezaden, lichtwerkers, wezens van hoger bewustzijn die hier incarneren, die door de pijn van 3D heengaan en op dit moment ontwaken. Nu op dit moment wordt er nieuw licht naar de mensheid gebracht. En dat licht helpt om te ontwaken boven 4D, tot 5D en hoger. Dat is het bewustzijn van de eigen verantwoordelijkheid, terwijl er boven 6D sprake is van eenheidsbewustzijn. Maar, al op het niveau van de zelfverantwoordelijkheid kijk je naar je eigen autoriteit. Je kijkt naar je verbinding met het Goddelijke dat je in jezelf vindt. En als je de verbinding met het Goddelijke in jezelf vindt, is het zeer onwaarschijnlijk dat je anderen op een voetstuk plaatst. Het is zeer onwaarschijnlijk dat je gewoon als een schaap volgt. Je wordt zelf gemotiveerd. Je weet wie je bent. Je weet wat waar is voor jezelf en als je deze mensen op televisie ziet en hoort praten, deze autoriteitsfiguren en je luistert naar wat ze zeggen, dan begin je hun leugens te doorzien. Je begint breder te zoeken naar je informatiebronnen. Je begint alternatieve informatiestromen te vinden en je hebt je eigen filter. Je zegt: “Dit is waar en dat is niet waar. Ik ga hiermee akkoord maar dat klinkt niet goed.” Zelfverantwoordelijkheid begint te dagen.

En wat er nu in Amerika gebeurt… Ik zeg dat het een lakmoesproef is van de strijd tussen deze twee soorten van bewustzijn omdat degene die voorgeven verantwoordelijk te zijn, duidelijk het spel spelen volgens de wensen van ‘Delete’. Ze zijn bezig met allerlei vuile trucjes, in allerlei soorten kiezersfraude, het creëren van maximale pijn en chaos. Ze proberen echt een verhaal te promoten in je collectieve bewustzijn dat alles naar de hel gaat en dat je daarom weer op hun trein moet stappen. Je moet weer beginnen met het leiderschap dat je wordt aangeboden dat de “Delete” steunt te aanvaarden, of anders wordt het leven helemaal onhoudbaar.

Dus, dit is wat er nu aan de hand is en het is zeer interessant om te zien dat je nu zeker sterker in de richting van de zelfverantwoordelijke tijdlijn lijkt te gaan. Als wij merken dat steeds minder van jullie de media gelooft: zo’n twee derde van alle ondervraagden van een recent onderzoek in de Verenigde Staten zei dat ze de pers grotendeels niet geloofwaardig vinden. Ongeveer een derde zei ze volstrekt ongeloofwaardig te vinden. Dit soort aanwijzingen zijn dus interessant. Het zal ook heel interessant zijn om te zien wat er werkelijk gebeurt met de verkiezingen, want nu is het net als bij de laatste verkiezingen in de Verenigde Staten een bewustwordingstest, maar nu doet het er echt toe. Degenen onder u die goed hebben opgelet, degenen onder u die gebruik hebben gemaakt van alternatieve mediabronnen, weten dat het er de afgelopen vier jaar van het huidige voorzitterschap echt om ging alles op orde te brengen, voorbereidingen te treffen voor een seismische verschuiving in het politieke landschap, in wat er in de Amerikaanse politiek is gebeurd, omdat er zoveel vuile zaakjes zijn geweest en dit alles naar boven zal worden gehaald. Het zal voor velen een enorme schok zijn, voor degenen die gehecht zijn geweest aan hun positie van ‘anderen-zijn-verantwoordelijk’. We zien dat als je in de tijdlijn van zelfverantwoordelijkheid blijft, dit een grote schok is voor degene die hun verantwoordelijkheid afgeven. Dit biedt hun dan wel een kans om groots wakker te worden en ze kunnen dan hun verantwoordelijkheid nemen of ze kunnen het niet doen. Het zal hoe dan ook interessant zijn.

Ik wil niet veel meer zeggen over de verkiezingen. Ze zijn belangrijk als je in Amerika woont; als je een Amerikaans staatsburger bent; als je in staat bent om te stemmen, nou ja, maak dan je keuze. Maar ik weet zeker dat je dat al hebt gedaan. Dus beschouw dit als een herinnering en update.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is 800px-donald_trump_official_portrait.jpg

Wat ook heel interessant is op dit moment is wat er gebeurt met de Coronavirus pandemie. Wat ik wil zeggen is dit, mijn vrienden. Ten eerste, het Coronavirus is een gefabriceerd virus. Nogmaals, als je achter de schermen hebt gelezen, zal dit helemaal niet als een verrassing voor je komen. Het is een gefabriceerd virus. Het is geproduceerd in een laboratorium en het is niet moeilijk te raden welk laboratorium dat was. Wat interessant is, is dat de productie van dit virus gefinancierd werd door de “Delete” via hun vazallen, hun instrumenten, hun volgelingen. Er werd betaald voor de ontwikkeling van dit virus. Het doel van dit virus komt eigenlijk op één ding neer: waarom zouden ze dit virus produceren? Ze hebben altijd meerdere doelen die dat zullen dienen, maar het primaire doel was gewoon dit: de mensheid op aarde te laten schreeuwen, te laten bedelen om een vaccin. Dat is het belangrijkste doel: jullie laten smeken om een vaccin. Waarom willen ze dat je om een vaccin smeekt? Ze willen in staat zijn om, globaal, de hele planeet te vaccineren. Waarom willen ze dat doen? Het vaccin dat ze in gedachten hebben, dat ze aan het ontwikkelen waren terwijl ze ook het virus ontwikkelden, is een middel voor gentherapie. Nu, mijn vrienden, dit is niet iets om lichtvaardig mee om te gaan.

Gentherapie… de therapie is een eufemisme, het gaat om de verandering van je genetische code. Wat maakt jou tot mens? Je bent een eeuwig, onsterfelijk geestelijk wezen. Je bent in een menselijk lichaam. Je lichaam is zoals het is vanwege je genetica. Dat is wat je menselijk maakt, en niet een andere fysieke vorm. Je bent een mens vanwege je genetica. Als ze je genetica kunnen controleren, krijgen ze een enorme toegang tot het controleren van de hele mensheid. En wat ze willen doen – we hebben het hier net over gehad – is het aftoppen van het bewustzijn; je onder die drempel houden waar het bewustzijn ontwaakt tot zelfverantwoordelijkheid en, ja, dat kan met genetische middelen. Je genetische code is veel meer dan de wetenschap op dit moment, meestal, voorstelt. Dat wil zeggen dat de meesten die volgen wat de wetenschap leert, zullen begrijpen dat het puur materieel is. Je genetische code is een verzameling van aminozuren die resulteren in de opbouw van je lichaam en niets anders. Nou, het is al begrepen door sommige van jullie wetenschappers dat de genetica veel meer is dan dat, en dat daadwerkelijk het soort bewustzijn dat je in een lichaam hebt en dat kan worden verspreid, kunt manipuleren en controleren, inclusief het soort gedachten dat gemakkelijk kan worden gedacht… je kunt de verbinding tussen het lichtlichaam en het fysieke lichaam beperken door, in feite, het genoom te beschadigen. En dit is slechts één van hun strategieën.

Het zijn echt controle maniakken, de “Delete”. Ze willen totale controle. Ze willen je absoluut controleren en een zeer krachtig instrument, dat bijna klaar is om daadwerkelijk te implementeren, is door het beheersen van jullie genoom. En dit is het doel van het vaccin. Nu, wanneer het vaccin aankomt, zal het waarschijnlijk niet, bijna zeker niet onmiddellijk dat verschrikkelijke niveau als activiteit hebben. Hun plan is, om u na het eerste vaccin te onthullen dat, oh, jullie regelmatige boosters nodig hebben omdat de immuniteit niet zo lang duurt tegen het Coronavirus en omdat het Coronavirus muteert en er een tweede flush over de aarde komt, we opnieuw moeten vaccineren. Het idee is om jullie te laten geloven dat elke ronde, elke vaccinatie, altijd gewoon een booster zal zijn, twee, drie, vier per jaar voor elke afzonderlijke mens op de planeet aarde, elk jaar, tot in de eeuwigheid. Dat is hun plan: totale controle. Het plaatsen van een deksel op het bewustzijn.

Waarom dit zal mislukken is interessant. Ten eerste faalt het door het ontwaken van de mensheid. Er is zeker een voldoende percentage van de mensen op dit moment die zich zullen verzetten tegen vaccinatie, alleen op een instinctief, intuïtief niveau, zeggen ze, “Dit lijkt niet goed te zijn.” En dus zal er voldoende weigering zijn dat hun plannen niet zullen werken. Maar, om dit te helpen, is er een zeer interessante ontwikkeling geweest. En om deze ontwikkeling te bespreken, moet ik een korte stap terug doen en u vertellen wat het is dat wij, als de Pleiadische beschaving doen als we een virus tegenkomen die een epidemie veroorzaakt, of mogelijk een pandemie onder onze beschaving zou kunnen veroorzaken. Wat doen we? Vaccineren we? Dat doen we niet. We zijn verder gegaan dan het punt waarop we denken dat het nodig is om in te grijpen in het fysieke lichaam. De lichamen zijn intelligent. Ze hebben mooie, intelligente immuunsystemen, zoals die van jullie ook. Onze lichamen hebben hetzelfde soort mechanismen. We zijn ook genetische wezens. We lijken in veel opzichten op jullie. Dus, wat we doen, zodra we zo’n problematisch virus ontdekken, is dat we het virus in het laboratorium brengen. En onze technologie, ons begrip van genetica, DNA, RNA en zo verder, is echt ver vooruit op jullie eigen mogelijkheden. Ik wil me niet verkneukelen, jullie doen het heel goed, maar we hebben tienduizenden jaren van ononderbroken ontwikkeling gehad voordat jullie beschaving nog in de kinderschoenen stond. Het hoeft dus niet te verbazen dat we deze technieken echt onder de knie hebben.

En wat we doen is het virus nemen en we kijken naar zijn genetica en we veranderen die van het virus en laten een gemodificeerde stam vrij, die we een gedomesticeerde stam noemen. Weet je, als je naar een hond kijkt, en je vergelijkt een gedomesticeerde hond met een wilde wolf, honden vergelijken met wolven, wilde met gedomesticeerde. Nou, een wilde virale stam verspreidt zich door de bevolking en veroorzaakt ziekte. Een gedomesticeerde virale stam is veel, veel, veel besmettelijker. Veel meer kans om zich voort te planten door de bevolking – en springt van persoon tot persoon en verspreidt zich ongebreideld, maar is helemaal niet schadelijk voor de gezondheid. Dat is een gedomesticeerde stam. Nu, als je daar even over nadenkt, zal de gedomesticeerde soort de wilde soort volledig overtroeven, omdat het veel besmettelijker is, maar je vindt het niet erg, want als je het vangt, veroorzaakt het verwaarloosbare schade. Er is een immuunrespons. Natuurlijk. Je lichaam herkent het, hier is een virus. Je lichaam weet wat virussen zijn. In jullie geval, het Coronavirus. Het Coronavirus is een gemuteerd lid van een familie van virussen die jullie lichaam heel goed kent. Jullie worden verkouden door Coronavirussen. Ze zijn van dezelfde familie. Jullie lichaam weet wat een Coronavirus is. Dus, als je immuunsysteem functioneert en als je nominaal gezond bent, en je hebt de wilde stam, zou je waarschijnlijk in orde zijn. Je zou ziek worden, je zou je niet goed voelen, maar je zou er overheen komen. Als je de gedomesticeerde stam krijgt, ben je misschien een dag of twee, drie wat ziekig. Dit door het reageren van het immuunsysteem van je lichaam dat goed bezig is met het produceren van eigen antilichamen. Dat is reageren op een dergelijke bedreiging door het doen van zijn mooie, geniale werk.

Dus, dit is wat wij doen en dit is de reden waarom we eigenlijk, wanneer we zo’n virale stam hebben, kleine flesjes doorgeven en we zijn dan ook bereid om bewust een paar dagen vrij te nemen en onszelf te besmetten met de gedomesticeerde stam en het leven gaat verder. Dus, dat is een gedomesticeerde stam. Nu, voor sommigen mensen, laten we het een miraculeuze goddelijke interventie noemen, lijkt er een gedomesticeerde stam te zijn die op dit moment de ronde doet op de planeet aarde. Dit betekent dat het Coronavirus niet langer een bedreiging is, maar steeds minder een bedreiging wordt.

Maar, het wilde virus is er nog en er zijn nog steeds veel mensen die met vreselijke gevolgen kampen, mensen die erg ziek zijn. Er is nog steeds, op dit moment, een krachtige politieke agenda om jullie vraag naar een vaccin te stimuleren. U wordt dus voorgelogen, in het groot, over de impact en het effect van het Coronavirus. Er zijn mensen die sterven aan andere dingen, maar u wordt verteld dat ze zijn gestorven aan het Coronavirus. De test die gebruikt wordt – de PCR-test – is niet bedoeld om op deze manier gebruikt te worden – je krijgt vals-positieven. Op alle mogelijke manieren wordt je gemanipuleerd om het vaccin te blijven eisen. Maar, het is niet meer nodig.

Als de vaccins zouden worden geproduceerd door echt betrouwbare laboratoria, waarvan de bedoelingen absoluut zuiver waren, dan zou ik zeggen dat er misschien wel iets te zeggen valt voor een heel klein deel van de bevolking om zich te laten vaccineren, namelijk voor degenen waarvan we weten dat ze een risico lopen: de mensen die echte gezondheidsproblemen hebben, mensen die oud zijn, zwaarlijvig, mensen die worstelen met problemen van het hart, de longen of het vasculaire systeem. In die gevallen zou een ethisch vervaardigd vaccin kunnen worden gebruikt. Maar voor de rest van de bevolking niet, gezien alles wat er aan de hand is, omdat als je het virus krijgt je er niet te ziek van wordt. Als de medische wereld en de zogenaamde Wereldgezondheidsorganisatie werkelijk zouden opereren met integriteit en eerlijkheid en authenticiteit voor het grootste goed van de hele mensheid, dan zou er helemaal geen sprake zijn van een drang naar wereldwijde vaccinaties. Dus dat is dan mijn update over het onderwerp van het Coronavirus.

Mijn vrienden, er is zoveel aan de hand en we zijn in staat om dit gesprek te voeren. De dingen zijn zoals ze zijn en het leven gaat door. Dit omdat de “Delete” momenteel in heel grote problemen zit. Ze zijn een veelkoppig monster. In de mythologie was er een beest dat ‘Hydra’ werd genoemd, een wezen met vele hoofden. Dat is wat ze zijn: ze zijn een veelkoppig monster. Tot voor enige tijd, vrij recentelijk, was er één hoofd dat de anderen aan zijn wil bond en dit monster controleerde alles en dus werkte het samen voor totale overheersing en controle van de planeet. Dat hoofd is onthoofd. Als u dat wilt weten, hebben we het daar al over gehad. Het heette, Het verhaal van de oude Rode Vampier.. Kijk daar eens naar als je dat nog niet hebt gedaan. Maar, als gevolg daarvan, zijn er nu veel hoofden en spelen ze niet allemaal samen. Ze vormen tijdelijke allianties. Die allianties breken en verschuiven en ze vallen elkaar aan en er is een intern conflict en daarom laten ze de bal vallen. Dat is waarom het mogelijk was, tijdens de laatste verkiezingen, in de Verenigde Staten voor een iemand die hen niet dient, die geen lakei was van de “Delete” om de verkiezing te winnen. Daarom is het mogelijk dat dit weer gaat gebeuren. Dat is waarom de Brexit heeft kunnen gebeuren en zo veel van deze problemen waarmee de “Delete” hebben geworsteld, komen allemaal, echt, uit de onthoofding van hun opperhoofd.

Dus, mijn vrienden, wat ik tot slot wil zeggen, is dat we live-evenementen zullen organiseren. Ik zal via Zingdad binnenkort spreken bij live-evenementen. Live, via het internet, dus niet zoals hier opgenomen, maar ik zal persoonlijk met jullie spreken. Als je daar aan mee wilt doen, zullen we kunnen praten over het ontwaken en de verhoging van het bewustzijn. En om te praten over jullie transformatie. Om te praten over het ontdekken van het Goddelijke binnenste, om te helpen dat te vinden; om je te helpen je eigen Goddelijke licht in je wezen te brengen. Dus, het verhogen van het bewustzijn van zelfverantwoordelijkheid tot eenheidsbewustzijn. Wat we dus gaan doen is dit op een aantal manieren aanpakken: samen mediteren en samen diepe gesprekken voeren over ontwaken. Het is echt tijd voor ons om het gesprek in die richting te brengen.

Schrijf hier in voor het Live-evenement.

Dus, zoals altijd een vrij lange update van mij. Ik kijk uit naar onze gezamenlijke live-evenementen. Blijf kijken, Zingdad zal dat binnenkort aankondigen. Tot die tijd, blijf sterk. Je doet het prachtig.

Ik hou van jullie allemaal met het hart van Eenheid. Ik ben Adamu van de monadische entiteit van de Pleidische beschaving en ik kom, zoals altijd, naar jullie toe via mijn lieve vriend en schrijver, Zingdad. Tot de volgende keer, tot ziens.

Meer over het werk van Elias

De foto’s zijn niet door Zingdad maar door Elias toegevoegd.

3 gedachten over “ASCENTIE en CORONA – deel 4 – Tijd om te kiezen.”

 1. Zo’n praatje kan Karel van Wolferen ook houden. Een channel moet bewijzen afleveren door middel van controleerbare voorspellingen. Dan pas krijgen we er vertrouwen in. Anders vrees ik dat de portemonnee of het prestige van het channel de drijfveer achter zijn gladde babbel is.

  Like

  1. Dankjewel Peter voor je reactie. Ieder mens heeft zijn of haar eigen mening en waarheid. Wat mezelf betreft heb ik geen verwachtingen naar anderen toe en vertrouwen heb ik in de Schepper en mezelf. Er worden boodschappen gechanneld door wezens vanuit de hoogste dimensies of vanuit de laagste niveaus van de astrale wereld. Dat is net de uitdaging van het leven in de dualiteit. Leren onderscheid maken, leren de taal van je eigen ziel te verstaan en daarop reageren, daarop stappen ondernemen. Dat vind ik een van de belangrijkste aspecten van het leven, zeker in deze tijd. Wat de drijfveer is van anderen lijkt me moeilijk te bepalen en is enkel hun eigen verantwoordelijkheid. Er zijn dingen waartoe ik me voel aangetrokken en naar andere niet, die laat ik liggen. Voor mensen die zich in de strekking van de feedback van Peter kunnen vinden: hij heeft een eigen website en nieuwsbrief: https://peterdenharing.nl/
   Elias

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s